מפריע לי -

אMור

New member
../images/Emo46.gif מפריע לי -

שאלבום כמו One Hot Minute לא זוכה לכבוד הראוי לו. שימו לב בעיקר ל- Walkabout Falling into grace Shallow be thy game אלו הם טרקים ג-א-ו-נ-י-י-ם הממחישים בבולטות מיהם ה- Chili Peppers ומה הם מסוגלים לעשות! אז נכון, גם אני חושב שאת מקומו הטבעי לצדו של Flea על במה צריך לתפוס פרושיאנטה - ללא צל של ספק. א-ב-ל - נבארו, כבודו כגיטריסט מוביל עוד מימי rage מונח וב- One Hot Minute הוא ממלא נאמנה את מקומו של פרושיאנטה!!! הייתי חייב להוציא את זה...

lollapalooza

New member
../images/Emo18.gif זהירות הודעה ארוכה../images/Emo70.gif

כבר דיברנו פה לא פעם ולא פעמיים, בחייו הקצרים של הפורום, על האלבום הזה. הדעה הרווחת בין חברי הפורום היא שאכן האלבום לא מוערך מספיק ולא זוכה לכבוד הראוי לו. גם מבחינת הלהקה וגם מבחינת הקהל. אז בעניין הקהל- אנשים רגילים לסגנון מסויים, שהיה ללהקה מתחילת ימיה ועד העזיבה של ג'ון ב- 92'. (הרי ג'ון ניגן בדיוק כמו הלל ולכן לא היה מי יודע מה שינוי בסגנון) ואז כשדייב הגיע ללהקה, הוא בהחלט הביא שינוי בסגנון ובמוזיקה שהלהקה עשתה, אפשר בהחלט להגיד שהוא לקח אותם למקומות אחרים. השאלה היא איך מסתכלים על זה. אני חושבת שזה היה שינוי חיובי, וכך גם רוב חברי הפורום. אבל יש אנשים שלא אוהבים שינויים או שהשינוי הספציפי הזה לא היה לרוחם (סה"כ זה עניין של טעם). מבחינת הלהקה- אני לא חושבת שמצד חברי הלהקה שהשתתפו באלבום יש איזושהיא התכחשות לאלבום או זלזול, סה"כ זו יצירה שלהם. אולי בדיעבד, היום הם לא שלמים עם היצירה הזו, אבל הם עדיין עומדים מאחוריה. העניין הוא, שאני יודעת בוודאות שג'ון לא מוכן לנגן שירים מהאלבום הזה (כי סה"כ זו לא מוזיקה שלו או של הלל, זו מוזיקה של דייב) ושהוא בכלל לא הקשיב לו, מעבר לסינגלים שהיו ברדיו, כלומר, הוא זה שמונע מהלהקה לנגן את השירים מהאלבום הזה ואני בטוחה שגם זו הסיבה לכך שיש רק שיר אחד ממנו באוסף. עם כל זה, אני עדיין חושבת שג'ון- ורק ג'ון- הוא הגיטריסט הטבעי של הפפרז (מבין החיים, ז"א, כי ברור שהלל קודם לו) ואני עדיין חושבת שדייב לא מתאים לאופי של הפפרז.

On drugs

New member
שוב את צודקת הדס

אני חוזר ואומר שכן כבר עלה הנושא של האלבום הזה וכן הוא דיסק טוב ואכן הוא דיסק באמת למוערך נכון. אבל באמת יש כן שינוי גדול שלהם מיפאנק הם הפכו לסוג של רוק חזק יותר בגלל שהסגנון שלו שהוא סגנון אישי יותר שלהם ולא מדבר לקהל הרחב בגלל זה הוא לא מוערך ככה אני חושב .

Vdrums

New member
אין מה להתעצבן, רוב המוזיקה

המשובחת באמת נשארת בצד... ככה זה. וWALKABOUT זה אחד מהשירים המשובחים ביותר, גרוב מעולה.

