על פי קופות החולים...

AlonPe

New member
../images/Emo46.gif על פי קופות החולים...

ילדים "שייכים" לאמא!!! לאחרונה מסיבות שונות ומשונות, החלטנו לעבור קופ"ח. אפשר לעשות את זה עד ה-15 לחודש, כל שלושה חודשים. כמו עם הרבה עיניינים, גם ת'עיניין הזה דחינו לרגע האחרון. בבוקר ה-15 (לנובמבר) שמח וטוב לב, צעדתי לסניף הדואר הקרוב, לקחתי מספר, חיכיתי בתור. הכנו מראש את ה-ת.ז. של אמא, כולל ייפוי כוח למקרה שידרשו. הגיע תורי, והפקידה הודיעה לי חגיגית שהיא תשמח להעביר אותי קופ"ח אבל רק אמא יכולה להעביר את הילדים!!!!

gils33

New member
רוב הדברים בעולם

זה לפי האמא,הן מנהלות את חיינו ואין לנו מה לעשות נגד זה

Master Stav

New member
תתעקש....זה לא חוקי !!!

אני התעקשתי וזה מצליח לי בכל מקום בית ספר מועצה קופ"ח טיפת חלב אני לא מוותר להן לפקידות שחושבות שאנחנו חייםב ימי הבנים הגבר הוא המפרנס והאישה ע הבית והילדים ....סורי לא עובד אצלי

hag70

New member
על פי חוק

קטינים משוייכים באופן אוטומטי לקופת החולים אליה שייך מקבל קצבת הילדים, שזה ברב המקרים - האמא
. מה שכן, עניין אותי הנושא - אז קצת גיגלתי עליו. כדי להעביר קטין בין קופות חולים צריך חתימה של שני ההורים על הטופס. לא כתוב מי מגיש את הטופס. לא מצאתי אף מילה על יפוי כח, ומנסיוני הדל, לא תמיד יפוי כח עוזר. אם אין מקום ליפוי כח בטופס, אז לנייר הזה אין משמעות. קרה לי כמה פעמים בחיי. לא זוכר דוגמאות כרגע. לא עזר בית דין
. אם האמא היתה חתומה על הטופס, אס מדובר בפקידה סתומה במיוחד. אם לא - היא כנראה עשתה מה שכתוב בחוק
(נראה לי, נדמה לי, אני לא עורך דין ואין בהודעה הזאת בשום אופן יצוג משפטי, חוקתי או הזמנה לבית משפט
)

לויs

New member
get uost to it

כתבתי נכון? לא חשוב בכל אופן אם זה רק בקופת חולים אז תתנחם..

למעלה