ראיתם את חתכו את אלירז על ההתחלה?

../images/Emo46.gif ראיתם את חתכו את אלירז על ההתחלה?

הוא ניסה להציג את השיר הראשון - והשתיקו אותו ועברו אל השיר. הוא ממש כעס ובצדק !!! הגיע הזמן שהוא יראה שזה לא מתאים לו בכלל ופוגע בכבודו !

lotaria

Well-known member
התקשרתי לערוץ 24 ואמרתי להם שהם עושים

עוול לאלירז. התכנית שלו מתחילה 10 דקות מאוחר ולא מחזירים לו את הזמן הזה בסוף.אמרה לי שתעביר את זה הלאה.נראה. אם זה יקרה שוב אתקשר שוב.כדאי שעוד אנשים יתקשרו לקשת 03-7676444

תוכנית היום היה 10!!!!כמה קליל,זורם והמון צחו

צחוקים.ממש נהנתי גם מעידן יניב למרות שצרם לי שבכל הזדמנות דחף דיסקים שלו.

בחבוחה

New member
אני גם לא מבינה למה תמיד מתחילים באיחור..

של 10 דקות??!!...הרי השידור לפני אלירז מתחיל בשעה 15:00 בצהריים, ונמשך 5 שעות רצוף!!! ולמרות זאת הם תמיד מסיימים בתוך התוכנית של אלירז וגוזלים לו, ולנו 10 דקות מלאות,ואח"כ יוצאים לפרסומות, וישר מכניסים קליפ!!!! הם ממש לא בסדר@@!! ובנוסף יש להם מלא תקלות שחוזרות...כמו שאלירז לא שומע באוזניה, והאורח לא שומע את הצופה שמתקשר..??!! חבל!!!

דנק1812

New member
אלירז כל פעם ב20:00 הוא עוד יושב עם האנשים

שהיו לפניו וזה מגניב וסבבה לגמרי. התוכנית עצמה כאילו מתחילה ב20:10 אבל אלירז בערוץ ב20:00 וזה מגניב שהוא נשאר לדבר עם אומנים שהיו בשידור לפניו. אבל התקלות אין ספק אתמול גם עצבנו אותי, לפעמים לא היה לי נוח לצפות....באמת תוכנית פאדיחות...

ערוץ 24 חייב לשמור על הרמה המוסרית והתרבותית

אלירז שמר על רמה טובה מאד, התקדם יפה מאד הנחה בצורה מקצועית. הערב ערוץ 24 לא שמר על רמה תרבותית נאותה, הביא את אלירז לתוך פינה שהיה לו קשה מאד עם המקום הזה. אלירז אדם תרבותי, חכם ומקצועי, ערוץ 24 ממש מכשיל אותו. לא פלא שערוץ 24 לא נצפה על ידי קהל רחב, ערוץ 24 לא שומר על רמה תרבותית נאותה. בתוכניות של אלירז אסור שזה יקרה, לתוכניות של אלירז מצטרפים הרבה מאד צופים שרואים ערוץ 24 רק בגלל אלירז, אבל, אותם צופים לא באים לראות רמות ירודות או ניבול פה. ערוץ 24 תעשו סוף לרמה הזאת בתוכניות של אלירז, לא מגיע לאלירז דברים כאלה, הוא הרבה יותר טוב ומגיע לו תוכניות ברמה יותר גבוהה עם מאזינים יותר תרבותיים ולא הזויים כפי שקרה הערב. העמידו את אלירז בפני שיחות הזויות של סבתות ערומות, מה לזה ולאלירז. אסור שדבר כזה יקרה לאלירז, הוא יתוייג במקום לא נכון ולא ראוי. צריך להלחם על כבודו של אלירז ולא לתת לערוץ 24 להוריד את כבודו בשום פנים ואופן. תצטרפו לקריאה לערוץ 24 לא להוריד את הרמה של התוכניות של אלירז, אנא מכם

אורנה דץ אתמול עם התבוריס

בשעה 20.00 אאורנה דץ לא חשבה אפילו לסיים את התוכנית שלה, היא קראה לאלירז שהצטרף אליה עם התבוריס, המשיכה את התוכנית כאילו זמנה לא תם. עוד 10 דקות לדעתי זה זילזול מוחלט באלירז. אלירז הוא מנחה בזכות עצמו, יש לו תוכנית שלו במתחילה בשעה 20.00 ואורנה או כל אחד אחר חייב לסיים ולתת לאלירז את הבמה ולא הזמין אותו לסיום תוכנית של אחר. אתמול אורנה דץ ממש הגזימה ב10 דקות שיחות עם התבוריס, בלי להתחשב שזה הזמן של אלירז והתוכנית של אלירז. אלירז לא הצליח להתארגן לתחילת התוכנית ולכן נוצר הבאלגן שאלירז כל כך התרגז ולא הציג את התוכנית שלו לפני הקליפ. ערוץ 24 אתם חייבים לשמור על אלירז, הוא הפנינה והכוכב של ערוץ 24 ואתם חייבים לכבד אותו ואת קהל מעריציו/אוהביו. הקהל של אלירז רואה את ערוץ 24 רק בזכות אלירז, אז תנו כבוד לתוכנית אחרת לא יהיו לכם צופים כלל

למעלה