נימאס לי

shelly cool

New member
../images/Emo46.gifנימאס לי../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

כל החדשים ניתפלים אליי כשאני מעירה להם בלי כוונה לכעוס
כל החדשים חושבים שאני ילדה קטנה שלא מבינה כלום במחשבים ואח שלה כותב לה
כל החדשים בודקים בכרטיס האישי ופתאום שמים
שאני בת 9 (לא רשום וחצי אבל אני בת 9וחצי) ואומרים לעצמם:"איזה צוציקית
למה שלא נראה לה מי שולט בעניינים
". ואפילו בצחוק זה נורא על גבי נורא על גבי נורא מעליב אותי
בלי כוונה להשוויץ אני חושבת שלעומת הגיל שלי אני מוכשרת במחשב
מי שכבר מכיר אותי בפורום לא עושה את זה אבל כמעט כל החדשים כן
ואפילו שהם אומרים את זה בצחוק זה נורא פוגע

RinRan

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo42.gif../images/Emo137.gifזה לא יפה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

זה באמת לא יפה
כולם צריכים להרגיש פה בנוח ואנחנו פורום יחסית מגובש
ובאמת חבל שהחדשים נתפלים אליך שלוש, אז שפשוט יתפגרו... (נטע, מזכיר לך משו
) אז ילדה ממש מתוקה ובאמת חבל שהם חושבים שהגיל קובע
ומבחינתי- שכולם יתפגרו
את מתוקה ואני לא אתן לאף אחד לפגוע בך
איי לאב יו שלוש

RinRan

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo42.gif../images/Emo137.gifאז ילדה=את ילדה

motib4

New member
שלי. ../images/Emo24.gif../images/Emo29.gif

אני מבין אותך. כמו שהוכחת לנו שאת לא סתם צוציקית ככה תוכיחי להם!
ואם זה כל כך מפריע לך, את יכולה להוריד את הגיל מהכרטיס.
את מאוד מוכשרת במחשב.

A d i d a

New member
אל תעלבי

זה היה רק טל לא? אז היא\הוא חדש\ה והיא לא מכירה אותך. הפורום שלנו מקבל כל אחד לא משנה את הגיל שלו ואני ממש חושבת שזה חמוד שאת מעריצה אותם מגיל כזה קטן
ועוד כמה שנים ישאלו אותך מאיזה גיל את מעריצה את התאומות אז תאמרי "מגיל 9" וזה יראה הרבה זמן
אז טל לא מבינה שבפורום הזה לא מקללים ילדים ובמיוחד לא על גילם כי בכל זאת גיל זה לא חיסרון וכולנו היינו כבר בגיל 9 ואנחנו יודעים איך זה. אף אחד לא צוחק עליך וכל חדש שיעליב אותך ככה תאמרי למוטי כי אני בטוחה שהוא לא יקבל מישהו חדש שמקלל חבר פורום אחר וייתן לו אזהרה או משהו. את לא צריכה לקחת את הדברים פה ברצינות, זה רק פורום, רק אינטרנט... זה לא החיים האמיתיים שלך... (בלי להעליב... אני אוהבת אותכם פורום
)

netta12

New member
שלי אל תעלבי אני יודעת כשהגעתי רבנ

ו קצת אבל עכשיו את נראית לי ילדה מאוד נחמדה
שימי עליהם פס את יותר טובה ממני במחשב
וקארין כן זה מזכיר לי משהו חחחחחחח

boli bop

New member
אל תתיחסי אליהם שלי

הם אפילו לא שווים את הכעס הזה

../images/Emo46.gif זה באמת מעצבן../images/Emo70.gif../images/Emo46.gif

אני מכירה אותך ויודעת שאת סופר דופר מתוקה
לפורום אין הגבלת גיל וכל אחד מוזמן להביע את דעתו אבל לא לרדת על האחרים בגלל הגיל שלהם
זה כבר באמת מגעיל
את יודעת מה
אני מבינה אותך ומשתתפת בעצבייך
ובכאבך האישי
לי לא אכפת ואני ח8ולה עלייך

Timna

New member
את יודעת מה?

