../images/Emo46.gifעצבנית../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo46.gif
היה לי אתמול דיון קצר עם המורה שלי לספרות (מיותר לציין שהיא דתייה אדוקה פחות או יותר?
) לטענתה "כולם רוצים ילדים" אחרי שהעמדתי אותה על טעותה, והבהרתי לה שהיא לא יכולה לעשות הכללות כאלה, מאחר שודאי שיש כאלו שלא רוצים אז הטענה החדשה היתה "בודדים הם אלו שלא רוצים, והם נחשבים לחריגים" או "להביא ילדים נחשב לנורמה חברתית, לכן ודאי שמי שאינו נוהג על פיה נחשב לשונה" בעקבות המילים הללו אפילו הפנתי אותה לפורום זה. אז אני אומרת שחבל מאוד שיש אנשים שחושבים ככה, ואני בטוחה שהם לא מעטים. באופן כזה נוצר מצב שאנשים מסוימם שייתכן ואינם רוצים ילדים, יחשבו "אני לא מעוניינ\ת להיות חריג\ה", ולכן על אף שהם לא שלמים עם ההחלטה, הם יביאו ילדים, לא כי הם רוצים, אלא כי הם צריכים. אז אולי יש הרבה שכן רוצים ילדים, והם אפילו הרוב, אבל יש גם הרבה שלא, ועצוב יותר - כאלה שלא, אבל שכן מביאים ילדים כי הם לא רוצים להרגיש שונים או מתוך רצון לא לאכזב מישהו (כגון הורים). חשוב שאנשים ידעו את זה ויפסיקו לקבל הבאת ילדים לעולם כמובן מאליו.
היה לי אתמול דיון קצר עם המורה שלי לספרות (מיותר לציין שהיא דתייה אדוקה פחות או יותר?