ואותי ממש מרגיש כש....

sbenzvi

New member
../images/Emo46.gifואותי ממש מרגיש כש....

מביאים פצוע לביה"ח ואיך שאתה פותח את הדלת של הניידת מתחילים לצלם את הפצוע (ללא רשותו) ממש חדירה לצנעת הפרט. אני בטח ובטח לא הייתי מסכימה שיצלמו אותי במצב הזה, חצי ערומה ופצועה. פשוט גועל נפש. צריך בעיני למנוע את כניסת הצלמים. עם כל הכבוד לזכות הציבור לדעת, יש גבול.אם אותו צלם היה שם את עצמו במקומו של הפצוע מעניין האם היה מסכים לתמונתו. במינימום - יש לשאול את הפצוע האם הוא רוצה שתמונתו תפורסם לפני הדפסת התמונה (מה שלא נעשה). מה גם שבמצב הספציפי הזה (כשפצוע בהכרה ובניידת) ניתן בהחלט לשאול אותו האם מסכים להצטלם.

paradan

New member
מכיר ומזדהה

פעם אחרונה רבתי עם צלם ומשום מה דווקא הפנים שלי נחתכו בעריכה ולא הופיעו בעיתון...
פינינו פצועים מפיגוע וכשעצרנו בחנייה של המיון מאבטח של הבית חולים מיד פתח את הדלתות האחוריות של האמבולנס לפני שהספקתי לכסות כראוי את שני הפצועים והצלמים מיד התנפלו עלינו. היינו צריכים להפעיל "כוח פיזי מתון" על מנת שהם יתרחקו קצת ואיכשהו הצלחתי לסגור את הדלתות חזרה... מה שהכי מעצבן זה דווקא השיתוף פעולה לו זכו הצלמים מהאבטחה! מצ"ב התמונה המדוברת. דני

sbenzvi

New member
הדבר המצחיק הוא...

שאצלנו התבלבלו. חיכו לצלם חייל שנפצע מירי באיתמר ואנחנו בנט"ן בכלל הבאנו ערבי שנפל מגובה. (נט"ן אריאל הביא את הפצוע מאיתמר מספר דקות אחרינו). האמת - טרם ראיתי פרסום של התמונות (לא של החייל ולא של הערבי). רק חשבתי לעצמי כמה מצחיק זה יכול היה להיות - תמונה של ערבי שנפל מגובה עם הכיתובית "חייל צה"ל שנפגע מירי מובא לביה"ח".

למעלה