למה חלומות אף פעם לא מתגשמים?

olsen cool

New member
../images/Emo46.gifלמה חלומות אף פעם לא מתגשמים?

תמיד חשבתי שאם באמת רוצים שיקרה משהו אז הוא יתגשם אבל הכל זה סתם בולשיט אחד גדול. אני מעריצה של התאומות אולסן כבר 3 שנים ובזמן הזה תמיד ניסיתי איך שהוא ליצור איתן קשר. כשהיה שנה שעברה מבצע בראש1 לטיסה לראות אותן בפריז שמחתי וקפצתי על ההזדמנות ואז כשהם התקשרו אליי הם סיפרו לי שמה ששלחתי להם מאוד מרשים ושאולי אני אזכה ואז הם רצו לסחוט ממני מנוי אבל לא,לא זכיתי. כשסוף סוף מצאתי את המס' טלפון של החברה שלהן,אני מתקשרת ואחרי כמה ימים מתברר שלא חייבים להשאיר הודעות ואפשר לדבר שם אם מישהו ואז היום ממש לפני כמה דקות ענתה לי אשה שעובדת שם,אני לא זוכרת איך קוראים לה. זאת הייתה מישהי מהמשרד של רוברט ת'ורן|(הסוכן של התאומות),סיפרתי לה שאני מעריצה של התאומות ואני מנהלת עליהן פורום באינטרנט(תפוז) בישראל ניסיתי לברר דרך לפגוש אותן או ליצור איתן קשר אבל היא אמרה לי שהם לא מארגנים דברים כאלה היא גם סיפרה לי שמרי קייט ואשלי עכשיו לומדות בביה"ס ושהן עסוקות היא אמרה לי שייש כל מיני תחרויות שאפשר לזכות בהן ואז לפגוש אותן(כן רק מי שייש לו פרוטקציות
)וגם עכשיו הם מארגנים את כל הפרטים ואת כל האימיילים שהם מקבלים מאתר האינטרנט הרשמי כדי לפתוח להן מועדון מעריצים. שאלתי אותה גם אם אף אחד מהחברה שלהן לא יכול לעשות שום דבר כדי שאני יוכל ליצור קשר, איתן אז היא אמרה לי שעכשיו מוקדם בבוקר(אצלם)ואולי אם אני אתקשר יותר מאוחר אז יהיה מישהו שיוכל לעזור לי אבל עקרונית הם לא אחראים למפגשים איתם(למה???
) היא אמרה לי שאני יכולה להשאיר הודעה אם מספר טלפון ושם ואולי יחזרו אליי אז זה מה שעשיתי אבל אני לא מאמינה שמישהו שם באמת מקשיב לשטויות של ילדה בת 14 וחצי ששוברת את השיניים באנגלית. והכי חרא זה האנגלית שלי,אני בטוחה שהיא נשמעה גרוע,היא אמרה לי שאני מדברת טוב-כן בטח. זהו אבדו הסיכויים לחלום שלי בחיים אני לא אפגוש אותן
אני רוצה לטוס לNYM עכשיו!
חלומות אף פעם לא מתגשמים אפילו כשרוצים נורא,אפילו שהחלומות הם נורא ילדותיים וחסרי תכלית(כמו החלום שלי למשל). אה כן אני שונאת מתמטיקה כבר אמרתי את זה?

olsen cool

New member
וגם הייתי צריכה לבזבז כסף

על השיחת חוץ המפגרת הזאת שלא יצא ממנה כלום
ואמא שלי אמרה לי"אפרת כנראה שאת צריכה לרדת מהנושא של הערצת התאומות". זה נראה שכל מה שעשיתי עד עכשיו היה פשוט לשווא אבל מה זה משנה זאת סתם הערצה למי בכלל אכפת
;-

