מי שהיתה בהופעה היום ולא תספר איך היה-

הדר 0

New member
../images/Emo46.gifמי שהיתה בהופעה היום ולא תספר איך היה-

דמה בראש, ואני אישית אדאג לסלק אותה מהפורום!! מי שרוצה נקודות בונוס, וסיכויים להישאר חברה בפורום, עליה להעלות תמונות ולקשר לוידאוים והקלטות. תיזהרו ממני יש לי דיבור עם ההנהלה!

וואוווו

היה פשוט מדהים מדהים מדהיםםםםםםם רונה היתה גדולה ויעל ותמר גם! אני מעלה את הכל מחר לפייסבוק ואצל רונה בעמוד גם :) אין, אני בהיי טוטאלי כרגע... לילה טוב חברות

אוקיי...

זה התחיל מזה שרונה עלתה לבמה עם חצי קליפס בשיער...כאילו חצי אסוף כזה..עם קליפס. ושרה עיניים זרות ואגם קפוא. וכשבאה לשיר את השיר השלישי - הקול שקורא לי- איפהשהו בין השירים אמרה משהו כמו - "באמת שרציתי/ניסיתי ללכת על משהו נשי יותר היום ...אבל...(ואז פיזרה את השיער ואספה אותו לקוקו האהוב והמוכר שלה)....ואז אמרה משהו כמו.."וואו!.. אני אשה חדשה עכשיו"...וכולם צחקו ממש ומחאו כפיים. שרה את השירים הבאים: המראות ונחיתות במערכת הדם הפרש המהורהר אתה מתעורר כשהקוצים היו קוצים - שני השירים היחידים משירים ליואל ששרה כל הערב(!)..וצחקה ואמרה שעכשיו היא יכולה כבר להגיד שאלו שירים מהדיסק השלישי שלה (ולא "מהדיסק האחרון שלי") היה שיר של תמר - my dream תמר שרה את הפעם האחרונה - היא התחילה ורונה הצטרפה בהמשך תמר ורונה שרו את hit me...מגניב ברמות.. נגעת נסעת יעל עלתה ושרה עם רונה 100% יעל שרה את תשרי יעל ורונה שרו את המעיין הזוהר...ויצא ממש מרגש ... 10 שניות מבול ואז ירדו מהבמה... חזרו שלושתן ושרו את היא לא תדע של גזוז......ויעל זייפה חח אבל היה יפה ואז שרו את my prison by the sea ירדו שוב.. וחזרו שוב :) והפעם רונה אמרה "חשבתי ש...למרות שהיום הזה הוא יום מאוד פוליטי..והוא לא רק חגיגה והוא גם ציון מאבק והמשך מאבק...חשבתי בכל זאת אהה...לרפד אותו בשירים יותר שמחים... וזה...ננגן לכם שיר כזה..." **ציטוט אמיתי אגב.. כי צילמתי את זה חח... ואז התחיל כמובן...לחיות נכון וכולם צרחו ומחאו כפיים... וזהו...מקווה שזה מספיק מדוייק ונהנתם קצת :)

הדר 0

New member
כשאת כותבת "ציטוט אמיתי אגב כי צילמתי את זה"

את באמת חושבת שזה בסדר לכתוב דבר כזה בלי לתת הוכחות?

חחחח

אני אנסה לשים קישור...אני פשוט גרועה בזה!! יש לך אתר טוב שאפשר להעלות וידאו? (לא יוטיוב)

הההא...

שכחתי להגיד שאחרי זה הלכתי לחדר מנוחה שלה שם והצטלמתי איתה... חשבתי על כמה דברים שרציתי להגיד אבל באותו רגע פשוט קפאתי ולא הצלחתי להוציא הגה... פשוט חייכתי אליה והתחבקנו לתמונה....ויצאתי משם עם חיוך ממש מפגר... כלכך מביך חחחח

יעל דקלבאום זייפה!

אבל רונה כמו תמיד, חיננית מהרגיל! בקרוב סרטונים.

hadarinke

New member
אלבום תמונות מההופעה:

כפי שאמרו כאן מעליי, היה משובח מאוד. ואז אסף אבידן התיישב מולי והסתיר לי חצי מההופעה, ואז כשהוא זז שירי התיישבה עם גלית. נו טוב, לסביון עליון. אם אין לכם אותי בפייסבוק- זה הזמן להוסיף
Hadar S. Becker

בבקשה בבקשה.

היה אדיר ממש. והן צריכות להקים טריו ולהופיע ככה לנצח. סתם להגיד שהייתי עם החבר בהופעה של תמר לא מזמן והיא פשוט מגניבה.

וואי

זה מההופעה האחרונה בזאפה?...כי אני לקחתי את זה אלי חחחח כאילו..את זה שהיה לרונה והוא נראה בדיוק ככה!

למעלה