גקוזי

shoshi121

New member
../images/Emo46.gifגקוזי

יש לי שאלה אליכם אני לא אוהבת גקוזי אפילו לא סובלת את הגיגית עם הבועות ואני צריכה לשלם יותר לצימר בגלל שיש בו גקוזי דבילי שבאמת מ י ו ת ר ??

lavendula

New member
אז תבחרי צימר בלי ג'קוזי

יש אחד באבירים, לא זוכרת את שמו, אבדוק לך אם תרצי, ובטח בעוד מקומות. יש גם צימרים שהג'קוזי הוא בעצם האמבטיה, ואז זה גם נחשב לפחות "נחשב". היתרון של ג'קוזי בבקתה הוא שזה מגדיל את חלל הביקתה ואז יש יותר תחושת מרחב.

שמר2

New member
אני לא סובל חסה

ובכל זאת צריך לשלם עבור סלט ששליש ממנו זה חסה. מצד שני בתפריט רשום שיש חסה, ואני יכול פשוט לא להזמין את הסלט (או לבקש שלא ישימו בו חסה, גם אם אני לא אקבל שום זיכוי על זה). אני מניח שרוב הסועדים אוהבים חסה ולכן בעל הבית לא הדפיס תפריט מיוחד בשבילי - במיקרה ויש מישהו עם טעם כמו שלי אבל רגזן כרוני, שפשוט לא יכנס למסעדה וילך למקום שבו מגישים סלט עשיר, אבל נטול חסה במחיר שלא כולל תשלום עבור ערמת התאית הזו. אם אין מסעדה כזו, כנראה שכוחות השוק לא מצריכים את קיומה, ואז אין ברירה אלא להתפשר על מה שיש ולשלם, או לשבת בבית מרוגזים. אני אישית לא צריך טלויזיה, פריט שבעיני סותר את מהות החופש, אפשר פשוט לא להדליק.

aviro

New member
יש המון בלי ג'קוזי אבל.....

אני לא בטוח שהמחיר הוא נגזרת של הג'קוזי בלבד,אני מכיר מישהו אצלנו,שיש לו אמבטיה בלבד,והמחיר אצלו 600 ש"ח ללילה בסוף שבוע,ואצלו מלא כל הזמן כי הוא נמצא בנוף מדהים (אפילו אין לו טלוויזיה)חוץ מזה ההבדלים הם של 50 ש"ח לכאן או לכאן,(אני מדבר על הצימרים ברמה הסבירה) אגב ראיתי פירסום של מישהו ממושב דלתון שמפרסם 250 ש"ח ללילה לזוג בסוף שבוע,אם את מחפשת משהוא זול תנסי שם(חפשי באתר zimmer.co.il תחת הישוב דלתון

lavendula

New member
ברור, מחיר הצימר מושפע

מכל מיני אלמנטים: נוף, קרבה לאטקציות, השקעה בפרטים קטנים, פינוקים בחדר וכו. עד כמה שזכור לי, באתר של צופית ובפאזל אפשר לעשות חיפוש עם/בלי ג'קוזי, ובפאזל גם יש מחיר.

katam

New member
אולי אני טועה אבל...

יש לי תחושה שהצימרים עם ג'קוזי יותר מושקעים ויותר יפים. בוויקנד רשום עם הצימרים עם ג'קוזי או בלי. הכוונה שלא צריך להיכנס לאתר הצימר. אורלי

lavendula

New member
בדרך כלל זה הולך ביחד

ויש גם הבדלים בסוג הג'קוזי (זוגי/גדול/עם אורות) ובמיקום שלו. אני למשל אוהבת שהוא גדול וממוקם צמוד לחלון עם נוף, למרות שבטכל"ס יוצא לי לנצל אותו אולי פעמיים בנופש
גם צימר חיצוני נראה לי שווה, אבל לא כזה שמשותף עם שאר האורחים.

katam

New member
גם אני לא אוהבת שהג'קוזי משותף

עם עוד כמה אנשים. אורלי

lavendula

New member
החיפוש אחר צימר לא נותן לי מנוח....

מקווה להגיע למנוחה ולנחלה... ולג'קוזי!

למעלה