אני באמת נגד אלימות אבל...
אני באמת נגד אלימות - כמעט לא זכורים לי מקרים בהם הרבצתי ממש למישהו או רציתי להרביץ למישהו.... למעט פעם אחת,והוא היה מבוקש שניסה לברוח. אבל אם אני תופס כזה מרסס, כמו שעכשיו אני עם הקריזה של הכתבה הזו , אני מרביץ לו את כל המכות שלא יצא לי להרביץ במשך כל חיי הקצרים! הכתבה הזו באמת העלתה לי את הסעיף! על אף שאני לא מת על חיל האויר (כן כן! אני לא צוחק , הם פשוט מפונקים מדי , מקבלים המון צ´ופרים וסרטים ומילקי בבוקר וYES בחדרים וא´מא´ וד´וניה ,בזמן שלחירניקים שעושים את העבודה הקשה ומסכנים את עצמם , מספרים שלצבא אין כסף להחליף להם את הנעליים המתפוררות שלהם)... זהו... אז על אף שאני לא מת על חיל האויר - אני מאוד מעריץ את הטייסים שעושים המון מילואים ויצאים למשימות והכל למען המדינה (והאגו) והחברה, ולא מבין איך תמיד ,תמיד! יש את הזבלים הללו שמתיפיפים להם על חשבון השאר, ומקבלים את העובדה שהילד שלהם חוזר מהגן בצהריים כמובן מאליו , מבלי בכלל להודות על כך לאף אחד. במדינה הזו יש 3 סוגי אנשים : אלו האזרחים הטובים , שמשלמים מיסים , עושים מילואים חודש וחצי בשנה , גם כשזה לא נח, שומרים על החברה ועל המדינה "במצב טוב" וכמו שאני קורא את זה - גוררים את העגלה. סוג אחר הוא הסוג של אלה שחיים בזכות ולא בחסד - משתדלים להתחמק איפה שאפשר , ולדאוג לעצמם כמה שאפשר... ואחריהם המבול - יש "מספיק" פראיירים אחרים שיעשו עבורם את העבודה. אלו אני קורא - רוכבי העגלה. הסוג השלישי , אלו שגם רוכבים על העגלה , וגם מתוך שעמום וגם בגלל שהם מתביישים נורא שכולם רואים אותם רוכבים על עגלה מפגרת (כי הרי זה נורא אידיוטי לשבת על עגלה כשמישהו אחר מושך אותך... תודו!) ולכן חשים צורך להתייפיף,למצוא סיבה "עקרונית,מוסרית" כביכול לבטלנותם, אז הם מחבלים בעגלה , ואפילו מציקים לאותם יחידי סגולה שמושכים אותה! 20 אחוז מאזרחי מדינת ישראל משרתים במילואים. 10 אחוז מכלל המגוייסים לצהל משרתים בתפקידי לחימה. ועכשיו עם חוק טל הזה ... זה גם הפך ללגיטימי! אם אחד הטייסים , מושכי העגלה , או בכלל , גם מושכי עגלה שאינם טייסים, קוראים את זה , תדעו שיש אי שם , איזה אהבל אחד שנורא משעמם לו עכשיו והוא גם עצבני , והוא גם מבין ללבכם , וגם חם לו עכשיו כי המזגן עושה קצת צרות , והוא תופס מכם אש! ורק בשביל זה הכל שווה! מה , לא? אני יודע שזה לא קשור הכי בעולם לתעופה! אבל אז מה! זה עדיין נורא חשוב!