גררר!! בית ספר מקולל

havlaz

New member
../images/Emo46.gif גררר!! בית ספר מקולל

אני לא יגזים, ויגיד שאנחנו (י3) הכיתה היחידה במדינה, שמגיעה לבית הספר ב7 וחצי, והולכת ב2 הביתה ביום שישי!!! אני מת מעייפות!
ועוד שיעור עם המורים הכי
שיש.. סיוט פשוט!!
ביני (המנהלת) מחכה שנסיים כדי לנעול תבית ספר.. אז מה יקרה אם יבטלו לנו את שיעור חינוך בסוף הלימודים?! אפשר לחשוב מה אנחנו כבר עושים שם.. גרר!!!!
אבל לפחות כל השעות האלה נתנו לי זמן לחשוב על מלא סלוגנים

Alinush182*

New member
אתה באמת לא תגזים....

אמאאאא....להתחיל ב7 וחצי ולסיים ב2 ביום שישי....}-: מפחיד...... אני התחלתי היום ב8 ועשרים וסיימתי ב12.... וחוץ מזה ניראה שטליה חולה(המורה לערבית ולשון) וטוב שכך...... מגיע למכשפה.....

שבעה וחצי עד שתיים? זו ברכה!!!!

אני בתחילת השניה, עד שלא שינו לנו את העמרכת, אחרי ממש מכות כימעט, למדו מששבע וחצי עד רבע לשלוש!!!!!!!
אתם קולטים? עד רבע לשלוש! יכולתי לבוא כבר עם בגדי היציאה לעיר, כי אחרי בית ספר כמעט היה אפשר לצאת לעיר, לא היה אור בחוץ בכלל. טוב אני מגזים אבל זה מדכא מאוד... אז חבלזון, תרגיש יותר טוב, כי אלחרים הרגישו גרוע יותר... חחחחח מרקו וזהו!!!

DreamS_HunteR

New member
טליה? מכשפה? בחיים לא!

טליה היא המורה בין הטובות בבית ספר!!!!!!!! במיוחד בגלל שבזכותה קיבלתי המחצית שנה 100 בערבית

Alinush182*

New member
100?!?!?*&^#@$&^%$#????????

בערבית? עם טליה? לא היגיוני....... אם מהשיעור שלה לא תצא מדבר ערבית כאילו שאתה הדובר של החמאס אז-->נכשל.... ולא היא מורה לא ממש טובה, ואם נערוך סקר אז תגלה ש98% ירצו לפטר את טליה ואילו 2% לא.... מותק, אתה במיעוט מוחלט.....
ביי ביי

באסה לנו , הא??

מה המצב איציק וכל השאר? זו שירלי בן טוב... אני חייבת להודות שמרים הביאה אותה בשיעור משעמם רצח!!! זהירות בדרכים... מה אנחנו ילדים בגן אפילו אני הייתי מכינה משהו יותר מעניין... ובכללי אני חייבת להגיד שזה ממש נוראי שאנחנו הכיתה היחידה בבית ספר שלומדת עד שתיים ביום שישי... ועוד שיעור עם מרים בסוף היום... לסיכום... הלך הסוף שבוע!!! ד"א הפורום ממש מגניב אבל אני הולכת להתכונן למבחן בהיסטוריה... שיהיה לכולכם סוף שבוע נהדר... כי לי בטוח לא יהיה

havlaz

New member
היי שירלי ../images/Emo6.gif

צודקת.. השיעורים האלה ממש מפגרים מילא אם היינו לומדים מזה משהו, אבל מה?! כלום!!! בעעע, יש היסטוריה.. גררר מי לא התחיל בכלל ללמוד?
מי יקבל עוד הפעם 60?

אופטימיות...

תהיה אופטימי , איציק... 20 דפי סיכום זה כלום.... תחשוב שהמתכונת היא על כל החומר מכל השנה... שלוש מבחנים , 20 דפי סיכום לכל מבחן... 3x20=60 דפי סיכום.... אתה בוכה עכשיו??? הבגרות ב18.6... אני במקומנו הייתי מתחילה להתכונן כבר מעכשיו!!!

havlaz

New member
כן, אני גרוע

ועוד לא התחלתי להתכונן למבחן מחר

havlaz

New member
יופי רבאק!

שחכתי את הספר הסטוריה בארון בכיתה..

EiLaTiT

New member
מה?!איזו מסכנה אני אהייה שנה הבאה!

אני בחיים שלי לא למדתי בבי"ס אחרי השעה 13:55..בחיים!! ותמיד הייה לי יום במערכת שהתחלתי ב 8:20..לפחות יום אחד!! וואי איזה מסכנים אתם! חוץ מזה אני מרחמת על עצמי שנה הבאה אם יהייה לי 3 במערכת!

למעלה