גועל נפש!!!!

../images/Emo46.gifגועל נפש!!!!

בגלל אנשים כמוכם, אנחנו צריכים לסבול במקומות ציבוריים מריח מזעזע של ניקוטין! בגלל אנשים כמוכם אני רבה עם כל העולם כדי לעבוד מקומות במסעדה, רק כדי לא להריח את הריח הזה! ואם אתם מעשנים, תעשו את זה לא ליד אנשים אחרים!!! מה קרה?!?! למה אנחנו צריכים "לעשן" יחד איתכם?!

Vindictively

New member
וזהבא מפיה של מומחית לענייני ג'ניפר

לופז.פחח.. ולמה אנחנו צריכים "לנשום" את הבושם המזעזע שלך? למה אנחנו צריכים "לסבול" את הקול המעצבן שלך? למה? כי לא צריך להיות לנו אכפת. וגם לך לא. העולם הזה לא שייך לך.

זה מה שהצלחת להגיד?

אני נראית לך ג'ניפר? מישהו אמר לך להריח את הבושם? מישהו אמר לך להישאר תקוע על MTV? אתה יכול להעביר ערוץ. אבל כשאתם מעשנים, אתם מכריחים את כל הסביבה שלכם לעשן יחד איתכם. ממש חוצפה
והעולם הזה גם לא שייך לך, אז תפסיק ללכלך אותו בזוהמה הזאת של הסיגריות.

QueIronia

New member
Go Glow Girl../images/Emo26.gif

יש שני דברים שאני לא סובל במיוחד: עשן סיגריות וכאלה שלא סובלים את ג'יילו
קול מעצבן
ממש לא
בושם מזעזע
לא להגזים
אני לא מטורף על הריח שלו, אבל אתה לא חייב לקנות אותו

free soul

New member
תנו לי להגיד לכם משהו....

אני אוהבת לעשן! (מלבורו אדום)
ואני חולה על ג'ניפר לופז... אני נמנעת כמה שפחות לעשן ליד אנשים... כי זה לא נעים ואני מבינה את מצוקותהים... יענו... הם לא סובלים ריח עשן של סיגריות! אז אם אני לא הייתי אוהבת גם הייתי רוצה שלא יעיפו ת'עשן אליי או שיעשנו לידי...

Vindictively

New member
מטומטמת

דיברתי בכלליות. גם אם את עם הבושם הזול הזה שקונים בשוק וגם אם את אחד נורא יקר ואין לי שמות. לא בהכרח הבושם של ג'ניפר. ודיברתי על הקול שלך, לא של גברת לופז. נתתי דוגמאות לדברים ששאר הציבור מקבל ממך. כמו שאת מקבלת את העשן של הסיגריות. ויש אנשים שכן אוהבים יש שלא יש שלא אכפת להם. שאת הולכת ברחוב שומעים תקול שלך שאת מדברת עם חברה שלך, ומריחים את הבושם. ואני יכולה לתת עוד הרב דוגמאות. העובדה היא שאם משו בך או בכל בן אדם אחר מפריע לנו אנחנו לא נגיד לו תפסיק עם זה. פשוט נתרחק. אותו הדבר את צריכה. יש לך בעיה עם זה שא-נ-ח-נ-ו מעשנים. אז זאת פשוט בעיה ש-ל-ך.

daniela82

New member
איזה השוואה מטומטמת

איך בושם/קול מסוכנים לבריאות כמו שסיגריות? יש אנשים מעצבנים ככל שיהיו שמפחדים שיעשנו לידם וזכותם! אבל מה יש סטואציות מסויימות שה"ביישן" יכול להתרחק ממך (רחוב,ים,מסיבה,פאב....) ואין לו זכות להעיר לך. אבל יש מקרים שכן כמו נגיד בתחנת אוטובוס, או בעבודה... העולם לא סובב מסביבכם יש פה עוד אנשים, ולהגיד שאני שמה זין על כולם זה דבילי וילדותי. יש דברים שצריך לקחת אליהם אחריות במיוחד אם את אחראית אליהם.

