הצילו- עזרה בפענוח מעקב זקיקים

אפרסקה

New member
../images/Emo46.gif הצילו- עזרה בפענוח מעקב זקיקים

הפרצוף העצבני זה בגלל הרופא המגעיל שעשה לי מעקב זקיקים הבוקר, לא היה מוכן להסביר את התוצאות וזרק לחלל האוויר ש"אולי בכלל אין לך ביוץ כי המחזור לא סדיר". בקיצור, הלחיץ אותי לאללה והסתלק לו לדרכו. מניאק! התוצאה יצאה בלי ביוץ, שזה לא הפתיע אותי כי זה ביום ה-17 ולגבי זה יחסית מוקדם, אבל מה זו הרמיזה הזו שאין לי בכלל ביוץ? מאיפה הוא ממציא את זה?? אשמח לעזרה בפענוח התוצאות (כי המגעיל לא טרח להסביר לי): רירית רחם- 8 מ"מ (זה טוב לא?) סקרטורית (מה זה?), ביום שני זה היה 6 מ"מ סדירה. שחלה ימין זקיקים 6-11 מ"מ (ביום שני הגדול היה 8) שחלה שמאל עם זקיקים קטנים (ביום שני זה היה 7, הפעם הוא לא אמר). אין נוזל. מישהי יודעת מה זה אומר? אני ממש מתחרטת שהלכתי, סתם הלחיץ אותי. ובמקום להיות אופטימית כמו שאני אוהבת, כל השבוע הזה אני בנאחס אחד גדול, שאני שונאת! תודה, ומצטערת שאני כזו על הבוקר!!

פּוֹנְג

New member
את בטח לא צריכה להצטער

כי להיות אופטימית זה טוב, אבל עדיף לדעת אם יש איזו שהיא בעיה. אז אני ממש לא יכולה לומר לך אם יש בעיה או אין כי אני לא מומחית. מה שכן אני יכולה להבין זה שעדיין לא היה ביוץ כי אין נוזל בדוגלס. הזקיק בשחלה גדל מ 6 מ"מ ל 8.5 ממ (ממוצע) בכל מקרה הזקיקים עדיין קטנים כי מתחת ל10 ממ בכלל לא בודקים גודל. עכשיו לדעתי צריך להמשיך לבדוק עד לביוץ לראות אם הזקיקים מתפתחים ואם יש ביוץ. זה טוב לדעת את זה בשביל לדעת איך ממשיכים הלאה. רירית סקרטורית - אין לי מושג מה זה אומר. בכל מקרה - תראי את התוצאות האלו לרופאה שלך. אני לא יודעת אם את עם כדורים או לא, אבל אולי יש מקום לסדר את המחזור. ראית איזה ביריונים הזקיקים שלי ברגע שנתנו להם כדורים
תתעודדי יקירה, זה טוב מאד לדעת איפה את עומדת.

smagi

New member
גם אני נתקלתי ברופא כזה!

ואלא בד"כ הרופאים שעובדים במיון נשים ובודקים בקבלנות את הבנות ומתייחסים אליהן כמו לגוש בשר. פשוט תתעלמי מהאידיוט ותיגשי לרופא שאת סומכת עליו. ביי מגי

פּוֹנְג

New member
זה נכון, היחס שלהם הוא

לא מי יודע כמה... אני אישית מעדיפה נשים, אבל הן כל כך מועטות בתחום שחבל על הזמן. למרות שממה שראיתי בפורום פוריות, כולן שם טוענות שהגברים הרבה יותר עדינים ומבינים. אבל כנראה העובדה שאנחנו באות והולכות ולא ממש מטופלות של אותו רופא - עושה את ההבדל.

אפרסקה

New member
הרופאה הקבועה שלי היא אשה, אבל

היא לא עושה קבוע את האולטרסאונדים במיון, הרי זה מתחלף. והפעם בכלל הייתי בקופ"ח אחרת (שדווקא מאוד התלהבתי ממנה עד הקטע הזה, הכל חדש ויפה ומאובזר- זה מרכז לבריאות האישה). וכנראה שזה באמת קשור למיון, ביום שני הייתי אצל אישה וגם לה לא הייתה סבלנות. ואני לא מבינה - לי אין בעיה לקבוע תור, אבל זקיקים זה רק במיון! אז למה מתייחסים כזה מגעיל, כאילו שעושים לך טובה?

טלונת

New member
אין לך מה להילחץ../images/Emo24.gif

גם אני עברתי לפני חודש את מה שאת מתארת. רופא מגעיל באולטרסאונד שרק מלחיץ ולא מסביר (ד"ר וקסמן?). ביום ה- 19 היו לי רק זקיקים קטנים (עד 12 מ"מ) וכבר חשבתי שהכל לא בסדר ונלחצתי, אבל אחרי יומיים הזקיקים שלי התעוררו פתאום, וביום ה- 21 היה לי 17 מ"מ. ביום ה- 23 כבר 28 מ"מ (יכול להיות שזה היה כבר אחרי הביוץ). בכל מקרה, בחודש שעבר זה אמנם לא נגמר בהריון, אבל אני יודעת שהמערכת עובדת אצלי. אולי גם אצלך זה ככה. אל תתייאשי, אל תקשיבי לרופאים הלא נחמדים, ותלכי עוד יומיים לבדיקה חוזרת. אגב, גם אם הרופא צודק ואת באמת לא מבייצת, יש היום דרכים מאוד קלות ופשוטות לפתור את זה (כדורי איקקלומין למשל). אני לוקחת את הכדורים האלה, ויש לי חברות שנכנסו להריון כשהן לקחו את הכדורים האלה. והעיקר, בלי לחץ, תהיי אופטימית, כי בסוף את תהי בהריון, זה ברור

