ע צ ב י ם

../images/Emo46.gif ע צ ב י ם ../images/Emo46.gif

מי שמע מי יודע מה זה טלפניות ידיעות אחרונות: 1. הם מתקשרות אליך אחרי שהפסקת את המנוי בקצב של אחת ל-4 ימים ובמקרים הטובים אחת לשעתיים. 2. אחרי שמבקשים בנימוס למחוק מרשימת התפוצה הטלפונים הופכים להיות אחת ליום. 3. אחרי שמבקשים בנימוס ובצעקות ובצרחות ובבקשה לדבר עם המנהלת של הטלפניות הטלפונים הופכים להיות אחת לחודשיים-שלושה. 4. אחרי שצורחים ונשבעים שתעזיקו בפעם הבאה עו"ד שיטרטר אותם זה הופך לפעם בחצי שנה. 5. היום התקשרה אלי אחת כזו וביקשה לדעת למה אני לא רוצה מנוי שלהם ויען כי כבר לא היה לי כוח אליהם (ולסגור בפרצוף לא יעזור כי היא תתקשר שוב) אמרתי שאני מנויה של עיתון אחר. ההיא: "בטח של מעריב" אני: מה זה משנה לך איזה עיתון, אחר. ההיא: למה לא נשארת אצלנו. אני: תקראי בכרטיס שלי במחשב את כל התלונות. ההיא: החלפנו חברת הפצה. אני: זה לא מעניין אותי. ההיא: אבל אולי זה ישכנע אותך להשאר אצלנו. אני: לא. ותמחקי אותי בכלל מהמחשב שלכם. ההיא: טוב, בסדר. וסגרנו. נראה כמה זמן יהיה עד הטלפון הבא שלהם. אוף.

מלמלה

New member
בפעם הבאה שהם מתקשרים

בפעם הבאה בקשי את מספר פקס ות.ד. שלהם שלחי מכתב חריף ומאיים אפשר בחתימת עו"ד אולי זה יעזור אפשר גם כעת להתקשר אל שירות לקוחות של העיתון (דרך 144) ולצעוק וכן זה באמת מרגיז.

גם לי יש סיפור דומה איתם

וגם אני ביקשתי מהם לפחות 5 פעמים שימחקו אותי מרשימת התפוצה שלהם, והם מתעלמים. כשהם מתקשרים אני עונה להם בתקיפות שאני לא מעוניינת. אם הם שואלים למה, אני עונה להם שאני עדיין מתלבטת אם לתבוע אותם משפטית על כל הנזקים שהם גרמו לי בתקופת המנוי הקודם שהיה לי אצלם (הם חייבו אותי בסכום מופקע על המתנה שלהם כי ביטלתי את המנוי לאחר חודש בלבד), ואז הם מנתקים מיד

טריק שאצלי תמיד עובד

אני אומרת להם שאני מקבלת עיתון בעבודה, ואז אין סיכוי שיצליחו לשכנע אותי ששווה לי לעשות מנוי, למרות שהם מנסים! (העיתון הולך איתך הביתה? כמה אנשים קוראים אותו איתך? אבל בעלך קורא את החדשות רק בערב!!! בלה בלה בלה) זה לא מצדיק את ההטרדות שלהם, ולפי דעתי - שלחי מכתב נזפני.

הטריק הזה לא עבד אצלי

גם אני אמרתי שאנחנו מקבלים עיתון ממקום העבודה. לאותה שיחה זה הספיק, אבל אל תשלי את עצמך שהם לא יתקשרו עוד כמה חודשים. אצלי לצערי לפחות פעמיים בשבוע גם מתקשרים כדי לקבל דעתי בעניין סקר זה או אחר. זה תמיד אחה"צ בשיא הטירוף עם הילדים ומהווה ממש מטרד, אני אומנם טורקת מיד את הטלפון , אבל עצם הריצה לטלפון באמצע משחק או פעילות אחרת מעצבנת. בארה"ב היתה פסיקה שאם מודיעים פעם אחת למטרידים למיניהם לא להתקשר שוב ולמרות זאת הם מתקשרים, ניתן לתבוע בעוון מטרד. נראה לי שבסוף באמת אתעצבן ואנסה לתבוע גם בארץ על פי עילה זו.

חבל על העצבים...../images/Emo142.gif../images/Emo24.gif

אני פשוט אומרת לא תודה וטורקת את הטלפון. הייתה לי בעיה עם אחת מחברות הביטוח במהלך חופשת הלידה וזה ממש עבר כל גבול. בסוף איימתי בתביעה ואולי בגלל הקול המפחיד שלי, הם לא התקשרו שוב.

למעלה