גנבו לי את המתקן מהאוטו!

אורנָה

New member
../images/Emo46.gif גנבו לי את המתקן מהאוטו! ../images/Emo46.gif

ועוד איפה? פחות מק"מ וחצי מהבית, ליד הכניסה לשטח בכ"ש, ממש ליד הכביש הסואן! נותר לי רק לקוות שהגנב לא ידע לקשור את המתקן נכון ויעופו לו האופניים מהרכב (כשהוא לבד על הכביש, כמובן...)

sms25

New member
לא משאירים מתקן מחוץ לרכב!

בכל זאת, משתתף בצערך...בהחלט מרגיז.

אורנָה

New member
מה אתה אומר!

ובכל זאת, המתקן זצ"ל (שהיה, אגב, בנוי לבד ואם אזהה אותו על אוטו של מישהו אחר חבל"ז לו) ישב קבע על אוטואי בשנה ושמונה חודשים האחרונים ולא אונה לו כל רע. ידעתי שהיום הזה יגיע, אבל שזה יהיה כל כך קרוב לבית? ובכפר שמריהו??? אני לא מזהה את הרכב בלעדיו! וכן, זה מרגיז. ובשביל זה יש פורום, לחלוק, לא?

Judy 1

New member
אולי זה בגלל שהשומר לא נשאר לשמור?|

זה היה טיול נחמד, שבו גדלנו בעשר קילו בוץ, רזינו בתישע קילו צחוק, והשמנת על הקפוצ'ינו - חבל"ז. איך קורים לו לכלב של אורנה? אני קראתי לו כל הזמן "אידיוט" והוא הגיב יפה, וגם בדק בשבילנו את עומק השלוליות. אחר כך, כשהחשיך, חיברנו לו נצנץ לרצועה ולא היתה לנו מצלמה להנציח את הקריקטורה. גם הוא לא כל כך הבין מה זה מנצנץ שם באדום בכל עצירה של הרמת רגל! בכ"ז הוא השלים יפה 32 ק"מ, ולא הראה אפילו סימן אחד של ביאוס כשגילינו שהמתקן זצ"ל נעלם! ככה זה אצל כלבים! ומחר- בתרונות רוחמה, בבוקר! מי מצטרף?

moisip

New member
הצעה ...אם בכל זאת

מתעקשים להשאיר את המתקן על האוטו כדאי לנעול אותו עם שרשרת לטבעת הנימצאת מתחת לתא המטען ואז בטוח חוזרים מרכיבה והמיתקו עדיין על האותו

XCrider

New member
שום דבר לא בטוח...../images/Emo2.gif

אני בטוח שלא רוכב אופניים גנב את המתקן אלא סתם נער משועמם, בשביל הריגוש שבעניין. הוא בטח גם לא ישתמש בו אלא יסתיר אותו. ככה זה, קלפטומניה זו מחלה ולא צורך אמיתי במה שנגנב...

אורנָה

New member
ולחידה היומית:

מי אמר/ה היום ברכיבה: "אם אני אטבע תצילי אותי, תעזבי את האופניים, הן לא חשובות"?

למעלה