smagi

New member
אפרסקה אני חייבת לספר לך משהו

בהריון הראשון (של הבת שלי) בשבוע 6 בערך התחילו לי דימומים, נסעתי למיון נשים של קופ"ח ושם היה רופא שבחיים אני לא אשכח "ד"ר וסר" והוא אפילו בלי מבט מעמיק לאולטרסאונד, בלי בדיקות דם אמר לי טוב ההריון לא מתפתח צריך לעשות הפלה! אני נלחצתי והתחלתי לבכות והדביל התחיל לצעוק עלי: מה את בוכה בכלל יהיו לך ילדים אחרים. באותו יום קבעתי תור דחוף לרופאת נשים שלי והיא אישרה שהכל תקין! וכאמור יש לי היום ילדה בת שנתיים ושמונה חודשים מקסימה. אז רופאים כאלה תקחי בערבון מוגבל ותלכי לרופאים שאת סומכת עליהם. בהצלחה מגי

m i c h a l y

New member
מתוקה../images/Emo140.gif

איכס איכס איכס! זה מה שיש לי להגיד. כל מה שאני מאחלת לאנשים כמו הרופא הזה זה שיום אחד כשהם יזדקקו לעזרה הם יקבלו ב ד י ו ק את אותו היחס שהם נותנים! בכל אופן, אני נורא נורא מקווה שתמצאי כוחות לחיוך קטן, ותתרכזי במה שבאמת חשוב - היום, מחר או בעוד שנה. אמא את תהיי!!!!!!! אז חיבוק ענק ענק ענק ממני, ואני עכשיו כבר באמת לא יודעת אם ללכת למעקב ביום א'. חבל לי על הדמעות והמצברוח.... מיכל.

אפרסקה

New member
טוב, דיברתי עם האחות בקופת חולים

שהסבירה לי כמה דברים והייתה ממש מקסימה. בכלל, מזמן הגעתי למסקנה שאחיות הרבה יותר נחמדות מרופאים... היא אמרה שהתוצאה תקינה, שזה נורמאלי וצריך לראות להיכן זה יתפתח בהמשך. היא המליצה לי להמשיך את המעקב החודש, אם כבר התחלתי, כדי שיהיה תעוד של חודש שלם ונראה מה קורה. אז למרות שכל הסיפור הזה הכניס אותי לבאסה, ואני די מצטערת שהתחלתי עם זה, אולי אעשה מאמץ ואלך עוד פעם אחת או פעמיים בשבוע הבא. והיא אמרה שגם אם אין, זו הפרעה פשוטה שמאוד קל לתקן אותה עם כדורים
. ושאני לא אלחץ. ועל הרופא היא אמרה (ואני מצטטת) - "שמוק"!
איזה חמודה, לא? החזירה לי את האמון באדם היום... בכל מקרה, תודה לכולכן על העידוד, באמת לא יודעת מה הייתי עושה בלעדיכן כי הייתי לגמרי מבואסת. ומגי, הסיפור שלך השאיר אותי בהלם! המסקנה היא שאני די מצטערת שהתחלתי בכלל עם המעקב בשלב כזה מוקדם, אמנם חמישה חודשי ניסיונות זה לא מעט אבל גם לא המון! וזה נתן לי הרגשה שנכנסתי ל"טיפולי פוריות" ודיכא אותי. מצד שני, אולי עדיף לדעת שהכל בסדר ולהשלים עם זה שהמחזור לא סדיר (אבל לפחות יש ביוץ), או לדעת, חלילה, שיש בעיה, אבל אז גם לטפל בה. אז באמת, שוב, קבלו ח"ח על היחס החם
. אני מקווה שבשבוע הבא אני אחזור הרבה יותר מעודדת והרבה פחות קוטרית, כדי לעזור ולעודד, ולא רק לדכא! נשיקות ממני. ועכשיו אני הולכת לקרוא מה התחדש בפורום ולהתעדכן קצת, מה שלא הייתי מסוגלת קודם (סליחה).

lulyK

New member
אפרסקה חמודה, סיפור ממש זהה

היה לחברה שלי, שהלכה אחרי 5 חודשי נסיונות ל-us והרופא אמר לה: "ביוץ? לא היה ולא יהיה". חודשיים אח"כ היא כבר היתה בהריון והיום יש לה בת מקסימה. כל כך כל כך חשוב לנסות ולמצוא רופא אנושי (במקרה שלי רופאה...) ולדבוק בו לנצח

פוקית27

New member
אני שמחה שדיברת עם האחות וקצת -

התעודדת. שולחת לך
והמון אופטימיות.

אפרסקה

New member
היום תיכף נגמר, שבת שלום לכולן!../images/Emo79.gif

מזל טוב לכל בנות שני הפסים,
וגם למבייצות,
ולימי הולדת,
וכמובן לשאר, שמנסות!!! תודה על העזרה וההבנה, מקווה ליתר אופטימיות בשבוע הבא! יאללה הביתה אני מתה לישון
מאפרסקה.

28קטנה

New member
אני ממש לא מבינה בבדיקה אבל

אני שולחת לך חיבוק
, אז מה הביג דיל לחצי מהבנות פה (כולל אני) נדפק המחזור והביוץ בגלל גלולות ,לגוף לוקח זמן להתאפס על עצמו!ושהרופא לא יעשה לך פרצופים מגעילים יותר או שיש לו עסק איתנו!!

למעלה