ראש בראש

../images/Emo46.gifראש בראש../images/Emo123.gif

מדי פעם נרענן קצת את הפורום ובמקום "משטרת האופנה" תעלה פינת "ראש בראש". אם הפידבקים לפינה יהיו חיוביים אני ישים אותה בכל שבוע ביום שני/רביעי. הכללים: בכל פעם אני יתן שני דברים שונים של ג'נט ואתם תצטרכו להחליט מי מביניהם טוב יותר. כשבחרתם תצטרכו לשרשר
להודעה עם הטוב ביותר לדעתכם ולנמק למה. הזוכה (זה שקיבל הכי הרבה
) יעלה לגמר (יהיו הרבה גמרים). בהתחלה נחליט מי ההופעה הכי סקסית של ג'נט בטורים שלה. והפעם (יהיו שני חלקים):
Rope Burn מתוך ה-Velvet Rope Tour
מול
Would You Mind מתוך ה-All For You Tour
בפעם הבאה יתחרו Anytime, Anyplace מה-janet. Tour מול Discipline מה-Rock Witchu Tour

../images/Emo46.gifRope Burn../images/Emo46.gif

בהופעה הזאת, שהיא בהחלט אחת מרגעי השיא ב-Velvet Rope Tour, מזמינה ג'נט לבמה בחור מהקהל ומושיבה אותו על כסא. ואז היא מתחילה לגרות אותו במופע סטריפטיז פרובוקטיבי על עמוד חשפנות עם שתיים מהרקדניות שלה בלבוש הממ... חושפני בוא נגיד...
לצפייה בהופעה מתוך ה-DVD בניו-יורק לחצו כאן.

../images/Emo123.gifWould You Mind../images/Emo123.gif

כשיש שיר פרובוקטיבי ביותר כמו Would You Mind (שאף ירד מהטראקליסט של האלבום מטעמי צנזורה) איך אפרש לא לעשות הופעה פרובוקטיבית
הפעם ג'נט לבושה בחליפת עור שחורה וסקסית ביותר, היא מזמינה בחור מהקהל, קושרת אותו למתקן עינויים ו... מבצעת בו את זממה. היא מנשקת אותו על השפתיים, שוכבת עליו ונוגעת לו ב... נו, תראו כבר בעצמכם...
לצפייה מההופעה ב-DVD מהוואיי לחצו כאן. לצפייה בהופעה בנשוויל לחצו פה. לצפייה בהופעה בלוס אנג'לס לחצו על זה.

הדסס33

New member
../images/Emo9.gif

הי אנשים יקרים. אני אמנם מעריצה את אחיה של ג'נט,המלך מייקל ג'קסון,אבל אני חייבת להגיד שאני מוקירה ומעריכה את אחותו,היא ככ מזכירה אותו בתנועות ובהתנהגות ואני מאחלת לה המון המון הצלחה בהמשך הדרך,מגיע לה!!! אגב,אחלה הופעה,מדהימה!

למעלה