להוריד או לא להוריד קישור

../images/Emo46.gif להוריד או לא להוריד קישור

בבלוג שלי הינשוף ממליץ, קישרתי לכל מיני בלוגים שעוסקים בנושא הבלוגים. למה קישרתי? כי הנחתי שמי שמצא את הבלוג שלי, בטח מתענין בעוד בלוגים שעוסקים באותו נושא. אף אחד מהבלוגים שנמצאים שם לא נמצאים שם בגלל שאני אוהבת את הכותבים ומכירה אותם באופן אישי ואלה חברים שלי. אני גם לא מפרסמת אף אחד במטרה שיפרסמו אותי בחזרה. אחד מהמפורסמים ברשימה כתב לי הודעה שהוא קיבל הרבה כניסות לבלוג שלו בעקבות הפרסום אצלי, ושהוא מעונין לצרף אותי לאיזה פרויקט, והוא ישמח לקבל את המסנג'ר שלי. התחברתי למסנג'ר אחרי שנידתי את התוכנה במשך שנים רק בגלל שהסתקרנתי לדעת מה זה הפרויקט הזה. דיברתי איתו והוא התחיל לחקור אותי על החיים שלי. כל פעם ששאלתי אותו על הפרויקט הוא התחמק ומרח אותי. בסוף השיחה הוא ביקש ממנו לשלוח לו למייל את הכתובת של הבלוג שלי. להזכירכם יש לו את הכתובת הזאת, דרך הכתובת הזאת הוא יצר איתי קשר . אמרתי לו אין בעיה אני אשלח למסנג'ר. הוא סירב וניג'ס לי לשלוח את הכתובת למייל. סירבתי בעקשנות. זאת לא בעיה ללחוץ על כפתור שלח, אני פשוט לא אוהבת שמשחקים איתי משחקים. הוא התחיל לאיים עלי שאם אני לא אשלח את הכתובת הוא לא יכתוב עלי פוסט. להזכירכם בכלל לא ביקשתי ממנו לכתוב עלי פוסט. בסוף הוא ניתק את השיחה מבלי להגיד אפילו שלום. בקיצור הנקודה התחתונה. מישהו עיצבן אתכם, האם אתם משאירים את הקישור לבלוג שלו, או מעיפים את הקישור?

mary lou

New member
תורידי...

אמא, מה זה האיש המוזר הזה
הקישור אליו לא נותן לך כלום, בשביל מה לסבך את עצמך? תורידי ודי...

מעיף את הקישור

אני לא רואה את עצמי מקדם אחרים (מה שאת עושה זה קידום בצורה כזו או אחרת, איך שלא תסתכלי על זה) שמתייחסים אלי בצורה כזו. מבחינתי, זה יכול להיות מישהו שאני לא מכיר (נטרלי) או מישהו שאני מכיר והדעה שלי עליו חיובית. שלילי? לא אצלי. לא רואה שום סיבה לתת את הקרדיט או את הקידום הזה. ונקודה נוספת, מניסיון אני לא נוהג לספק כתובת של תוכנת מסרים מידיים כמעט לאף אחד שמבקש אותה, במיוחד בעניינים כאלו. דברים שניתן לדבר עליהם באימייל - מדברים עליהם באימייל בלבד (או במסרים). זה יוצא הרבה יותר טוב משיחה במסרים המיידים. בכל מקרה, כעצה הייתי ממליץ לך לבדוק תמיד קודם כל במי ובמה מדובר, ורק כשלא מדובר בתעלומה מוחלטת, תעברי למסרים מידיים אם זה רצונך.

דם דם

New member
מניסיון באינטרנט

כשמשהו מסתבך עדיף ללחוץ על ה
המפורסם ולמחוק את הבנאדם מהחיים שלך ובשום פנים ואופן שלא תעזי לשלוח לו מייל לכי תדעי אולי הוא דרך זה ינסה לשלוח לך איזה תוכנה/וירוס/סוס/רוגלה/תולעת ואחרים במקומך הייתי מסלק את הקישור. חוצמזה את לא מפסידה כלום אם הוא לא יכתוב עליך פוסט ביג דיל

למה שהוא ינסה לשלוח וירוס

למישהו שפירסם אותו, אל תגזים לכיוון השני. כמובן שאם עכשיו אני יוריד את הקישור זה יראה שקוף שהוא עיצבן אותי, ואני לא מחפשת לי איובים, או להסתכסך עם מישהו.

