דיייייייייי!!!!!
(אייסי כנס)

../images/Emo46.gifדיייייייייי!!!!! ../images/Emo46.gif (אייסי כנס)

איפה אייסי כשיש דברים רציניים לצנזר! לא רוצה לשמוע עוד מילה על פוליטיקה, דתיים/חרדים/חילוניים, ימין/שמאל וכל שאר הבולשיט!!!!! זה ממש ממש לא לעיניין ובטח שלא בפורום הזה!!!

S__A

New member
צודק :))

הייתי בטוח שאיי סי ימחוק את ההודעה הראשונה שלי, אבל אז נסחפנו לדיון .. אז חפיף ...

כנראה שאיתי ידידנו

א. באחת משביתותיו הנצחיות, דבר מאוד נחמד שאולי אאמץ בקרוב. ב. עסוק יתר על מידה. ג. החליט להשאיר אותנו כאן לבדנו לראות איך נאכל אחד את השני כשאנחנו לא תחת השגחה אבל הוא נכנס פעם ביום כדי לראות את השטויות היומיות שמספקות לו חומר טוב לנחת רוח ובדיחות הנפש. בגלל הפירוט האחרון- לפי דעתי אנחנו פשוט צריכים לקחת אחריות בעצמנו ולא לכתוב דברים שלא קשורים בהנחה שאייסי הגדול יבוא וימחוק...

shikma r

New member
נכון! בואו נדבר על משהו יותר מרענן

משהו כמו... לא יודעת, תציעו!

כן.......

אייסי בטח יושב וצוחק עלינו..... ומה זה השביתות האלו שדיברת עליהן?

Larik

New member
אפשר בכלל להיות מנהר ב 2 פורומים

שונים? אני יודע שהוא מנהל של פורום סאוט´ פארק!

shikma r

New member
נכון! כמו שהמנהל של הפורום "אוז"

מנהל גם בפורום סרטי D.V.D מצטערת, אבל הייתי חייבת להזכיר את הסדרה האהובה עליי.....

IC4

New member
גם את אוהבת את הסדרה הזאת../images/Emo13.gif?

נהדר לשמוע! (לקרוא) ראית את הפרק שהם הביאו דיסק שעובד רק על ZONE 2?? אחח איזה סדרה גם אהבתי את סדרת הבת generation Div X _____ ברוכה הבאה לפורום או יותר נכון תברכי את הפורום הבא אליך

רוצה את הסוד... ../images/Emo12.gif

תודה רבה
אם אני יכולה- כל אחד יכול! החיים לפעמים מבאסים אבל אם לוקחים אותם כך- לא רק שהם מבאסים אלא הם מבאסים+!

shikma r

New member
כן, בבקשה! אני זקוקה לכמה רגעים של

נחת ושלווה ורגעי שמחה, כמה זה עולה?

../images/Emo104.gif הסוד שהופך להיות ללא כ"כ כמוס

ועכשיו הוא כבר לא סוד- מחיר רגעי הנחת, השלווה ורגעי השמחה הוא פשוט וקל- חיוך קטן ומאוד נחמד! רוצה הרחבה- רק תבקשי!

למעלה