קריקטורות אנטישמיות-כחול לבן

../images/Emo46.gifקריקטורות אנטישמיות-כחול לבן../images/Emo46.gif

בשם שישה מיליון יהודים שנרצחו בשואה בשם הניצולים ששרדו את השואה בשמם של כל אלה שאינם יכולים כאן למחות - אני מוחה, אני מוחה על התחרות של קריקטורות אנטישמיות, אני מוחה על ניצול זוועות השואה לצורך פרסום, אני מזועזעת מהעובדה שאנשים נותנים לכך יד, כואבת את הפרסום השלילי בעולם, והצגת השואה, מבצעיה וקורבנותיה באור ציני.

masorti

New member
אצלנו הם יקבלו את פרס ישראל.

להזכירך שאדם שהגדיר את חיילי צה"ל כ"יודו-נאצים" זכה בעבר בפרס ישראל. (העובדה שהוא אולץ לוותר עליו בלחץ הציבור היא ענין אחר) כשהאליטה האקדמית שלנו היא זו הדוחפת אוניברסיטאות באירופה להחרים את ישראל מסיבות פוליטיות, אין מה להתפלא שאומנים ישראליים מציגים ציורים אנטישמיים.

deebeebee

New member
אקדמאים בודדים

עדיין לא מהווים את האליטה האקדמית ולכן רצוי לדייק ולא להכליל את כולם

masorti

New member
ולמה הם לא נזרקו מהאקדמיה?

רמז... כי השאר תומכים בהם בליבם.

masorti

New member
הוספתי לי תואר של..

"האדם הסביר". בוחן כליות ולב יש רק אחד, והוא לא אני.

masorti

New member
אדם סביר...

יכול להסיק מעשרות התבטאויות עקביות של אחרים על נושא מסוים לגבי עמדתם באותו נושא.

LA CHAIR DE POULE

תרגום "" עור של העוף " זה מה שקרא לי ,צמרמורת . אני רק מקווה שאדם בעל יוזמה יגיש תלונה למשטרה ואולי היא תמצאו משהוא עיניני ציבורי לעמיד אותם לדין אבל לפי ניסיוננו אין סיכוי למה "" חופש הדיבור "" המזועזה סבא אריה

SARAH B

New member
בושה וחרפה על האומץ שיש

לאנשים איפה כח השלטון שלנו מה הם ישנים למה מחכים שיקומו מהתרדמה שלהם והיפקחו את העינים ואת הראש

crane

New member
ארצה להפנות את תשומת ליבכם למספר

דברים: התחרות הזו באה כתגובה לפרשת קריקטורות מוחמד דווקא כדי להדגיש את ההבדל בין עולמנו המתורבת לעולמם החשוך. העובדה שאנו מסוגלים לקבל תופעות כאלה ולהלחם נגדן בצורה מתורבתת מעידה על הבדל זה. תחרות זו, שפתוחה ליהודים בלבד, באה להדגיש אותו הבדל בצורה סאטירית. האם מישהו מכם באמת חושב שאותם יוצרים יהודיים נגועים באנטישמיות? האם הבטתם בקריקטורות?

Carcano

New member
מגעיל

זה שרואים קריקטורות שבהם רואים יהודים מרוויחים כסף בכל דרך ומלווים בריבית, האף הגדול וכל זה זה בסדר כי זה נכון, אבל הקריקטרורות עם הפלשתינים והכחשת השואה זה פשוט עובר כל גבול

למעלה