חדשות בנוגע לראיון והמכתב

olsen cool

New member
../images/Emo46.gifחדשות בנוגע לראיון והמכתב

טוב האייקון שלי בכותרת הוא כועס כי דיברתי היום עם 2 מהנשים שעוסקות ביחסי ציבור שלהן. הן קיבלו את המכתבים ששלחתי אבל אמרו שכרגע זה בילתי אפשרי,היה קשה לי מאוד לקנות את התירוץ ש"הן נורא עסוקות"אז שאלתי את אחת מהן(נואל קוראים לה)"את רוצה להגיד לי שאין להן זמן לראיון טלפוני?"והיא ענתה "כן את אולי תופתעי לשמוע,כרגע אין להן זמן לזה הן ממש עסוקות ויש להן הרבה מסיבות עיתונאים בזמן הקרוב באירופה"היא גם אמרה לי על איזה מגזין באנגליה,שכחתי את השם של המגזין ברח לי מהראש,זה די עיצבן אותי אז אמרתי "כלומר אין להן זמן לנשום?"ואז היא אמרה לי"כן בדיוק",ממש מסכנות פשוט רחמים. היא אמרה שאחרי חודש אוקטובר זה יהיה יותר רלוונטי ואין לה בעיה אם אני אשלח מכתב אחרי "זמן העומס" שלהן,אני די בטוחה שהיא ניסתה להיפטר ממני אבל אל תדאגו אני אשלח לה עוד מכתב בעוד כמה חודשים כדי שהיא תיזכר. שאלתי אותה,איך אני אוכל לדעת איזה זמן זה זמן מתאים להן בשביל להתראיין?והיא אומרת "בטח מתי שהן יחדשו את הפרסום שלהן בישראל" ואז התחלתי לנאום לה שהן בטח לא מעוניינות לבוא לכאן,כי בטלוויזיה זה נראה מאוד מאיים ומסוכן והתחלתי לשאת נאום שלם על כך שישראל זה מקום מדהים וששום דבר לא ימנע ממני לגור פה ועוד כל מיני משפטים שאין לי מושג מה אמרתי בהם כי דיברתי באנגלית ואני באמת לא זוכרת מה אמרתי לה אבל היא שאלה "למה את חושבת ככה?"אז אמרתי לה"כי הן אף פעם לא מזכירות את ישראל בראיונות זה תמיד-פריז,לונדון,פריז,לונדון,פריז,לונדון". אז היא ענתה לי "אנחנו לא שוללים את הראיון בטלפון,פשוט עכשיו זה נורא עמוס,את תמיד יכולה לשלוח אימייל או להתקשר בנוגע לזה אבל בחודשיים הקרובים הן עסוקות מאוד". אז אני מנסה להאמין שהיא ניסתה להיות נחמדה,אני באמת לא חושבת שהיא אמרה את מה שהיא אמרה כי מדובר כאן בישראל וזה מקום מפחיד וכל השטויות האלה,כלומר צד אחד אומר לי שאני מנסה משהו לשווא כי אולי לא אכפת לה ואני סתם תמימה ומאמינה לה?אבל היא לא אמרה לי "לא"היא רק אמרה שבחודשיים הקרובים זה יהיה בילתי אפשרי,למרות שכמעט והכנסתי אגרוף בקיר מרוב עצבנות שלא יהיה להן זמן להתראיין דרך הטלפון,להקדיש חצי שעה לראיון מסכן אבל אלה שדיברתי איתם לא נשמעו כמו הטיפוסים האלה שירצו לנפנף אותך,כלומר אם הם לא רצו הם יכלו ישר מההתחלה למצוא תירוץ ולהעיף אותי ואת כל הרעיונות האלה עם הפורום הזה אבל הם נתנו לי את האימייל שלהם ואת הטלפון ואמרו בעצמם שאני יכולה להתקשר ולשלוח אימייל אז אולי באמת אכפת להם? בכל מקרה למכתב הבא שאני אשלח אני אוסיף את השמות שלא הוספתי וגם את 2 המכתבים שכבר שלחתי מקודם. רק תזכרו,הם עדיין לא אמרו "לא",אם הם יגידו "לא" בפעם הבאה אז כנראה שזה חסר סיכוי אבל הם עוד לא סירבו,אז זה לא אומר שצריך להפסיק לנסות. אם יש מישהו שמעוניין לעזור בכל מה שקשור לזה,אפשר לשלוח לי מסר.

