סווטצ'ים קליפורניה קורל - NOT!

danra

New member
../images/Emo46.gif סווטצ'ים קליפורניה קורל - NOT!

אז כפי שכבר הבנתן בטח, הבטחתי לוניטי לפני כשבועיים לדגום את הקליפורניה קורל
במוצ"ש מרחתי את הלק ההורס הזה ומיד דאגתי לצלם אותו. הצילום כפי שניתן לראות יצא יפה אך ממש לא תואם למציאות
אז חשבתי לעצמי מחר מתישהו אצלם שוב בתאורה אחרת ונראה איך יצא. אבל מחר (שזה היה ביום ראשון, כן?)כנראה נגעתי במשהו שהכתים לי את הלק
מאוד התבאסתי אבל הייתי בטוחה שזה יעבור ויתנקה מעצמו או משהו. לצערי זה ממש נספג והפך חלקים מהלק לכהים יותר. קיצור, באסה לגמרי
וניטי - SORRY. תיאלצי עכשיו להמתין עוד קטנה.

danra

New member
../images/Emo9.gif

הוא קורל אדמדם דהוי כזה. משהו חבל"ז. בכל התמונות זה יצא אדום בוהק. לא בטוחה איך לצלם את זה שיצא תואם מציאות. נקווה שאצליח.

danra

New member
../images/Emo12.gif יקירתי....

לצערי תצטרכי להמתין יותר ממחר...

danra

New member
תתחדשי מותק!

אם את יכולה תצלמי, אולי לך יצאו סווטצ'ים נורמליים...

לימי43

New member
אבל אני מורחת רק ברגליים ויש לי מצלמה רק

בפלאפון..הסווטשים שלך בסדר גמור. הזמנתי גם לק של OPI FLOWER TO FLOWER ורוד מהמם...

danra

New member
שכחתי שרק ברגלים ../images/Emo9.gif

הסווטצ'ים שלי לא ממש מייצגים כי יצא בוהק. ממש אדום. וזה לא ככה במציאות...

לימי43

New member
באמת את כבר צריכה לזכור ../images/Emo8.gifלא אכפת לי

לצלם את הרגליים חחחחח

Ultra marine

New member
אבל עדיין אפשר לשים לק עדין..

אני בטוחה שורודים עדינים כאלה לא יפריעו ברוב העבודות.. להיפך. זה נראה הרבה יותר "רציני"

לימי43

New member
חחחח אני עובדת בגן ילדים :)ותמיד גוזרת

את הציפורניים לאורך ממש קצר

Ultra marine

New member
רגע, ובגן ילדים אסור לך

לשים צבעים משוגעים וכייפים? מוזר בעיני.. אבל מילא.. וגם כשהציפורניים קצרות קצרות עדיין אפשר לשים לק
אני אומרת את זה מניסיון כי הרבה פעמים קורה לי שהציפורניים שלי מתפצלות ואין לי ברירה אלא לקצץ אותן עד הבסיס..

לימי43

New member
אני לא יודעת אם אסור אבל אנחנו צריכות להראות

נקיות ואסתטיות...בכל מקרה,ברגליים אני תמיד שמה ואוהבת במיוחד ורודים ואדומים..קניתי עכשיו OPI מהמם שנקרא FLOWER TO FLOWER ורוד ממש יפה... גם אני מקצצת עד הבסיס.הייתה תקופה שהייתה לי בנייה וזה היה מאוד יפה אבל את חייבת תמיד להיזהר והכול לעשות בזהירות וזה ממש לא מתאים לעבודה שלי...זה גם יקר וגם שמורידים הציפורניים נראות זוועת עולם.

Ultra marine

New member
כן, זה מחליש את הציפורניים בטירוף..

אני יודעת שעם ציפורניים "עדינות" כמו שלי (סתם, אני חושבת שאני פשוט לא עדינה איתן ובגלל זה קורה..) אין לי ברירה, צריך "להרביץ" במחזקים אז רק לחשוב על בנייה
נראה לי שתראי נקיה ואסטתית מאוד עם לק עדין על הציפורניים הקצוצות שלך. אבל בכל מקרה זה עניין של טעם אישי כמובן. סביר שאני הייתי מתפוצצת מלשים לקים עדינים חחחח

לימי43

New member
כן אבל הן גודלות מחדש...הייתה לי מישהי

שהייתה עושה אייר בראש פשוט מהמם היו מתלהבים ממנו בכל מקום..אבל זה היה שגרתי במרכז,שעזבתי הורדתי גם את הבנייה. תנסי את המחזק של סאלי הנסן...

Ultra marine

New member
ניסיתי מחזק אחד שלה

את ה Miracle Cure והוא ממש הצהיב לי את הציפורניים לפני פחות משבוע התחלתי לדגום את Hard as Nails שלה. נראה..

למעלה