השאירו אותנו במתח... מישהו יודע מתי העונה הבאה??
ר רונירון1 New member 28/2/04 #1 ../images/Emo46.gif השאירו אותנו במתח... מישהו יודע מתי העונה הבאה??
ר רעותי המתוקה New member 29/2/04 #3 סיום ...../images/Emo5.gif (בעעעע) חשבתי שהסיימו את העונה הזאתי כמו שצריך... אבל מסתבר שלא.. מה זה לא אהבתי את הסיום הזה...
סיום ...../images/Emo5.gif (בעעעע) חשבתי שהסיימו את העונה הזאתי כמו שצריך... אבל מסתבר שלא.. מה זה לא אהבתי את הסיום הזה...
C Ch00kAr GirL New member 29/2/04 #7 סיום מאכזב ביותר../images/Emo70.gif../images/Emo4.gif חשבתי שהם יסיימו את זה בצורה אחרת..יותר מעניינת..אבל הם איכזבו.. וכמה עונות אפשר למרוח על 40 פרקים
סיום מאכזב ביותר../images/Emo70.gif../images/Emo4.gif חשבתי שהם יסיימו את זה בצורה אחרת..יותר מעניינת..אבל הם איכזבו.. וכמה עונות אפשר למרוח על 40 פרקים
S S H I L G I New member 29/2/04 #8 איזה בני זונות!! אתמול כבר נגמרו לי הציפורניים...ההורים שלי ממש צחקו כשהם ראו אותי בפרצוף של מתח אני כזה "נו אסתי ימפגרת תספרי לו כבר!!!!!!" ואחרי כל ה377947253 פרסומות שהם תקעו בסוף לא יצא מזה כלום!!! אוףףףףףףףף
איזה בני זונות!! אתמול כבר נגמרו לי הציפורניים...ההורים שלי ממש צחקו כשהם ראו אותי בפרצוף של מתח אני כזה "נו אסתי ימפגרת תספרי לו כבר!!!!!!" ואחרי כל ה377947253 פרסומות שהם תקעו בסוף לא יצא מזה כלום!!! אוףףףףףףףף