מרגיז...!

Neta558

New member
../images/Emo46.gif מרגיז...!

הייתי היום בסופר, ועברתי על כמה מהמוצרים של זוגלובק טבע. זה חדש או שזה חדש רק לי? יש חלבון ביצה בנקניקיות של טופוטבע! א. איכס ב. לדעתי צריך לפרסם באופן בולט על אריזה של כל מוצר שחל שינוי כלשהו ברכיבים שלו (בלי קשר לטבעונות בלבד, יש גם אלרגיות בעולם) לא הגיוני שאני אאלץ לבדוק את אותו מוצר בכל קניה מחדש! ג. אז למה לעזאזל יש להם גם נקניקיות טופוטבע וגם נקניקיות מהצומח? ד. מה דעתכם לכתוב להם בנושא? ה. אותיות זה כיף! ו. יום נעים!

טל רחמן

New member
גם לי לקח כמה זמן לגלות...

נהניתי מהן נורא, ואז אמרו לי שיש בזה חלבון ביצה.... זה באמת מרגיז

Neta558

New member
בהתחלה זה היה טבעוני! ../images/Emo10.gif

בכלל, כשסדרת טופוטבע פרצה למדפים, הכל היה טבעוני. עכשיו הם פתאום מחדירים חלקי ביצה לנקניקיות, מנסים לשווק לנו המבורגר לא טבעוני... פויה לזוגלובק! (לא מספיק שאתם מוכרים בשר, אתם גם צריכים להכניס ביצים לכל מקום?) ובכלל, את השניצלים הטובים יותר הם לא עושים מטופו או בלי ביצים
(אני גם רוצה שניצל תרד או כרובית!)

גם ב"סופר קלאס" יש...רק לידיעתכם...

ולדעתי זה ממש לא יפה שכותבים "שניצל צמחי" ובין המרכיבים,באותיות קטנות יותר מדובי גל,מסתתרת לה ביצה. בעעע טלטול

הכל לטובה...

היה רצוי אם לא היינו אוכלים את כל ה"תחליפים" האלו (מושג מעצבן בפני עצמו...) הם די זבל מעובד ולא מאוד בריא. אפשר ליצור תזונה הרבה יותר מאוזנת בלי כל הזבל המעובד הזה.

Neta558

New member
עשה לי טובה...

ברור שעדיף לאכול כמה שיותר טבעי, בריא ורוח אלוהים מרחפת על פני תהום... אבל לא תמיד יש זמן להכין אוכל, לא תמדיאתה רוצה להשקיע זמן להכין אוכל... לפעמים אתה פשוט רוצה לדחוף משהו לתנור ולהוציא ממנו אוכל אחרי כמה דקות. לפעמים מתחשק לך טעם של משהו לא בריא. אני מרשה לעצמי, אני בטוחה שגם אתה מרשה לעצמך. אני לא מוצאת סיבה לשמוח על מוצר שהיה טבעוני והוכנסה ביצה לרכיבים שלו, ואני גם לא מחפשת אותה. הדבר מקטין את מבחר המוצרים הטבעונים בשוק, ומצמצם בעיקר את מגוון האוכל המוכן לטבעונים, מה שבודאי לא עוזר למי שרוצה להפוך לטבעוני.

מאלונקה

New member
../images/Emo46.gifכן !!

גם בגם "שניצל בורגר" שאני לא זוכר את השם המקורי שלו ... יש שם ביצים !!! מה קורה פה ?? דקך אגב החברה היא טיבעול ! הסיסמה שלהם: 1."כמו שצריך לאכול"?? ! 2."בשיא הטבעיות" ??!

למעלה