גם לי נמאס! אני חדשה בפורום ורק מישהו אחד טרח בכלל להגיד שלום וברוך הבא! וגם אם תגידו, זה לא יפה! אתם תגידו ברוך הבא פעם אחת ואז תחזרו לחבורה שלכם, אתם מאוד נחמדים אבל אתם מגובשים לבד, אתם לבד, אם בא מישהו חדש אתם אומרים לו ברוך הבא מספרים לו מה קורה בפורום את הכללים אבל אז חוזרים לדיבורים שלכם. אתם יודעים איך זה מעליב??? שאתם מדברים על כל מני דברים ולא משתפים אף אחד? אתם יודעים בעל פה שמות של כל אחד, ואני, לא מכירה אף אחד! לדעתי זה ממש לא יפה! ואני מרגישה בדיוק כמוך! אני יותר קטנה מכולם (כולם בני 13 ו-14.... ואני רק בת 11!) אבל את לעומת זאת, מכירה את כולם! יודעת, אם הם אומרים נועה, את יודעת למי הם מתכוונים, אני, אין לי שום מושג מי זאת נועה וקארין וכולם! וזה ממש מעצבן!!!

motib4

New member
../images/Emo29.gif...../images/Emo29.gif

סתם נקודה למחשבה- את חושבת שאם בא מישהו חדש לפורום הוא יודע את כל השמות של כולם? לא. תגלשי בפורום, עם הזמן, תדעי למי מתכוונים. תפתחי כרטיסיים אישיים, תלמדי שמות, ותשתלבי בדיבורים. אי אפשר לשאול כל אחד מה הוא חושב/רוצה להגיד. ולכולם: תתגברו על ההעלבויות האלה. אף אחד כאן לא נגדכם. במ´ת.

Timna

New member
אתם לא יכולים לענות למה שכתבתי?

אתם תמיד מאוחדים, מדברים לאסף, לנועה, קארין, רומי איך אני אמורה להכיר אותם אם אתם תמיד מסתגרים? ותאמינו לי זה מעצבן, ואם אני יבוא לאחת הפגישות אני ינסה לא לדבר על זה אבל זה ממש מעצבן!

shelly cool

New member
אמ...

1. אני עניתי להודעה שלך... 2. מה שכתבת לא קשור למה שכתבתי למעלה...

netta12

New member
תימנע../images/Emo70.gif

תראי את לא יכולה לצפות שבשניה יענו לך ויגידו לך ברוכה הבאהאולי תסתכלי עכשיו כמה כתבו לך ברוכה הבאה
(אל תשימו
פשוט התחשק לי לעשות כל מיני אייקונים חחחחח)

N1R

New member
לא כולם נכנסים לפורום 5 דקות אחרי ש

כתבת את ההודעה
אבל לא משנה אז ברוכים הבאים

C H E N c h e n

New member
ברוכה הבאה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

ברוכה הבאה מקווה שתהני בפורום אני בת 10

vital adar

New member
אל תשימי עליהם

מה אכפת הגיל העיקר שאת מעריצה את מי שאנחנו מעריצים!

../images/Emo122.gif

לא נכון
אל תגידי לי שהם אומרים את זה
ממש אבל ממש לא משנה בת כמה את (12, 16, 13, 10, 9, או שנה
את טובה מאוד במחשב, ובטח שבטח יש ילדים בגיל 16 או פחות, או יותר, שאת יותר טובה מהם. אבל זה לא משנה, את יודעת מה שאת יודעת, והם, בגלל שהם קצת יותר גדולים ממך, חושבים שאת קטנה ושאח שלך כותב לך. א. זה בכלל לא נורא אם אח שלך כותב לך. איך נראה לך שאני כותבת מכתבים באנגלית (אני לא שולטת)
ב. את לא כזאת ג.?who cares ל
ב יו
נ.ב מי שכתב לך את זה גם לא חכם במיוחד, כי הוא לא טרח קודם כל לבדוק בהודעות ולראות שאת לא כזו. פחח
חכנוה שמח

למעלה