נמאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאס

משוש30

New member
../images/Emo46.gifנמאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאס

איפה הוירוסים המנמניאקים האלו???גררררררררר די כבר!!!! בחיים לא הייתי חולה כל כך הרבה! בחיים לא הייתי כל כך הרבה סביב אנשים חולים! אני חולה כבר שבועיים ובימים האחרונים זה החמיר ובחיי שנמאס לי! עוד שבוע סקי וגם אם אני אבריא מה יקרה אם בעלי או מתן ידבקו שוב? אולי יש למישהו (עינבלית?) המלצה למשהו הומאופטי שעוזר לא לחלות מהתחלה?

yaelia

New member
כולם אומרים שככה זה בשנה הראשונה

שהפעוטים מחוץ לבית. כולם חולים כל הזמן. גם אנחנו בסבבים לא נגמרים של וירוסים וצננות מכוערות. ויטמין סי. לשתות הרבה. להשתדל מעט לנוח (גם עם קצב החיים המטורף שלך). ולחשוב חיובי. וחופשת סקי מאממת שתהיה לכם

עינבלית

New member
גם אנחנו שלא במעון

כל הזמן חולים- מוירוס לוירוס. נראה לי שכהה זה החורף הזה ללא קשר לבית ומחוצה לו.

lulyK

New member
אולי בכל זאת יש קשר,

יותם בבית וטפו חמסה ושאר ביטויים, לא היה חולה החורף (פריווליגיה שאני מאמינה שלא תהיה כשהוא יהיה בגן). אני, מאידך, הותקפתי והובסתי ע"י וירוס מזדמן אחד שעבר גם אל אבא של יותם (אולי זה היה וירוס של מבוגרים
).

אפרת12

New member
את יודעת שאני מבינה אותך../images/Emo4.gif

היום דיברתי עם המשפחתון, עם אחת המטפלות, וכשהיא התלוננה גם על החורף הזה, אמרתי שבטח איזה רב יגיד שמשהו לא בסדר עם המזוזות. אז היא התלבשה על זה וניסתה לשכנע אותי לבדוק אותן
*-8

ו שתי

New member
מבינה אותך,

זה כאילו מישהו מסביב מסתובב עם מדגרת וירוסים, ומפיץ אותם. בשנה שעברה הבאתי מהעבודה כל דבר שעבר ברחוב, והייתי מיואשת לחלוטין. מה עוזר? לשבת בבית... לא פתרון מומלץ.

nubi

New member
גם אנחנו

כבר 3 חודשים מוירוס לוירוס.צריך הרבה הרבה סבלנות.

למעלה