מה נהיה מהמדינה הזאת

trainspotter

New member
../images/Emo46.gifמה נהיה מהמדינה הזאת

עכשיו מנסים לפגוע בהומואים:

nice and sleazy

New member
לצערי זה לא מפתיע

אם בירושלים נותנים לקיצוניים לשרוף פחים בגלל חניה ונותנים פרסים להורסי מצעדים , שלא יתפלאו שדברים יוצאים משליטה .

trainspotter

New member
זה לא הקטע הקטע הוא דם אנשים הוא קל

שהורים מחסלים את ילידהם במו ידם ראה מרי רוז .נעה הקטנה.אם זה ויכוח או הרג בתאונת דרכים אתה לא רואה

ליקה5

New member
אתה לא יודע כמה שאתה צודק. זו מהות העיניין

קדושת החיים היא ערך מרכזי ביהדות ובמדינת היהודים חיי אדם נחשבים היום כקליפת השום הזילזול הזה לא נתפס, אנשים נרצחים על שטויות, ריב על חניה, מאה שקל, מבט לעבר חברה של מישהו גם הביטוי "קורבנות השלום" מקורו בזלזול בחיי אדם <השלום חשוב יותר מ'כמה' נרצחים> לא רק שאין מצפון אנשים איבדו לגמרי את הצפון

תראה טרייני..

גם אני מוקיעה את הרצח הנתעב הזה...שנאת חינם לא תעזור בכלום..לא מתחברת לאנשים האלו ולא ליכולה לקבל דברים הנוגדים את הטבע...אבל שוב....שום דבר שבעולם לא מצדיק רצח של אנשים חפים מפשע... ואגב, אני הומופובית

trainspotter

New member
גם אני לא מתחבר

בני אדם לכל דבר הם בחרו את חייהם .תשעה באב .הכל מקבלים מהתרבות האמריקאית הקלוקלת .

תמיד קל להאשים את "השכן" :)

טוק טוק..זה אנחנו.ץ..מעם סגולה הפכנו לעם שמחפש את עצמו...שדואג רק לעצמו..אותי זה מפחיד..

haze73

New member
זה היה בת"א

איזה קשר יש לתרבות האמריקנית למה שקרה בת"א ?

trainspotter

New member
הייז באמריקה יורים חופשי ללא הבחנה

באמריקה הורים רוצחים ילדים.

danirrr1

New member
טרייני, אני לא חושב שצריך להגזים..

לוגיקה פשוטה. באמריקה כמות האנשים ענקית.. מספרית, כמות הרוצחים והמשוגעים גדולה יותר ממה שאנחנו מכירים אז הדברים האלה קורים יותר.. אבל באחוזים? אני חושב שלנו יש מה לדאוג... כל דם שנשפך זה מתועב גם אם זה בת"א וגם אם זה באמריקה..

אני חושב שעדיף לא להתבטאות בשלב הזה וכדי

לחכות עד שתתגלה זהותו של המחבל היורה. אני גם יכול לעדכן שנמסר באתר חדשות מכובד SMS על התרעה למחבל. אז חבל שנתבטא עכשיו ולאחר מכן נרגיש רע שאנחנו כבר מאשימים ציבור שלם. השבוע ציינו את חורבן בית במקדש שסיבות החורבן היא שינאת חינם. שניהיה בריאים....

haze73

New member
בהחלט מפחיד

נראה שגם בישראל ישנה קבוצה של KKK יהודית

למעלה