מה נסכר בסוף עם השם של הפורום?

../images/Emo46.gif מה נסכר בסוף עם השם של הפורום?../images/Emo46.gif

איציק, שגיא, משהו
מה בסוף נסגר עם זה? הרדיו לא מחזיר תשובות? מה נסגר
מרקו וזהו!!!

די כבר עם השם הזה!!!!!!!!!!!!!!../images/Emo46.gif

די אתם לא מתייאשים מעצמכם?... לי אישית נמאס לשמוע את החרא הזה...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! די זה שם..!...

סליחה שירן.... הוחלט משהו...

נפלה החחלטה על ידי הרדיו ומנהלי הפורום שיבוצע סקר ומה שיוחלט בסקר זה מה שיהיה, בסקר הוחלט שהשם יהיה "אילת" אז מה עכשיו? הרדיו לא מוכן פתאום? וכן כן אכפת לי, לא רוצה להיקרא "נערי החוף אילת" רוצה את השם "אילת" ואם אותך זה לא מעניין שירן, אז אל תשתתפי בדיונים על זה, או אל תגיבי... ותמשיכי בדיונים הנורא "מעניינים" שלך עם הסע סע והלוחש לקופים... זה הרבה יותר טוב... מרקו וזהו!!!

מרקו יקירי...

אני אגיב על איזה נושא שבא לי... לכל דעה יש שני צדדים...אתה מייצג אחד ואני את השני... ותקבל את זה.. תודה.

אני מקבל את דעתך בכיף.

העיניין שאת לא מייצג את הדעה שלך בכלל בהודעות שלך. את משמיצה, בכינויים וכדומה, ואת לא עיניינית בכלל. וזה מה שחבל.... מה גם, אני לא רוצה ממש להגיד אבל ההודעה הזו נכנתבה למנהלי הפורום, שהם יעדכנו אותי\אותנו. ולא התכונתי לפתוח שום דיון על זה, כי הנושא הזה כבר התגיין כאן הרבה פעמים. קפיש? מרקו וזהו!!!

מרקו ידידי...

אני אחליט אם אני עיניינית..קפיש?.. ואת הדעה שלי יצגתי טוב מאוד בדיון שהיה בפורם תוכניות רדיו אילת..

havlaz

New member
אוקי, עדכונים

שם הפורום, יצרתי קשר עם הרדיו לאחר הסקר, ואמרו לי שזה יבדק עם המנכ"ל של הרדיו עדין לא חזרו אלי, אני אשתדל ביום ראשון ליצור איתם קשר שוב.

../images/Emo5.gif

קיצר הרדיו הולך איתנו סחור סחור...... תודה לך איציק על העידכון.. מרקו וזהו!!!

נערי החוף....שם של...

קבוצת ילדים אוטיסטים שעושים להם פעילויות בחוף הים...תשנו את זה ל...פורוצאט

הגזמת.. אבל ממש

נערי החוף אילת.. שם אחלה דווקא.. בא טוב.. מה רע בשם הזה? גם ככה אנחנו כל היום בים השם הזה מייצג אותנו.. ילדים אוטיסטים? אתה די.. אממ לא יודעת אין לי מילה.. אבל תחשוב אתה.. בחוף עם הב´רה.. משתזף.. שוחה.. שותה.. אוכל.. אתה אוטיסט? לא נראה לי.. וחוץ מזה מרע בילדים אוטיסטים?!!?!? אההההה כ´סעמק עצבנת אותי!!! חתיכת מגעיל.

למעלה