SummerSpirit

New member
עסוקות בלטחון סיגריות היא התכוונה

כולה ראיון טלפוני של כמה דקות, מה הסיפור? יודעת מה היית צריכה לעשות? להציג את זה כאילו שהן אנטישמיות וגזעניות. אולי זה יפחיד אותן שיחשבו עליהן ככה בישראל ובכלל בעולם אז הן יכבדו אותנו בשתי דקות של ראיון. סנוביות זאת הגדרה קלה לגביהן. ונכון מה שאמרת, תמיד זה לונדון, פריז, אוסטרליה, ניו יורק.

olsen cool

New member
וואי חבל שלא חשבתי על זה

האמת שכן חשבתי על זה אבל לא בזמן שדיברתי וחבל,אולי אם את היית מדברת במקומי זה היה יוצא טוב. אבל תרגעי עם הטחינת סיגריות.

SummerSpirit

New member
הן באמת טוחנות סיגריות

היתה כתבה שהן יושבות במשרד שלהן במשך שעות ופשוט מעשנות בשרשרת.

olsen cool

New member
עיתונים אוהבים להקצין דברים

זאת סתם הייתה כתבה שאנשים המציאו,כמו מלא אחרות. ובדיוק ביום ראשון השבוע נוכחתי לדעת כמה שזה נכון כשפירסמו כתבה על הביה"ס בעיתון העירוני,רוב הדברים שהיו כתובים היו ממש דברי שקר ואני לא הייתי היחידה שחשבה ככה.

Neta lli

New member
אני באמת לא חושבת..

שלהתחיל לאיים עליהן אם הקטע של האנטישמיות, סה"כ אנחנו כולנו אוהבים/ות אותם ולא צריכות לגרום להם נזק או אפילו לאיים בכך.. חוץ מזה, אני חושבת שאם היינו יכולות לדבר ישירות איתן הן היו מסכימות, אבל אתן יודעות.. לכל "סלבס" יש מאחוריו כמהאנשי יחסי ציבור שמנפנפים כל מעריץ שמבקש יותר מחתימה.. אבל בכל זאת...הלוואי שהן יוכלו באמת להתראיין..בהצלחה לנו..

olsen cool

New member
רק שתדעי לך

שאותנו הם לא הולכים לנפנף בקלות,הם בעצמם אמרו שבעוד חודשיים זה יהיה יותר רלוונטי אז בעוד חודשיים אני אבדוק בדיוק מה הולך לקרות בעניין הזה.

cinderellaaa

New member
נכוןןן...

ננסה עוד חודשיים... וככה נמשיך עד שכבר הם לא יוכלו לנפנף יותר... ונכון שאולי זה ייקח זמן... אבל עדיף מאשר שום דבר. וכל הכבוד לך דרך אגב! אני מבינה שהאנגלית שלך ממש טובה אם דיברת איתה בטלפון כל כך הרבה...

אם רוצים להשיג משהו צריך להילחם בשב

ילו..חחח לא מאמינה שאמרתי את זה עכשיו..אבל באמת זה די רחוק מאיתנו כל העניין של לדבר איתן וצריך לעשות הכל כדי שיסכימו...אנחנו לא מדברות איתן ואומרות להן שהן גזעניות אלא עם נציגי הציבור שלהן . ובראיון הן כבר יראו כמה אנחנו נחמדים חחח

lovetwins

New member
אמ..

קודם כל יפה שהתקשרת ודיברת. אני מקווה שעוד חודשיים באמת יצא לפועל הראיון הטלפוני. (אני מקווה שבמכתב הבאה השם שלי יוכנס כי אז לא היה לי זמן בגלל הלימודים וראיתי את ההודעה מאוחר מידי...)

olsen cool

New member
אל תדאגי

את כל אלה שלא הכנסתי למכתב השני אני אכניס עכשיו למכתב השלישי. ומה שהתברר לי זה שהחברה הזאת של היחסי ציבור היא לא רק שייכת לתאומות,עשיתי עליהם חיפוש בגוגל ומצאתי הרבה מפורסמים אחרים שקשורים אליהם.

פשש- ח"ח לך../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif

איך יש לך את הטלפון שלה?!?@ ממש אחלה יוזמה
מקווה שבמכתב השלישי גם אני אהיה

olsen cool

New member
זה סיפור די ארוך איך השגתי את זה

ואל תדאגי גם אותך אני אוסיף למכתב הבא.

גם אם הם יגידו "לא"

בפעם הבאה זה לא אומר שזה חסר סיכוי..נשגע להם ת'שכל נטחון להם במוח עד שיימאס להם והם יגידו "טוב אם הם כ"כ נואשים..." צריך להתאמץ לשלוח 200 אימיילים! בינתיים נחכה חודשיים באמת ואז נראה מה יהיה... ובאמת כל הכבוד על הזמן ועל השיחות שאת משקיעה! נאי מאמינה שבסוף זה ישתלם..

olsen cool

New member
זה ישתלם

הם לא יכולים לסרב בלי סיבה הגיונית,וסיבה שאין להן זמן היא ממש לא הגיונית,אומנם הפעם אני מאמינה שזה היה קצת יותר מסובך כי הן באמת יהיו עסוקות.

למעלה