מין הד'ה הגיפרת שילתוש, אה?

../images/Emo46.gifמין הד'ה הגיפרת שילתוש, אה?../images/Emo152.gif

אנא רוּסה ליראוּת מין היא. הא? הוּ? הי?

שילת של

New member
מדליק.

אתה יודע שיש כאלה שפותחים ניקים מסיבות לגמרי אחרות משלך אחד בשביל לסגור חשבונות שני בשביל להרע שלישי בשביל לנהל דיאלוג עצמי רביעי לשעת צרה, כשנחסמים חמישי כדי לשחרר קיטור שישי סתם מתוך נחמדות ושעשוע.

פרויז1

New member
קודם היה לי רק מחמד אבן אללה.

הייתי נכנס לפורומים ימניים ומנהל ויכוחים סוערים - אך מעמיקים על השל "שלי כמוסלמי" . היה מאוד משעשע לנצח את הימנים..
הראיתי להם שאל יהוווד, הימסיאו את השם של לי. וו נחנו הערפים, היעיתקנו מין הום. יש בעיפרית מיל-לה עופדיה. מה זה? אה? מה זה? מה זה עופדיה שיל-לכם? זה לא יהוווד? אה? זה לא אליהוווד?

פרויז1

New member
../images/Emo6.gif תרגום אונקלוס לבקשת הקהל :

מין הד'ה הגיפרת שילתוש, אה?‬ מי זאת הגברת שילתוש, אה? אנא רוּסה ליראוּת מין היא. אני רוצה לראות מי היא. הא? הא? הוּ? הוּ? הי? הי?

שילת של

New member
אהה הרבה רוצים לראותה../images/Emo6.gif

ואני כבר ראיתיך, תמונתך מתנוססת והיא של איש נחמד ושנראה גם כאדם טוב. התמונה בעולמך שלך היא?

פרויז1

New member
אחרי ארוח של אורחים אחדים

בפורום, אארגן מפגש פורום . בתחילת דרכו של הפורום הזמנתי על עיוור את כווולם אלינו הביתה. הגיעו איזה 15 איש/ה. מאז אני בקשר עם 2-3 . בדרך : מתכנן בביתנו מפגש מחזור תיכון. אנחנו בקשר. אחרי זה : מפגש פורום. תבואי ? התמונה : שלי. במציאות אני הרבה הרבה יותר יפה!

פרויז1

New member
נישמח!

ביתך - פרסיה? אני יודע שאת לא. ראית את מגי? בטח גמרה על גוטי. היא באה לבדה בלי גוטי.

שילת של

New member
לא לא, בתי מולאטית../images/Emo6.gif

חבל שנעלמה, אולי עסוקה הכנת אזני המן בישולים, אורחים.

פרויז1

New member
מולאטית ? אין בפרס עיר קזאתי.../images/Emo6.gif

איזה אוזני המן? היא מטגנת את האוזנים של ברכה!

למעלה