sh53

New member
דקה לפני שאת מרימה ידיים, ../images/Emo91.gif

מה עם האדמה בפורום לנציג מטעמן? זה לא חייב מישהו/מישהי ממש קרוב אליהן, "דבוק", אבל בהחלט יכול להיות נציג מוסמך מטעמן, אולי אפילו שייכנס פעם בחודש לפורום, ישים הודעה של מה קורה איתן ויקפיץ את לב הפורום והשמחה תהיה בו רבה
נראה שהיו לך ציפיות (וזה לגיטימי), אך לפעמים צריך לקבל את הדברים באהבה ובהבנה שזה לא הולך, להבין שיש עוד המון בנות שמעריצות אותן בלב ובנשמה וגם להן מגיע לדבר/להתכתב איתן (אפילו שהן לא מנהלות פורום) ולכן יש את שמירת המרחק הזאת. מה דעתך?

olsen cool

New member
לגבי האדמה

אז זהו שאין דבר כזה"נציג מוסמך מטעמן",כי פשוט לא אכפת לתאומות האלה ממעריצים בישראל,אם היה אכפת להן בוודאי היו משווקים כאן המוצרים שלהן ובוודאי שהן היו מגיעות לארץ וגם אם לא היו באות הן היו מתייחסות למכתבי מעריצים,אני לא אומרת לקרוא כל מכתב מעריץ אבל אם מישהי מתקשרת אליהן מישראל במיוחד ללוס אנג'לס שיחרגו ממנהגיהן טיפונת לא כל יום מתקשרת מעריצה מישראל ואני לא חושבת שאי פעם מישהו מישראל התקשר לשם. התגובה שלי עצבנית כי הרגע הורדתי את כל ה20 פוסטרים שמודבקים לי על הקיר ועכשיו הקיר נראה כל כך ריק

Lost Lullaby

New member
כן אמ

חלומות לא תמיד מתגשמים.. ואני יודעת, בדר"כ חלום של "לפגוש ת'מפורסם ההוא וההוא" נשמעים ילדותיים, אבל אחד הדברים שאני באמת רוצה זה לפגוש את דארן הייז
אבל זה כי אני באמת מעריכה אותו כבן אדם, ולא כ"יאא הוא כה מגניב!!!!!11"
גם אם לא תפגשי אותן, תנסי אולי ליצור קשר באימייל\מכתב וכאלו.. אולי זה יגיע אליהן:) טוב אמ. אני אשתוק
|:$

olsen cool

New member
אתם ממש נחמדים

אבל כל הדברים האלה שהצעתם כבר ניסיתי ואני כבר מתחילה להתייאש.

Lost Lullaby

New member
שמעי..

אני מניחה שכמעט לכל אחד יש איזה סלבריטי שהוא רוצה לפגוש, ואני מניחה שרוב האנשים בכלל לא יזכו לזה [וחבל
]. אנחנו יכולים לעודד, אנחנו לא יכולים להפגיש אותך איתן :p

ה מוזה

New member
לפעמים הם כן ../images/Emo13.gif

מתגשמים אין להן כתובת מייל? אתר עם "צור קשר"? אם יש אפשר להתארגן בפורום עם מכתב שינוסח באנגלית [עם קישור לפורום ] ועליו חתומים חברי הפורום מישראל יש לי תחושה שמייל כזה , לאמרגן ,למשרד שלהן ,להן ולכל מייל אפשרי יניב תגובה שלהן ואולי אפילו יגשים חלום קטן .. שווה לנסות ,לא?

olsen cool

New member
כן זה גם פתרון

חשבתי על זה אבל בחיים לא ביצעתי ,אולי בגלל שפחדתי שאחרי שאני אאסוף ואשקיע זמן בזה הכל ילך לטימיון.

אפשר לשאול שאלה?

