שלום אני כבר לא יודע

הדרומי*

New member
../images/Emo46.gif שלום אני כבר לא יודע

מה עוד אפשר לעשות? אני כבר תקופה ארוכה שלא יורד במשקל "תקוע" פעילות גופנית כול יום 4 ק"מ סביב הגדר לא עוזר נוזלים צלולים מים דרך אגב מאז הניתוח אני לא מסוגל לשתות מים והשוקולדים איך אני מצליח להפטר מהם זה כמו מנה של נרקומן הצילו תנו עזרה בבקשה ?

שלגיה**

New member
הי דרומי יקר

אני לא הולכת לכתוב לך כאן פתרון קסמים או 10 עצות זהב לעושה הדיאטה המתחיל. אני מניחה שאתה יודע בדיוק למה אתה תקוע,כתבת זאת בגוף השאלה. נכון שאתה מתעמל ושותה אבל יש עוד דבר אחד שצריך להקפיד עליו על מנת לרדת במשקל והוא: לנסות לעקוב אחר האכילה בתור התחלה אני מציעה שתעשה קצת סדר וכדי להתחיל בסדר אולי תרשום את התפריט שלך ונדע מה אתה אוכל ,בוקר,צהריים וערב וכמובן לא לשכוח לרשום לנו את מ שבין הארוחות. אני פעם רק מבין הארוחות הייתי משמינה,אם הייתי אוכלת רק את הארוחות הייתי שוקלת היום 50,אבל מה ל´שות.אפחד לא מושלם. היום,כשיש לי יום לא מסודר,אני רושמת את כל מה שאכלתי ועושה בסוף היום "תקציב אוכל",בודת איפה טעיתי...ואיפה אני יכולה להשתפר מחר. אתמול למשל לא יצאתי להליכה בערב,והיום אני מרגישה כאילו אני איזו פדלאה שלא הלכה אף פעם והמוטיבציה ללכת היום רק גוברת מרגע לרגע..(..איך שאני מגיעה הביתה,מחליפה בגדים ויוצאת...) חוץ מזה אתה יכול לדווח לנו יום יום איך הולך ונוכל לסייע. וכמו שכתוב : יום עסל יום בסל...צריך להתחשב בכל התנאים הקיימים שיש ואז לנסות לפתור את הבעיה.. יום טופ, שלגיה

gal33

New member
דרומי, העצה של שלגיה שווה זהב!

התחלתי ללכת לדיאטנית דרך הקופה. מאז אני רושמת כל יום לפי שעות כל דבר שאני מכניסה לפה, תאמין לי, רק מהבושה אתה אוכל פחות, ומוריד הרבה מהדברים הלא טובים
אומנם במקרה שלי זה עזר לגלות את הדבר הלא חביב שעם 800 ק"ק אני לא יורדת במשקל, אבל לפחות הבעיה אותרה
תנסה תחליפים לשוקולד: מעדני חלב דלי שומן בטעם שוקולד, או טעם מתוק אחר. שתיה ממותקת - סירופ מתוק אך דל קלוריות. פירות. סוכריות מותר. מסטיק MUST מתוק אך ללא סוכר. גלידות דיאט ללא סוכר אך מתוקות, שלגונים וכו´. והכי טוב, תנסה כמה שיותר למזער מגע עם שוקולד בכלל
רחוק מהעין, רחוק מהלב. אתה יכול גם לנסות לפעול לפי העקרונות של דיאטת מכורים לפחמימות, מה שיוריד את התלות הפיזיולוגית במתוק.

הדרומי*

New member
לשלגיה אז זה "הולך" ככה

אני לא אוכל ארוחת בוקר בכלל ואני עובד בעבודה פיזית רוב היום שזה בשמש גננות. מתחיל למשל ב5:00 בבוקר ואז דבר ראשון בעבודה זה לשתות תה. במשך היום בשעה נגיד 11:00 הפסקה ואז זה מיץ {תרכיז עם מים וקרח} שלוש עד חמש כוסות לפחות. לא אוכל א.צוהרים לא מסוגל לאכול בשעות האלו בערך בערב שזה בשעה 19:00 אני אוכל מרק וקצת פשטדה בתוך המרק{עסדה} בשעה ככה נגיד 18:00 אני בהליכה סביב הגדר ארבע ק"מ אין לי יותר כוח לעוד. ובין לבין אני "סוחב" שוקולד מהמקרר ואוי לי שלא היה לי שוקלד במקרר וכאן הבעיה . וגבי שבת וחג שאין עבודה השם ישמור זהו בערך יום יום רגיל אז אני האמת יתחיל לרשום זה רעיון לא רע אני לצין לא עשיתי מימי אף דיאטה למה לא נארה לי אז ולצערי גם היום זהו ממני הדרומי

