טוב חברים..אני רוצה לדעת

el presidente

New member
../images/Emo46.gif טוב חברים..אני רוצה לדעת

מי עשה את זה? אה? אתם יודעים שיש פה תורנות מסודרת...חלוקת תפקידים...לא הגיוני שגולש ירשם בתורנות של בית לוינשטיין ומישהו אחר יקח לו את התור...

el presidente

New member
חכה חכה..אני מניאק אם אני לא

דופק לך את התור לביקור בגן "רינה".

Gixxer600®

New member
הבאת לי רעיון ../images/Emo62.gif

פשוט מדהים איך מישהו זורק משהו ואתה מקשר את זה למשהו אחר, מקים סטארט אפ יושב עם רגליים על השולחן מעשן סיגר שמן, בזמן ששתי נערות בנות 3 מפנקות אותך. ולמיזם עצמו: תחזיק חזק נשיא, זה שוס עסקי זוכר שהיינו ילדים היה כזה תאטרון בובות שמלבישים על היד? אז זהו אנחנו נתחיל למכור כאלה שהם בעצם פגים שבורי אגן שמלבישים על היד איך

new sol

New member
ממממממ בגיל 12 ....לא זוכר

שיחקתי בבובות ברבי (חלקן מתנפחות)

new sol

New member
בגיל 6 מוצצים../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

מוצצים פלשתינאים

הנושם

New member
אני לא מבין למה כול סקס שהנקבה לא

גומרת ישר רצים לעיתונות וכתוב אונס אונס. אני דווקא מכיר את המטופלת שבטופס קבלה לאישפוז נירשם "חולת סקס" אז מה הבעיה? ולך הנשיא מסכים איתך בנושא גניבת תור יש לעלות נוהל מסודר בנושא.

Gixxer600®

New member
צהריים טובים אח שלו

יאללה לך לנשיא באפסנאות קח תלאי ביתן 5 דרגש 13 שלך

STIVENZ 426

New member
תיקון:

דרגש 13 שלך, של יוהאן, חנה, מוישל'ה, וכל משפחת קיקשטיין,אבל ככל הנראה אנה ודוד קיקשטיין הולכים היום להתקלח, אז יהיה מקום. תודה. דובר ההנהלה. ס.

הנושם

New member
לאחר ביקור בביתן 5 יש גזענים

ושחורים לא מעוניין אבל זמעתי שביתן 907 יש אנשים טובים מבית טוב שבראש שלי, לומדים תורה הסטוריה ובערב חשבון יש מצב לעבור?

M.Z

New member
אוווו שלום וברכה לך

גם אותך תפסו בסוף? לא נורא, כולנו פה סגורים במחנה הזה, הלכת כבר לנשיא לאפסנאות? חבל שלא אמרת לי לפני זה, יש לי קשרים איתו, יכל לשים אותך בביתן 1 דרגש 4 , היום בבוקר שמעתי ששלושה מהדרגש הזה מתו מצהבת נגיפית, ונשארו בו רק שלושה אנשים עכשיו, זה הדרגש הכי מרווח שיש כרגע בכל הבלוק שלנו, אבל לא נורא, בדרגש שלך יש את יאנק שהוא עוד באירופה לפני המלחמה הוא היה מאוד "רגיש" לחדשים. ברוך הבא, צהרים אוכלים ב- 12 .....לחודש.

הנושם

New member
אני רואה שכמנהל יש פה תנאים טובים

ביחס למצב של היום "צהרים אוכלים ב- 12 .....לחודש" אני התרגלתי לאוכל אחד לחודשיים, כול הכבוד על שינוי התפיסה ונהלים חדשים ובסוף עוד אנשים יבקשו מקלחת עם מים חמים?

למעלה