הביטוח המזד!@#$

../images/Emo46.gif הביטוח המזד!@#$

לא מוכנים לשלם עוד אגורה (שילמו חלקית ביותר, חלק הארי נפל עלינו) והנה עוד סכום כסף בלתי מבוטל הולך לצאת מכיסנו (או יותר נכון, מכרטיס אשראינו) על הלידה. אני עובדת על עצמי עם "זה משהו של פעם פעמיים בחיים" ו-"זה היה שווה כל גרוש", אבל חייבת לומר לכן שזה לא ממש מצליח לי
כלומר, אני יודעת שזה היה באמת שווה הכל ושסיכוי גדול שזו הפעם האחרונה, אבל זה עדיין מאוד מאוד מאוד מכעיס אותי ועושה לי

debby12

New member
מנהל
באמת מבאס ../images/Emo4.gif

בכלל עלילות חברות ביטוח רפואי בארה"ב גורמות אפילו לפקידות בקופ"ח בארץ להיראות מסבירות פנים באופן יחסי. אני מניחה שהפעלתם את הסוכנת המומחית שלכם, אז שבאמת אין מה לעשות. אם כי, יש איזה חוק (נדמה לי ERISA או משהו כזה) -- שיש מקום-רשות שאפשר לערער אליה. זו זכות חוקית לערער (כלומר לא תלוי בטוב ליבה של חברת הביטוח). לא יודעת אם יש לכם כוחות נפשיים.... <אני באופן אישי עם דברים כאלה, בד"כ נחושה להציק להם בחזרה, אבל יודעת שמעייף>

מזדהה../images/Emo10.gif הלידה עלתה לנו

בערך 6000 שקל ובהחלט הייתי מצפה שמשהו יעזור פה- ביטוח/ המדינה רחמנא ליצלן... זה בהחלט שיקול שבשביל לידה שניה הוא כבד מאחר ואין אפשרות לנפנף ב" תחסכו על מיטה/עגלה/שידה וקישקושים" כי כל אלה כבר יש בבית

או דגת... הייתי לוקחת

6000 ש"ח בידיים פתוחות לרווחה... ולא מזלזלת חלילה, זה סכום ענקי, אבל אין לך מושג כמה שפה זה יותר יקר...

mise

New member
אבל לא היית משלמת 6000 כדי לחסוך

נניח, ניתוח? כדי להיות בריאה יותר? כדי שילדייך יהיו בריאים יותר? ככה אני רואה את הדברים וכך מציגה אותם בפני אנשים. זה רעיון שלקחתי משכנה שהיתה לי ביישוב הקודם בו גרנו, אחרי הלידה הראשונה, כשהיא באה לבקר ושאלה כמה עלתה המיילדת (רק המיילדת..) והיתה המומה שזה יקר ("משכורת!"), סיפרתי לה שבבי"ח הייתי מגיעה בלידה כזו לקיסרי, סביר שכוחי לא היה עומד לי בסופו של דבר, לא רק בגלל הלידה המתישה, אלא בעיקר הסביבה וההלחצה, אז היא אמרה: "הממ. 4,000 ש"ח כדי לחסוך ניתוח. שווה".

ודאי וודאי../images/Emo45.gif במיוחד לאור העובדה

שבשלב מסויים בלידה המיילדת אמרה לי מה היו עושים לי עכשיו בבי"ח...
אפילו אמא שלי מתחילה להבין שיותר בטיחותי להשאר בבית. אבל עדיין, זו הוצאה ענקית, שאת השלכותיה אנחנו מרגישים יפה מאד
. לא מצטערים לרגע והיינו עושים (ונעשה)זאת שוב! אבל היינו שמחים אם המדינה היתה לפחות משתתפת.

הסוכנת צעקה עליהם כל יום בטלפון

במשך איזה שבועיים רצופים. אפילו ניסתה להעביר את זה בתור EXCEPTION. היא את שלה עשתה, וכנראה שחבל לנו על הזמן. אין לנו לא זמן ולא כוח להתחיל לערער, בטח שלא כסף לתביעות... גם לא הוגן למשוך את המיילדות עוד זמן עכשיו עם התשלום
נשלם וזהו, אבל הם את הביזנס שלנו איבדו (עוד חודשיים זמן לחדש ביטוחים והחברה שלנו כבר לא תעבוד איתם יותר).

swann

New member
אוף, איזה ח#%#$רות

יש סיכוי לערער? הם נתנו סיבה? למרות שזה היה שווה, זה באמת מרגיז שמשהו שחשבת שיהיה מכוסה, פתאום לא.

mise

New member
וגם אם זה רמאות מה אפשר לעשות?

עולם כמנהגו נוהג. הגינות משני צידי השולחן לא נראית כמעט בשום פלח שוק. כולם מנסים לרמות את כולם, לרחוץ ולהחליק.

שָׂרָה

New member
לפעם הבאה:

לבקש מהם לתת קבלות ולחתום על מה הם משלמים ועל מה את תצטרכי לשלם בעתיד. לחקור חקירת שתי וערב. אם הם מבטיחים שהם משלמים על הכל, בקשי על זה קבלה וחתימה, כך שאם ידרשו ממך כסף תהייה לך את הקבלה ואז הם לא יוכלו לבלבל במוח.

למעלה