ערב טוב

../images/Emo46.gifערב טוב../images/Emo9.gif../images/Emo23.gif../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif../images/Emo209.gif

טוב אז..מכיון שהבנתי שלפתוח בוקר טוב קצת מקשה על אנשים לענות בבוקר והמרבית עונה בערב חשבתי לנסות לפתוח ערב טוב אז..איך עבר עליכם היום
מה עשיתם
אני בעיקרון נחתי פשוט ישנתי כי המזג האוויר מעצבן כל כך שאי אפשר להתמודד עם זה
והייתי במחשב דיברתי קצת עם נטלי
דיברתי בטלפון עם חברות ובסוף יצאתי כועסת על זה שלא שתיתי אייס קפה היום
ואני מכורה לאייס קפה
מחר ובשבת אני כנראה אבקר אצל דודה שלי ואולי אסע לטייל איפשהוא
וטיפ יומי-אם אתם הולכים לחנות כדי שיהיה לכם את הכרטיס של החנות
חח וכמובן,מזל טוב לנטלי שחוגגת מחר יומלדת
מאחלת לך יומלדת שמח ומאושר תבלי ותהני אם אפשר אני אפתח שרשור ברכות מרוכז יותר בערב

always be me mc

New member
למה פרצוף כועס? זה אמור להיות ערב טוב../images/Emo3.gif

אניוואי לדעתי הערב מושלם
היה פרק ממש יפה ברוזוול(אחד הפרקים האהובים עלי
למרות שבעיקרון כל פרק יפה בגלל שירי
), הערב יש את הגמר של עונה 6 של הטופ מודל אשר אני מצפה לראות בכליון עיניים
מחר אין עבודה, יש יום חופשי אשר אני אנצל למנוחה נכונה, לאחל לנטלי מזל טוב(
) וצפייה בעונה 7 של סמולוויל(
) שלה חיכיתי כל השבוע
או במילים אחרות היום ומחר סבבה
אז מכל הסיבות אלו ויותר ללא ספק אני מרגישה שיש לי ערב טוב
אוקי לא טוב.. הוא מצויין!
תודה על השרשור שלי
וקפה פויה

אייס קפה-טעים איזה פויה../images/Emo35.gifחח

וגם אני ממש אהבתי את הפרק ברווזול ואפילו הגעתי למסקנה שבראשון הבא[לא הזה הבא ]זה נגמר
וכמובן הטופ מודל

YaEl 15

New member
לילה טוב ../images/Emo10.gif../images/Emo13.gif

היום היה יום מוזר. הכנו, אני וחברה שלי\ מתנה לעוד חברה שלי: המסנו (מלא !!) חבילות שוקולד, ושמנו אותן בתוך כלים של קרח, בצורות שונות, נו -- אלה ששמים במקפיא חח.. הכנו מן בונובניירה כזו, ויצא חמוד, אבל השוקולד היה מממממש מגעיל !! זאת אומרת, אולי זה היה כי לא יכולתי להסתכל על שוקולד יותר.. פשוט המסנו פולים, ואולי שוקולד נשמע כמו משהו כזה כליל ושפיך, אבל האמת - שזה דיי צמיגי, אז היו לנו הרה בעיות, ושרפנו שתי חבילות.. בעע.. זה היה מאתגר.. ולטרגדיה היומית - אבדתי 10 ש"ח !!! אין דבר מעצבן יותר מלאבד 10 ש"ח (בעצם יש, למשל - לאבד 20 ש"ח, אבל שיהיה) אוווךך בשבילכם זה נשמע אולי סכום ממש קטן, אבל בשבילי זה היה ממש מעצבן. החזקתי אותם ביד, כי רציתי לקנות פיצה, והם נפלו לי, וחפשנו וחפשנו, ובסוף הגענו למסקנה, שקנראה המטבע נפל מתחת לדלת של החנות שווארמה ליד, והדלת נפתחת מלמעלה, כמו מוסך ואי אפשר לראות.. הייתי קצת בדיכי, אז לקחתי דף ועט וכתבתי להם פתק
על זה שהדלת שלהם בלעה לי את הכסף
נשמע הזוי הא? טוב.. זה היה היום שלי.. אוףף הולכת להיות שבת כזו גרועה.. האאא.. ומזל טוב לנטלי !..

nimix

New member
לילה טוב

בהתחשב בעובדה שאני צריך לקום עוד 3 שעות ... לילה זה כבר לא יהיה :-\

spelling

New member
גוד אפטר נון!

אתמול הייתי 5 שעות בקורס פסיכומטרי ש 4 שעות מזה היה מתימטיקה!הצילו..ה' שבשמיים... אבל האווירה שם סבבה והמדריך נחמד מאוד! וזה גם בבצפר שלמדתי בו שמאוד התגעגעתי אליו היה כזה טבעי לחזור לשם כאילו לא עבתי בכלל..(כי העזיבה מאוד טריה) חזרתי הביתה יצאתי לריצה עם ג'ורג'.... ואז נכנסתי למחשב דיברתי במסנג'ר.... ולפני הפסיכו הייתי בחדר כושר(התמכרות נמנמ) ואייס קפה שליטההההההההההההההההההה כל בוקר מאמאסאן מכינה לי!

יא..איזה כיף לך היא יודעת להכין אייס קפה

בושה מי שלא אוהב אייס קפה-אני חייבת לשתות אייס קפה אומנם זה יקר
אבל..ניסיתי להכין בבית וזה לא אותו דבר אז עדיף לקנות

nimix

New member
איך היה בקורס?

זה דרך קידום? עשית בגרות בגאוגרפיה במקרה? או בספרות 5 יח'?

spelling

New member
אמממ

זה רשת "תיכון ת"א והמגמות שלי שעשיתי 5 יחידות זה ביולוגיה ועיצוב כללי...

למעלה