חייבת לשתף אתכן במשהו אתמול

../images/Emo46.gif חייבת לשתף אתכן במשהו אתמול

גיסתי (הפוסטמה) השאירה את האחיינית שלי (בת 6) לבד בבית עם 40 מעלות חום והלכה לעבודה...... יום שלם הילדה הייתה בבית לבד. אני פשוט מזועזת...... עד עמקי נשמתי... אין גבול לטמטום ?????? ולא תגידו שאין מי שישמור עליה.. אמא שלי בבית אמא שלה בבית..... לא חסר....... אין לי מילים פשוט....

גלי ב

New member
אני בשוק..היא יכלה לקחת יום חופש../images/Emo10.gif

לא משאירים ילדה לבד.... דיברת על זה עם בעלה

אני מתכוונת להתקשר אליו הוא אחי

והוא יחטוף על הראש.... אויש איך אני חמומה עליהם....

גלי ב

New member
תסבירי לו את הטעות שלו..ותסבירי לו

שככה לא מתנהגים....מה זה .. ואם הילדה היתה צריכה משהו ? הורגת אותי האדישות הזו אצל אנשים לפעמים..

daldan

New member
לדעתי,

זו הזנחת פושעת, ילד בן 6 לא משאירים בבית ועל אחת כמה וכמה אם הוא חולה. פשוט הזנחה, ואם אני לא טועה אפשר לתבוע אותם על מעשה כזה...

rona25

New member
מסכימה! זו הזנחה ולא מזמן היה

בעיתון על אמא שהשאירה את הילד שלה לבד בבית ויצאה לבלות.... זה באמת לא בסדר ו 40 מעלות חום זה נורא מסוכן גם למבוגרים אז על אחת כמה וכמה לילדים!

uti

New member
ממש מכעיס לשמוע!!

40 מעלות זה ממש מסוכן אחת כמה וכמה לילדים...מסכנונת הילדה

fila

New member
אני חושבת שזו הזנחה ממדרגה

ראשונה! יכול להיות שהם הורים נהדרים אבל לדעתי זה ממש לא בסדר להשאיר ילדה כ"כ קטנה לבד בבית ועוד במצב בריאותי כזה!!!
מה היא חשבה לעצמה - גיסתך

תאמינו לי שאין לי מושג פשוט אין לי

אני עם דמעות בעיניים מאתמול איך ששמעתי את זה........ וזה כל כך לא מתאים לאח שלי... אין לי מושג מה קרה לו....... אוףףףףף

מאי26

New member
אני מסכימה עם כולכן שזו הזנחה

ואסור שכזה דבר יקרה, אבל יש לי שאלה קטנה: למה כל החיצים מופנים רק לאם שהלכה והשאירה את בתה בבית? האם לילדה הזו אין שני הורים שצריכים לדאוג לה ולספק את צרכיה? לדעתי האשמה מתחלקת שווה בין שני ההורים, והתגובות שמטילות את כל האשמה רק על האם מעידות על כך שאפילו כאן, בפורום הזה שמכיל בנות אינטלגנטיות ומשכילות, עדיין נשמרה אותה ראיה שמרנית לפיה האחריות על ילד (ובמיוחד כשהוא חולה) נופלת באופן בלעדי על האם! (ואור גולד, אל תביני לא נכון, אין לי כוונה לתקוף את אחיך או משהו, ואני גם לא מכירה את העובדות של המקרה מעבר למה שסיפרת (למשל, אולי אחיך לא ידע על כך, אבל זה לא עולה ממה שכתבת), אני רק סקרנית, ברצינות, למה לדעתכן ההנחה המיידית היא שהכעס יופנה כולו כלפי האם?

אביבית1

New member
ממש מכעיס ../images/Emo46.gif

איך עושים כזה דבר? להשאיר ילד/ה בבית עם חום גבוה. לדעתי את צריכה לשטוף את גיסתך ואחיך כדי שלא יקרה כזה דבר עוד פעם.

וואוו פשוט לא להאמין - אני ממש בשוק

ילדה בת 6 חולה עם 40 מעלות לבד בבית....בן אדם מבוגר לא משאירים לבד עם חום כזה....

למעלה