התעללות!!!!

א ק ר מ ן

New member
../images/Emo46.gifהתעללות!!!!

היום אני נוסע לתומי לרמת גן ומתכונן לעצור באדום בדרך מנחם בגין. לפתע אני שומע צליל מוכר של קטנוע ארבע פעימתי צורח, מקרטע ובוכה שכואב לו נורא-מבט אחד מהיר במראה שמאל של הדיוק שלי מציגה לי שליח אדיוט שהחליט לעשות "ווילי" לקימקו הרואיזם לבן ותמים. הוא נסע איתו ככה כמה עשרות מטרים. הרעשים של המנוע הפחידו אותי כל כך.... הוא ממש התחיל להשתעל ולהשתנק והשליח מחייך ונלהב כאילו זכה בלוטו... אולי זה נראה לכם מוזר-אני איש של מכונות-אני חולה רכבים, אופניים, מסוקים (הייתי חייל בטייסת אפאצ'י) ועכשיו השגעון החדש שלי הוא קטנועים. כפי שאני שונא התעללות בבני אדם ובחיות אני שונא התעללות ברכבים מכל סוג. חבר'ה- לכל קטנוע יש נשמה.... קצת עדינות. תהיו עם הדו"ג שלכם בסדר, תראו איך הוא יחזיר לכם אהבה... אקרמן

gesus

New member
זה מה שכיף ברכב של עבודה../images/Emo54.gif

אני רוכב בעבודה על טרקר ואני חייב לבאס אותך ולספר לך שאני טוחן לו את הצורה. כל התעללות אפשרית שניתן לעשות לו אני עשיתי,אבל לזכותו יאמר שהוא עומד בזה בכבוד.

gesus

New member
מה לעשות שאני לא צדיק כמוך?../images/Emo54.gif

אני לא מהאנשים שנותנים שמות לכלים שעליהם הם רוכבים,לא חושבים שהם חברה שלהם ובטח שלא רואים את הכלי שלהם כיצור עם תכונות אנושיות מסוימות. אני פשוט נהנה לרכב על אופנועים וקטנועים. אם אתה לא אונס את הקטנוע שלך אולי כדאי שתתחיל לעשות את זה,מי ידע אולי תהנה מזה...

למעלה