אMור

New member
אני ב- ../images/Emo12.gif, אני ב- ../images/Emo2.gif, אני ה-מ-ו-ם

"...שג'ון לא מוכן לנגן שירים מהאלבום הזה (כי סה"כ זו לא מוזיקה שלו או של הלל, זו מוזיקה של דייב) ושהוא בכלל לא הקשיב לו, מעבר לסינגלים שהיו ברדיו, כלומר, הוא זה שמונע מהלהקה לנגן את השירים מהאלבום הזה ואני בטוחה שגם זו הסיבה לכך שיש רק שיר אחד ממנו באוסף." מה זאת אומרת "מוזיקה של דייב"??? בפירוש לא. האם נבארו כתב ועיבד את One Hot Minute??? לא ולא!!! כל חברי הלהקה ללא יוצא מן הכלל אחראיים על הכתיבה והלחנים גם יחד. Besides - נבארו התאים את עצמו בצורה מושלמת ללהקה, שהרי מה שעשה לפני כן ב- rage לא דומה בכלום לפפריות שלו. ועוד משהו - את לא חושבת שנבארו מתאים ללהקה, אך עדין One Hot Minute הוא אלבום גדול...על זה נאמר:
במיוחד כאשר חלקו של נבארו באלבום הוא מרכזי!!! ולסיום - טבעם של אוספים הוא הרווח הכלכלי ממכירתם. באוסף יש רק שיר אחד מהאלבום מכיוון שהוא לא מוערך וכנראה גם לא יוחצן מספיק בזמנו - וזו הסיבה בגינה לא מופיעים מספר טרקים מהאלבום. ההסבר שלי לתופעה היא הזמן הארוך שחיכו להופעת האלבום הבא אחרי ההצלחה המסחררת של Sugar Magic והאכזבה הגורפת מההשוואה הבלתי נמנעת בין שני האלבומים...מאז, עברו עוד כמה אלבומים והעולם הפנים את העובדה שאת האלבום מ- 1992 לא ניתן יהיה לשחזר ל-ע-ו-ל-ם - ולכן: צריך להשיב ל- One Hot Minute את הכבוד הראוי ואי הכללת מספר גדול יותר של קטעים מהאלבום באוסף, כפי הנראה - נעשה משיקולים שאינם מוזיקליים נטו. ואף יותר מכך - המילה העיקרית והמרכזית בדבר הכללתם של שירים באוספים היא של חברת התקליטים - ולא של הלהקה...ככה זה עובד.

country joe

New member
אהמ

כמה מכם אמרתם שדייב היה ברייג' - האם הכוונה לרייג' אגיינסט דה מאשין? אם כן, אז... הוא לא היה שם
הוא היה בג'יינז אדיקשן.

הוא לא היה בראג'

לא זוכר את שמו של הגיטרסיט לשעבר של ראג' שעכשיו נמצא באודיוסלייב וד"א הוא גיטרסיט ענק והוא היה בראג' מהקמתה עד פירוקה ב2000 ככה שזה לא דאב נבארו .....

lollapalooza

New member
צא מההלם, קודם כל

את מה שאנמר פה לגבי ג'ון לא המצאתי. יש פורום אמריקאי שהשתתפה בו מישהי שראיינה את ג'ון ושאלה אותו לגבי one hot minute והוא אמר שהוא לא מוכן לנגן אותו, בגלל שזו המוזיקה של נבארו. אולי אני מעוותת קצת את דבריו, בכל אופן אני אחפש את הקטע המקורי בשבילך ואשים אותו פה בקרוב. עכשיו- אמנם כל חברי הלהקה כתבו יחד את המוזיקה אבל אחד מחברי הלהקה היה דייב, שהגיוני מאוד שהיה אחראי על כתיבת חלק לא מבוטל מהחומר, ובוודאי את קטעי הגיטרה. ואתה בעצמך כתבת שחלקו באלבום הוא מרכזי. עם כל זה שדייב התאים עצמו ללהקה, הוא עדיין הביא לה שינוי ואת זה אתה לא יכול להכחיש. ונכון, אני לא חושבת שדייב מתאים ללהקה. לא מבחינת האופי שלו ולא מבחינת המוזיקה שהוא עושה. בשני המקרים הוא לגמרי הפוך מג'ון ואני מצטערת, אבל את הכימיה של ג'ון עם שאר החברים אי אפשר להחליף בשום דבר, מלבד הכימיה של הלל איתם. כן, דייב הביא שינוי ללהקה, וכן, הם עשו אלבום מצויין ביחד, אבל לאורך זמן זה לא יילך (וזו עובדה, שהוא עזב את הלהקה עוד לפני שג'ון הצטרף חזרה, כי הם לא הסתדרו) ולכן הוא לא מתאים ללהקה בעיני. אין פה שום סתירה. בעניין הסבריך לגבי השיר הבודד באוסף וחוסר ההערכה לאלבום, אני מסכימה. סיבה הגיונית לחלוטין.

lollapalooza

New member
הנה זה

ציטוט של ההודעה שכתבה מישהי שדיברה עם ג'ון בעניין one hot minute- I asked him the same question everyone asks about OHM, and he asked me that if I was getting back with my ex I would like to know he's been sleeping around. And then he added, that he knows that people have told him to make his own arrangements and he said that "just the thought of playing something Dave Navarro of did, it's just a joke" הייתי צריכה לחפור בפורום ההוא איזה שעה אבל מצאתי.

אMור

New member
../images/Emo45.gif כל הכבוד...אז אמר...ומי אמר -

"לישון לישון לישון" וער בשעות הקטנות???

גיל מ

New member
לדעתי אתה צודק מאה אחוז!!!!

האלבום הזה הוא מצויין!!! וחבל שהם לא מנגנים את זה בהופעות... פלי מנגן רק את pea (יש את זה בDVD) כי זה רק שיר של פלי...

The same here!

פשוט אלבום חייתי וממש חבל שיש אנשים שלא נותנים לו את הכבוד הראוי לו!

למעלה