צריך להשתיק את כל סוגי האנשים שתראו תכף בהודעה שלי... כנסו לפה מעצבנים... תגיבו לו תגובות קשות
S shabi16 New member 5/10/04 #1 ../images/Emo46.gif צריך להשתיק את כל סוגי האנשים שתראו תכף בהודעה שלי... כנסו לפה מעצבנים... תגיבו לו תגובות קשות
../images/Emo46.gif צריך להשתיק את כל סוגי האנשים שתראו תכף בהודעה שלי... כנסו לפה מעצבנים... תגיבו לו תגובות קשות
M Music4Life New member 5/10/04 #2 אי אפשר להשתיק אף אחד... כמו ששרית אומרת, וצודקת...כי מה תעשה, תסתול םאנשים פיות? לא. אי אפשר... וזה סתם מלמחה מטומטמת אז שיגידו שהיא מכוערת או שהיא חרא של זמרת שזה ממש לא נכון מן הסתם ו*** עליהם!
אי אפשר להשתיק אף אחד... כמו ששרית אומרת, וצודקת...כי מה תעשה, תסתול םאנשים פיות? לא. אי אפשר... וזה סתם מלמחה מטומטמת אז שיגידו שהיא מכוערת או שהיא חרא של זמרת שזה ממש לא נכון מן הסתם ו*** עליהם!
M Music4Life New member 6/10/04 #7 חח בדיוק !!! שילכו כולם בתחת ושיקנאו מוות בשרית כי הם היו מתיייייייייים להיות כמוה!!! שימותו כל הקנאים הארורים, וזהו.
חח בדיוק !!! שילכו כולם בתחת ושיקנאו מוות בשרית כי הם היו מתיייייייייים להיות כמוה!!! שימותו כל הקנאים הארורים, וזהו.
A A v i s h y 1 7 New member 6/10/04 #13 נו למה אתם לא שם???? לפחות תגיבו אני לא יכול להגיב שם כל הזמן לבד ! צריך שכל הפורום יכנס באמא שלהם ואז הם יבינו אחת ולתמיד שלא כדאי להתעסק איתנו !
נו למה אתם לא שם???? לפחות תגיבו אני לא יכול להגיב שם כל הזמן לבד ! צריך שכל הפורום יכנס באמא שלהם ואז הם יבינו אחת ולתמיד שלא כדאי להתעסק איתנו !