לעולם! לעולם!!! אני לא עושה יותר

../images/Emo46.gifלעולם! לעולם!!! אני לא עושה יותר

סוכריות על מקל מבצק סוכר!!!!! (לפחות לא עד שבוע הבא
) אוווף כמה עבודה! בין כל שלב חייבים ייבוש, אי אפשר לכתוב על רטוב מן הסתם... נשברו לי בזמן העבודה איזה 4 ועוד 2 נשברו בזמן העטיפה בצלופן מרגיז. והכי הכי מרגיז! הרפיה הטבעית הצבעונית שבחרתי לסרט קישוט. אווווף. אם הייתי לוקחת על כל סוכריה כמה שעלתה לי באמת (כולל הקישוטים, המקלות, העטיפות וכ') זה היה יוצא יותר ממה שלקחתי לה
סתם קיטור של ערב.... אחרי יום ארוווווווך. מחר אני אעלה תמונות של הזוועה...
 
שאלה אז אייך מצליחים מה הסוד?

השבוע הכנתי ויצאו לי פיצוצים והממתק נראה קמח. מדכא. האם יש סדנה ללימוד ממתקי סוכר? בבקשה תשובה תודה.
 
גם נסיון וגם עבודה נכונה

צריך ללוש את הבצק היטב לפני העבודה עד שהוא גמיש ונח. לאחר מכן לעבוד עם מינימום קורנפלור. קורנפלור מאד מייבש ועודף שלו נותן מראה לא נקי.
 
האמת אני גאה להגיד שאמנם פעם ראשונה

אבל יצאו סוף. הקפדתי לא לעבוד כמעט עם קורנפלור בקריצת הלבבות, ובהדבקת האלמנטים. אצלי נשברו איזה 4 במהלך העבודה כי רידדתי קצת דק מידי. פעם הבאה (כי כבר יש תכנון של כן לעשות...
) אני ארדד ממש 3 סנטימטר... ואשתמש בזילוף רויאל. אני שכחתי לצלם אבל החברה הבטיחה לצלם ולשלוח לי תמונה.
 
למעלה