כאן מתלוננים, מבקרים ומקטרים

wranger

New member
../images/Emo46.gifכאן מתלוננים, מבקרים ומקטרים../images/Emo216.gif

(כי הקודם כבר לא קופץ) נורא נורא מעצבן אתכם קידום תוכן מסוים בעמוד הראשי? הגיע רגע שאתם חייבים לשחרר קיטור על כמה שאתם לא סובלים את האח הגדול? ממש צריכים שעון שסופר קדימה ואין? הגעתם לשרשור הנכון! אנחנו רוצים לאפשר לכם להעביר ביקורת, לכעוס ולהעיר לנו על דברים שלא מוצאים חן בעיניכם בבלוגיה, אבל אנחנו גם רוצים לאפשר לפורום לפתח דיונים ושרשורים בנושאים אחרים. לכן - בכל כמה ימים אנחנו (מנהלי הפורום) נפתח שרשור ייעודי, אליו אתם מוזמנים לשרשר תלונות וקיטורים על כל מה שקורה בתפוז וקשור לבלוגים. אנחנו מבקשים שלא לפזר את הביקורת בכל הדיונים בפורום, אלא לרכז אותה בשרשור הזה בלבד - גם כדי שאנחנו נוכל להתייחס במרוכז, גם כדי שלגולשים אחרים יהיה קל לראות אם התלונה שלהם כבר עלתה, וגם כדי לא להכביד על קיומם של דיונים שונים בפורום. כרגיל, הודעות בנושא בעיות טכניות ותקלות בבלוגים יש להפנות לפורום הבלוגיה-תמיכה טכנית, ונושאים שלא קשורים ישירות לבלוגיה ניתן להעלות בפורום תפוז משוב. תודה טל ובצלאל.

אוף! גנבו לי! גזלו ממני! לקחו לי...

את המוזה...
אבל אני לא מתלוננת... אני סומכת עליה...היא תסתדר..היא תמיד מוצאת דרך לברוח משוביה ולחזור אלי..:)

ואם כבר..

אז למה דווקא כשיש לי מוזה ורצון לכתוב אין לי את היכולת וכשיש את היכולת אין את המוזה?

לא מתלוננת, לא מבקרת, ולא מקטרת

פשוט מוזר לראות שיש טופיק שבו אנשים יכולים לפרוק את התסכולים שלהם, טופיק "קבוע", בעוד שטופיקים כמו 'איחולים, ברכות ופידבקים' לא נמצאים. זה כמעט כאילו אתם מייחלים לזה... ובכל מקרה, גם אם קצת קשה וגם אם לפעמים נראה שאנשים לא יודעים את הגבול בין להתלונן לבין להוציא את התלונה שלהם מכל פורפורציה, אני רציתי לומר שאתם עושים עבודה טובה. תודה.

חסימה בתגובות כבר 34 ימים ולילות

מר בצלאל חסם בתאריך 21.12.09 ולא סיפק תאריך תפוגה לחסימה. שיטת החסימה לתקופה לא ידועה מיושמת גם אצל חסומים אחרים (למשל בפורום הבלוגיה). פנייה למר בצלאל במלאת 4 שבועות לחסימה, וסירובו התמוה להסיר את החסימה מוצגים ברשומה: http://www.tapuz.co.il/blog/ViewEntry.asp?EntryId=1627484

פנומן 72

New member
תחשוב על התאריך כמשהו סימבולי

בדיוק 3 שנים לפני סוף העולם שיגיע ב-21/12/2012

wranger

New member
בעיות טכניות ותקלות - לפורום התמיכה הטכנית.

אבל לדעתי זה לא משהו גורף, כי אני הצלחתי לשמור רשומה.

אני דוקא רוצה לפרגן - ואין אשכול כזה ../images/Emo13.gif

בחירת עורך מוצלחת ביותר וראויה לפוסט - 65 שנים לצעדת המוות

פנומן 72

New member
גם תרנגולת עיוורת מוצאת לפעמים גרגיר ... ../images/Emo6.gif

הייתי חייב
השאלה האם ריינג'ר שוב ימחוק או שהפעם יהיה לו חוש הומור.

yael d a

New member
הנושא החם הוא "חורף"

ואני תוהה אם לא נראה לכם חשוב יותר היום, ערב יום הזיכרון העולמי לשואה ולגבורה, להחליף את הנושא החם למשהו שקשור לשואה, לזיכון או לאנטישמיות הגואה בעולם...

Bezalel P

New member
יום השואה העולמי

רוב הפעילות, הכתיבה והזיכרון בארץ סביב השואה נעשית בדרך כלל בסמוך ליום הזיכרון לשואה ולגבורה, המצוין בכ"ז בניסן (שהוא, אם איני טועה, יום פרוץ מרד גטו ורשה). את צודקת כמובן שהנושא חשוב וגם יום הזיכרון הבינלאומי ב- 27 בינואר (יום שחרור מחנה אושוויץ) ראוי בהחלט לציון. לאור חשיבות העניין החלפתי את הנושא החם, למרות שכמו בהרבה מקרים אחרים הרצון להיות אקטואלי לא תואם את כמות התוכן שגולשים מייצרים בנושא. מעניין אגב לראות את הרציונל שמאחורי קביעת כל אחד מהתאריכים. זה הישראלי נקבע בזמנו בקונטקסט של הגבורה - אותם יהודים שלא הלכו כצאן וגו' אלא נאבקו בנאצים. ואילו זה הבינלאומי נקשר בתרומתן (המאוחרת) של אומות העולם לסיום הזוועה. כולם זוכרים ומציינים כביכול את אותו עניין, אבל כל אחד לוקח את הזוית שבמובן מסוים עוזרת לו להרגיש טוב יותר עם עצמו.

למעלה