Vindictively

New member
השוואה מאוד במקום

אני דיברתי על העיקון. כמובן שאני לא אלך ואעשן בתחנת אוטובוס או בעבודה, ורק בגלל שיש חוקים מסוימים שנועדו לטובת הלא מעשנים, ואני מכבדת את זה. אני גם יכולה להבטיח לך שמי שכתבה את ההודעה לא דיברה על המקומות האלו, היא דיברה על כל מקום. ובכל מקום אחר אני כן אשים זין עם כולם. עם כמה שזה "דבילי וילדותי" אבל זאת אני. אני לא אקח את האחריות כמו שאנשים אחרים לא לוקחים אחריות על הדברים שהם עושים שמעצבנים אחרים. וזה שטויות הקטע הבריאותי, בן אדם שחי בבית שמעשנים אז אולי הוא יסבול מהאפקטים הבריאותיים, אבל אני בספק שאם סיגריה אחת ליד בן אדם בפאב שלא מעשן יגרמו לו לסרטן.

daniela82

New member
אמרתי שאם זה ברחוב אז ראסמי מי שם

זין. ואם זה בפאב אז שהביישן יעבור מקום. תביני יש הבדל בין דברים שמעצבנים לבין דברים(שכמה שאת חושבת ויודעת שהם לא מוסכנים) אנשים אחרים כן רואים כמסוכן. יעני מי את שתגידי לאדם שלא רוצה שתעשני לידו(בסיטואציה שיש לו תזכות להגיד לך את זה- ז"א לא בפאב,חוף..) "אל תדאג מסיגריה אחת לא יקרה לך כלום", נכון לא יקרה לו כלום (מן הסתם זה פחות מזיק מהעשן של המכוניות) אבל אלו החיים של הבן אדם הזה. "אשים זין עם כולם" " כמו שאנשים אחרים לא לוקחים אחריות" מה בגלל שאנשים אחרים לא לוקחים אחריות אז גם את לא? יעני אם אחרים היו אחראיים אז גם את היית? את צריכה לפעול לפי מה שאת חושבת לא לפי מה שאנשים אחרים עושים.

Vindictively

New member
.........

<<"יעני מי את שתגידי לאדם שלא רוצה שתעשני לידו "אל תדאג מסיגריה אחת לא יקרה לך כלום">> אם זה בסיטואציה כמו שאת אמרת, אני בכלל לא אעשן. ככה שזה לא משנה. <<"יעני אם אחרים היו אחראיים אז גם את היית? את צריכה לפעול לפי מה שאת חושבת לא לפי מה שאנשים אחרים עושים.">> ספיציפי העניין הזה כן. העישון שלי מפריע לאנשים אחרים, זאת אומרת שהמקרה הזה קשור לתקשורת שלי עם בני אדם אחרים. בגלל זה אני אבחן את המצב מהבחינה הזאת. בכל דבר אחר ההחלטה שלי לא קשורה למה שאחרים עושים, תאמיני לי. אבל זה קשור גם לחיים שלהם ולהעדפות שלהם, אז אני מרגישה צורך לערב את ההחלטות שלהם גם. (ודרך אגב, כל זה אני מדברת רק בתיאוריה ובגלל הפרנציפ- כי כמו שאמרתי, מקומות שלא נהוג לעשן בהם אני באמת לא אעשן.)

הדס100

New member
לכל המעשנים...

אני עובדת במרפאה- ואפילו שזה נשמע לכם מופרך ולא מציאותי, רובם המוחלט של האנשים שחוטפים סרטן ובעיות פריון ואימפוטנציה חלקית הם מעשנים או מעשנים פאסיבים, אבא שלי עישן קצת- חצי קופסא ביום, ולפני כמה זמן חטף סרטן במיתרי הקול וכרתו לו אותם והיום הוא צריך לנשום דרך הצואר בגלל זה ואמרו לו שזה בגלל העישון ולא שום סבה רת. וגם מעשנים פאסיבים מאוד נפגעים מזה. אז אל תזלזלו בזה כי זה פשוט ככה. אם אתם מעשנים אתם צריכים לקחת על עצמכם גם את האחריות שחס וחלילה יקרה לכם משהו, ולא להתעלם מזה ולחשוב- לי זה לא יקרה, או שלא אכפת לכם או שזה יהיה רק בעוד שנים.

