מי נתן לך רשיון?

No name for now

New member
../images/Emo46.gif מי נתן לך רשיון?

סתם הוצאת קיטור קמתי הבוקר מוקדם ויצאתי לסידורים, בסביבות 10 הגעתי לתחנת דלק כדי לנקות את רכבי המטונף למי שלא יודע, כשנמצאים בתוך המכונה מעבירים את הרכב להילוך סרק ולא נוגעים בהילוכים או בדוושות אני משייטת לי בתוך המכונה, כל האוטו מוצף בסבון, הסבון מתחיל להישטף ולפתע אני רואה את הרכב ממולי עומד ואת אורות הבלמים דולקים, הספקתי לבלום אבל הרגשתי בום הגברת לפניי ראתה את הרובוט שמייבש את המים מהזגוגיות, חשבה שהוא הולך לשבור לה את החלון והתחילה ליסוע אחורה (באמת למה לא?) ואז אני הגעתי עצרו את המכונה, נשארתי תקועה בפנים עם האוטו 5 דקות עד שהיא התחילה לעבוד מחדש, שטפו לי את הרכב מחדש והבריגו את לוחית הרכב שנפלה מהמכה אנשים מעצבנים

JHON DOO1

New member
מי נתן לך רשיון../images/Emo163.gif

חבל שאת התעצבנת על טיפשותה של הנהגת,היא לא אשמה כיוון שבדרך ככל לא מלמדים בארצנו לנהוג[להתנהג]אלא בד"כ לעבור טסט...

No name for now

New member
לא שווה להתעצבן

מצד שני לפני 3 שנים היתה לי תאונת דרכים בגלל טיפש אחר שלא שם לב שמכוניות עומדות והתנגש בי, אז: א. מהטיפשות הזו כבר 3 שנים אני סובלת מכאבי גב, צוואר וכתפיים חזקים, אני חייבת לשחות כדי להקל על הכאבים (וזה עולה הרבה כסף) ויש לי דלקות בשריר הכתף. ב. אני מאוד נלחצת מהתנגשויות כאלה

כמה טיפש הוא היה?

מספיק טיפש בשביל לא לעשות ביטוח חובה? א. נראה לי שאת יכולה וצריכה לקבל מהביטוח מימון לבריכה לכל החיים. ב. דלקת אמורה להבריא באיזהשהו שלב. אם דלקת לא מבריאה כל כך הרבה זמן אז היא סימפטום של משהו. את צריכה לבדוק ממה נובעת הדלקת, ולמה היא לא נרפאית.

No name for now

New member
תביעה משפטית לוקחת זמן

כשהיא תסתיים אני אקבל את הכסף הזה, בינתיים זה יוצא מהכיס שלי (חוץ מתיקון הרכב כמובן) הדלקת מבריאה וחוזרת, הבדיקות מראות שזה לא משהו שמצריך ניתוח. פשוט יש בעיה ומדי פעם קורה כנראה שאני מתאמצת יותר מדי וזה חוזר (כמו השבוע)

למעלה