../images/Emo46.gifרוצים לדעת איך היה לי??
היה לי חרא!!! ככה זה התחיל. אני הלכתי עם אמא לי לאודישנים שהיו לי ב18:40 והגענו באיחור של חצי שעה. אבל עדיין קיבלו אותנו. כשהגענו זאתי שהייתה איתנו ושבחנה אותי נורא התלהבה מהתמונות שלי ואמרה שמבחנתה אני התקבלתי. עשיתי את האודישן והכל הלך מעולה. ואז הגיע החלק החרא שביאז לי את כל היום. הם אמרו לאמא שלי שהיא צריכה לשלם 375 ש"ח כל חודש במשך 8חודשים ואמא שלי לא הסכימה
. אחר כך הם הורידו לה ל375 ש"ח רק במשך 4 חודשים. והיא עדיין לא מסכימה. ממש התעצבנתי אתמול ונורא התאכזבתי מזה כי אני נורא רוצה להצליח בתחום הזה ועד שהתקבלתי פתאום כל ההתרגשות שלי נהרסה בשנייה אחת. אני עדיין מאוד מאוכזבת מאמא שלי למרות שאני לא מראה לה את זה. אני חושבת שהיא צריכה לתת לי הזדמנות אפילו אם המחיר יקר בשבילה כי אחר כך מה שיצא יהיה הרבה יותר ממה שהיא צריכה לשלם. אחרי שבכיתי והתאכזבתי מאוד הלכנו לבית שבו אבא שלי היה אמור להיות אבל זה בכלל לא הכתובת הנכונה, הפרטים שמצאנו לא היו נכונים. אז כל מה שתכננתי נהרס. בקשר אליו לא הרגשתי אכזבה כל כך גדולה כי תמיד אפשר לנסות לפגוש אותו שוב. אבל האודישן זה לא משהו שאפשר לעשות בכל הזדמנות. אמא שלי לא מבינה שיש אודישנים שעולים כסף וכאן הם עשו לה טובה ענקית, אני באמת מבינה שזה עדיין הרבה כסף בשבילה אבל אני חושבת שצריך לתת לי הזדמנות. יום ראשון אמא שלי צריכה להחזיר להם תשובה אם היא מוכנה לשלם או לא. אני מאוד מקווה שכן. תבינו אני לא ילדה עם בטחון עצמי ממש גבוה ובאותו רגע שאמרו לי שהתקבלתי הרגשתי מרוצה מעצמי והבנתי שאם אני רוצה משהו אני יכולה. זהו בנתיים. אני אשמח אם תכתבו לי תגובות.
היה לי חרא!!! ככה זה התחיל. אני הלכתי עם אמא לי לאודישנים שהיו לי ב18:40 והגענו באיחור של חצי שעה. אבל עדיין קיבלו אותנו. כשהגענו זאתי שהייתה איתנו ושבחנה אותי נורא התלהבה מהתמונות שלי ואמרה שמבחנתה אני התקבלתי. עשיתי את האודישן והכל הלך מעולה. ואז הגיע החלק החרא שביאז לי את כל היום. הם אמרו לאמא שלי שהיא צריכה לשלם 375 ש"ח כל חודש במשך 8חודשים ואמא שלי לא הסכימה