דם דם

New member
את חייבת לו דין וחשבון?

תרצי תורידי לא תרצי אל תורידי אל תחשבי עליו, מי מו מה. זה יראה שקוף או שהוא יכעס ויהיה לך אוייב למה מי הוא בכלל....בלוג שלך זכותך מה שאת רוצה לעשות בו אני כמובן אומר שתחשבי על כול האופציות,לא בהכרח אחד שישלח לך וירוס אבל את מכירה אותו? את יודעת מי הוא,מה הוא יכול לעשות...יש הרבה פירצות באינטרנט אל תסתכני חבל אחר כך על הטרחה והכאב ראש.

L a b a m b a

New member
תורידי ואסביר למה

כי זה כבר לא שאלה אם להוריד או לא. אם היית בוחרת לא להוריד את הלינק - לא היית מתייעצת איתנו. את מתייעצת איתנו לדעת אם זה הדבר הנכון לעשות . וכן, אני מאשרת לך !

siv30

New member
יש כאלה שמושכים בצמות ../images/Emo9.gif

ויש כאלה שמנג'סים. בכל מקרה הייתי משאירה ושוקלת למחרת אחרי שנרגעת. להוריד את הקישור זו לא בעיה.

כבר הורדתי

ממילא מחר הוא לא יראה לי יותר נחמד. אם את רומזת שהוא ניסה להתחיל איתי, שזה האפשרות היחידה שנותרה לי לחשוב עליה אחרי שפסלתי את כל האפשרויות האחרות. הדרך הישירה הייתה עובדת יותר טוב. כלומר הייתי אומרת לו לא ברור, אבל אז לא הייתי חושבת שאולי הוא מנסה להציע לי משהו אחר. לא הייתי כועסת שהוא זולל ממני אנרגיות ומפיץ בחזרה אנרגיה שלילית. לפני כן סתם לא הכרתי אותו ועכשיו אני חושבת שהוא תחמן ולא ישר.

noyy

New member
../images/Emo28.gifאני גם הייתי מעיפה את הקישור במקומך

ובכל זאת, קורה לי שאני עדיין מרגישה מין מחוייבות כזאת להשאיר קישור גם לאנשים שהייתה לי מריבה איתם (לא כמו במקרה שלך, זה קצת עובר את הגבול
), כי הם עדיין מקשרים אליי ופשוט.. זה לא נעים.

זה תלוי

מה המטרה ששמת את הקישור שלו. אם זה כי זה עוסק באותו נושא, אז מן הסתם להשאיר כי הוא לא שם בשביל יחסים בין בלוגים. אבל אם זה היה קטע של "יד רוחצת יד" אז תורידי, מה אני אגיד.

המטרה היא לתת לגולשים אופציה לבדוק בלוגים

אחרים שמתעסקים בבלוגים, ועוסקים בנושאים שדומים לנושאים שלי. חפיף, ממילא נדמה לי שהוא לא מתעסק רק בכתיבה על בלוגים ככה שהקוראים שלי לא יפסידו הרבה אם הם לא יקראו את הבלוג שלו. חוץ מזה יש כמה דברים שהוא כתב ואני לא ממש מסכימה איתו.

L a b a m b a

New member
מעניין אם הוא רואה את השרשור הזה

ומה הוא היה מגיב לכל הפידבקים שקיבלת פה.

לפי דעתי הוא לא רואה את השירשור

כי הוא בכלל לא מתפוז ופעם בשכחתי הוא בא לבקר בפורום. חוץ מזה שאם הוא היה רואה אותו הוא לבטח היה מתנצל ומנסה לשכנע אותי להחזיר את הקישור.

למעלה