בתור מישהי שמעולם לא נתפסה להערצות - באמת הייתי רוצה להבין: מה עומד מאחרי חלום שכזה של "לפגוש מישהו"? מה זה יעשה לך או יתן לך להיות במחיצתן כמה דקות? מה עוד שאת יודעת שהשהייה עמך היא
אחד קטנטן במערכת יחצנות משומנת הייטב וששנייה אחרי שאת תגשימי חלום אותך לא ממש יזכרו. כלומר יש במפגש הזה משהו שמשמעותי לך אבל לא משמעותי להן - אלא "עבודה". את באמת רוצה להיות "עבודה" של מישהו? אני נורא מתנצלת אם זה יוצא לי ככה לא הכי אמפתי בעולם אבל באמת באמת אני לא מבינה מה יוצא למעריצים מהערצה כזו כמו שאת מתארת. הייתי מאוד שמחה אם היית יכולה להאיר את עיני.

lollapalooza

New member
יעל,

(אם יורשה לי להתפרץ לשאלה שלא הופנתה כלפיי...) אני לא חושבת שזה משהו שאפשר להסביר, דווקא כי מעולם לא נתפסת לעניין של הערצה. כל העניין הזה הוא מאוד חד צדדי, ואני חושבת שכל מעריץ מודע לזה ומקבל את זה. לפגוש את "האליל" או את מושא ההערצה, זה לא בשביל שהוא יזכור אח"כ, אלא בשביל המעריץ בעצמו. אז בשבילן זו עבודה, בשבילה זה חלום שמתגשם. אחרי כל תשומת הלב והאהבה שמשקיעים בבנאדם הזה, כל מה שרוצים זה מעט יחס ממנו בחזרה. זה הכל. ולאפרת- אני בטוחה שאומרים לך את זה תמיד, ושאת שונאת שאומרים לך את זה, אבל זה באמת משהו שעובר עם הזמן, ואולי עכשיו זה הדבר שאת הכי רוצה, אבל בעוד כמה שנים זה ייראה לך חסר משמעות, אז חבל על כאב הלב. הייתי שם, אני יודעת.
בהצלחה.

lollapalooza

New member
הו, רגע-

ושלא ישתמע מזה שאני מזלזלת בך ובהערצה שלך, חס וחלילה, כי כמו שאמרתי, גם אני הייתי שם ואני לחלוטין מבינה עד כמה זה חשוב לך כרגע. אני מקווה שכן תפגשי אותן, אבל רק שתדעי שבטווח הארוך זה יהיה הרבה פחות חשוב לך, ואני מבטיחה שגם אם עכשיו זה נראה מעצבן ומתסכל, זה כבר לא ישנה בעתיד, ככה שההרגשה הרעה לא תישאר שם תמיד.

אני עוד מנסה להבין:

כתבת שהמעריץ רוצה או שיש לו איזו צפייה ליחס ממושא ההערצה. בהנחה שזה נכון - מה נותן לו היחס הזה? סוג של סיפוק? משהו כמו: הנה השגתי משהו שרציתי? רציתי להיות בקרבתו של X וש-X יגיד לי שלום - והנה זה קרה? ונניח שהמעריץ סופק. מה עכשיו? >> אלוהימדירים, רק עכשיו אני מתחילה לתפוס כמה אנרגיה מוציאים בשביל פירורי יחס. תגידו, זה לא מעייף?

olsen cool

New member
זה מעייף,אבל זה כיף../images/Emo3.gif

ואני אפילו לא יודעת למה אני נהנת מלצפות בהן כל היום. וכן אני יודעת שבעוד כמה זמן ולא הרבה השגעון הזה יעבור אבל אם אני מעריצה מישהו אני חייבת לפגוש אותו וזה לא משנה לי אם הוא יגור בהונלולו.

lollapalooza

New member
אוקיי,

כן, זה נותן סיפוק... ומה עכשיו
לראות אותו שוב, אני חושבת. זה כמו שאת מקבלת משהו טוב ורוצה עוד. ואם המפגש היה מאכזב, זה כנראה פשוט מכניס את כל עניין ההערצה לפרופורציה (שזה בכלל מצויין, לדעתי.) וזה מעייף, אבל זה לא ממש בשליטה. זה בדיוק העניין.

למעלה