Vindictively

New member
למה את חושבת שכולם בורים?

זה לא נשמע "מופרך ולא מציאותי" אני יודעת מה העישון עושה לי. אף אחד לא מזלזל..

אבקש לשמור על כבוד האדם כאן !

אל נא תרדו לפסים אישיים וירידות אישיות אחד על השני. זה לא מוסיף לפורום,רק גורע ממנו. בבקשה,לפעם הבאה,הודעה כזו תימחק. שימרו על רמת דיון נאותה,יש בעד ונגד לכל נושא וגם לסיגריות. אפשר להראות לאותה נערה שיש גם דרך אחרת להימנע מסביבת מעשנים ולא להראות התנהגות ברוטאלית של מעשנים כנהוג בארץ המיוחדת שלנו,רק לנו לישראלים יש את התרבות הגרועה הזו,של לרדת ולהעליב אדם אשר דעתו נגדית לשלנו.אז תנסו להבין את הדיעה הנגדית לא לנופף אותה או להראות עד כמה שהיא מוטעית בדרך ברוטאלית מכוערת. אז בלי כינויים "מיוחדים" ובלי ירידות לפסים אישיים. בואו נעשה שהפורום הזה יהיה כייף לכולם,גם למעשנים וגם ללא מעשנים.

ילדונת, אל תסתובבי במקומות ציבורים

פשוט וקל
וככה לא תסבלי את העשןןןן בנוסף אל תטיפי לאנשים לעשן לא לען איפה ולא מה את מתערבת בכלל בעיה שלהם ושלי היכן שאני מעשן ולומר לך משהו קטן טן טן?? אני מעשן במקום בעבודה שלי מקום ציבורי ויש שם אנשים בעלי תפקידים בכירים ב... לא משנה בכל אופן אף אחד לא מעיר לי ולא כלום.. תעשי לי טובה אל תתערבי... או שפשוט תקחי סיגריה ותתחילי לעשןןן תראי כמה שזה טוב חמודה יאללה ילדונת לכי לגדול

cha ching

New member
היי! אל תכלילי!!

את לא יכולה להכליל את קהילת המעשנים כקהילה חסרת מוסר, מפני שאיש איש- ודעותיו... לא כולם(!) מעשנים שמקומות ציבוריים, יש את המתחשבים ויש את אלו שלא... בדיוק כמו אנשים שזורקים את הזבל שלהם על המדרכה, לעומת אלו שזורקים לפח, וזה שקוראים להם "קהילת אוכלי הגלידה", לא אומר שכולם לכלכנים. הבנת?!

תרגיעו !

אנשים עצבנים! מה אתם מקללים?? ותסכימו איתי שיש הבדל בין לשמוע קול, לבין להריח סיגריות! סיגריות פוגעות בבריאות, והקול שלי ממש לא! אל תהיו קטנוניים ותתחילו להמציא לי סיבות להגן על המעשנים, אז תעשו לי טובה! ולזה שאומר לי "ילדונת תעשני" אתה יודע מה?! אתה לא אינטילגנט במיוחד, הא? טוב הפורום הזה עושה לי עצבים, זה כנראה מדבק פה. שלום ולא להתראות.

חמודה...

אם ואינך רוצה לסבול מריח הניקוטין או העשן המסריח שנדבק לשיער ובגדים. פשוט בקשי במקומות ציבוריים,כמו מסעדות מקום ישיבה "ללא עישון".אם וזה במקומות ציבורים שאין בהם מקומות ללא עישון,את יכולה לגשת להנהלה ולהתרות בפניהם על נחיצות מקום שכזה. מעבר לכך,כשם שאת אינך סובלת ריחם של אנשים מעשנים ורוצה שהם יכבדו אותך ברצונותייך לא להיות מעשנת פאסיבית,כבדי את רצונם לעשן ופשוט התרחקי מהם. נכון זה מעצבן במדינה כמו שלנו,אבל אין מה לעשות,אגב סקופ קטן עליי,אני ככל שאין לי בעיה לעשן סיגרייה,אני לא סובל כאשר מעשנים לידי.אני שונא ריח סיגריות שיוצא סביבי. אז אני מבין אותך,אגב אני תמיד בוחר במקום ללא עישון...

למעלה