שלגיה**

New member
לדרומי,נראה לי לא טוב... ../images/Emo4.gif

בעצם הארוחה הראשונה שלך ביום היא בשעה שבע בערב !!!!! כל כך לא נכון לפעול כך,לא לאכול עד שבע בערב מי שמע על דבר כזה? קודם כל כדי להבין למה אני מתכוונת,זה כמו שתיסע במכונית ללא דלק,אז אולי אתה שותה מיץ (אני מקווה ללא סוכר כי אם כן אז 5-6 כוסות מיץ עם סוכר זה המון קלוריות...ואם לא אז אל תתייחס. שנית,תקח בחשבון שהגוף שלך מוציא אנרגיה מהשעה 5:00 בבוקר ולמעשה אתה לא מכניס לו שום אנרגיה זמינה אחרת. אני לא אומרת שתתחיל לאכול ארוחת בוקר כארוחת מלכים אלא משהו בעל אנרגיה,או פחממה או חלבון (ביצה קשה עם קרקר וגבינה +ירק) יותר מאוחר תאכל פרי או מעדן ללא סוכר כמו שגל כתבה. ואין דבר כזה לא לאכול צהריים- זה פשוט לא נורמלי הגוף מנצל מעט אנרגיה וחוסך ,אז איך אתה רוצה לרדת במשקל ??????. אף אחד לא ביקש שתעשה דיאטה פשוט תאכל מסודר ,נכון שעובדים קשה בחום ובשמש (טוב שאתה שותה לפחות-שלא תתיבש לנו בטעות,שמעת?) אבל עבודה זו לא סיבה להרוס את הגוף שלנו,מה עוד שאתה עובד בעבודה פיזית וגם בערב אתה שורף קלוריות . תתחיל לעשות שיעורי בית,למרות שאין מבחן בסוף הסמסטר,תתחיל להכין לעצמך אוכל לעבודה...אולי בערב לא תצטרך את השוקולד שאתה כל כך רוצה. תדאג לעצמך זה הכי חשוב !! הגוף שלך אור להיות הדבר הכי יקר לך אל תהרוס אותו,תאהב אותו,תכניס לתוכו דברים בריאים,דברים שאתה אוהב,אחרת הגוף יבגוד בך !!!! ולא רק שלא תרזה אלא תמצא את עצמך במח´ קרדיולוגית בסורוקה...וזה לא נעים. מצטערת אם אני מפחידה אותך או כותבת בקיצוניות אבל נאה לי מוגזם לא לדאוג לעצמך ולא לאכול עד הערב !!! שיהיה ב-ה-צ-ל-ח-ה !!!!!! שלגיה

gal33

New member
הגיע הזמן שנפנים דיאטה=אורח חיים!!

המילה diet באנגלית פירושה אורח חיים ולא המשמעות שאנו מייחסים לה בתרגום הלקוי שלה לעברית. תקרא לזה צ´אפאנגולה, מה זה משנה, רק תפסיק לפשוע כלפי הגוף שלך, ועוד לדרוש ממנו דברים. יקירי, זה לא קל, אך זה אפשרי לשבור את מעגל הקסמים אליו נכנסת. חסל סדר שוקולד במקרר וכל פעם שבא לך לאכול שוקולד קח פרי ותהיה לי בריא. קח אוכל ממשי. אל תשכח שאחרי הקוביה הראשונה של השוקולד כבר קשה מאוד להפסיק ולו בגלל האינסולין שהופרש כדי לנטרל אותו. בהצלחה.

lir42

New member
הדרומי היקר

אני לא יודעת מה להציע לך אך אני בהחלט שמחה לראותך כאן. מקנאה בך בפעילות גופנית שאתה עושה אני עצלנית ולא עושה זאת מקווה שהכל בסדר שלך לירי

היי ליר

אל תגידי אני עצלנית. לפעמים אנו נותנים לסטיגמות של אחרים ושלנו לקבוע את אורח חיינו ודרך הפעולה שבה אנו נוקטים. נסי לשכנע את עצמך שאת מסוגלת הפעמים הראשונות יהיו קשות אבל זה רק ענין של הרגל. צרפי אולי חבר או חברה וכך הזמן יעבור לך יותר מהר. חוץ מזה מה שלומך? ביי

lir42

New member
חמוד שלי

אני יודעת שהפעמים הראשונות קשות אך אין לי את החשק או היכולת והכוח אני עצלנית אני מודעת לכך מה לעשות אני בסדר משתדלת ומצליחה הכל בסדר איתי ואצלך שלך לירי

רוייקו

New member
מכור לשוקולדים ?? אין תרופה לזה

רק גסטריק בייפס או ניתוח מעקף אחר עשוי לעזור למכורים למתוק.. אבל למה לך בדרך הקשה ?? לא חבל ? קשה לך לרסן את יצר האכילה שלך ?? ממש חבל, ארז. עשה משהו. נסה לרסן קצת.

היי דרומי ../images/Emo24.gif ../images/Emo24.gif ../images/Emo24.gif

1. אני מעריצה אותך על ההתמדה בהליכה לאורך הגדר... אצלנו עדיין מפחיד לעשות את זה. 2. אני חושבת שאם אתה מכור לשוקולד - נסה כל יום קוביית שוקולד אחת מהשוקולד שאתה הכי הכי אוהב. אבל רק אחת בסוף היום צ´ופר על זה שכל היום היית בסדר. חוץ מזה - חילוף החומרים שלך לדעתי לא עובד כרגע כמו שצריך כי אתה לא ממש דואג לו שיעבוד. כלל ידוע לכולם
לאכול כמה פעמים ביום ב ק ט נ ו ת למשל:- (כמו הזקנים) קרקר או פתית עם גבינה בבוקר יחד עם הקפה בעשר או בערך איזה פריאו משהו קטן אחר באחהצ עם הקפה עוד קרקר או משהו כזה ואם את אוכל את הארוחה העיקרית ב - 5 זה גם בסדר בתנאי שלאורך היום תכניס לבטן ולנשמה עוד כמה דברים קצת מזינים ו...המון המון שתיה. תשמע אני נשמעת לעצמי כמו אמא שלי כמעט אבל אני ממש ממש לא מתכוונת לזה. אני יודעת שכשאני לא אוכלת אני כמעט לא מרזה..... טוב, בהצלחה

lia*

New member
קיבלתי חלק מהתשובה ממך!

אני לא אוכלת במשך היום כמעט ומגיעה היתה רעבה.. יכול להיות שזו הסיבה לכך שאני דוחסת את האוכל למרות שמרגישה מלאה..

gal33

New member
לכל התמכרות יש תרופה ../images/Emo101.gif

עבודה עצמית אינטנסיבית!!! וכמובן, בפני עיוור אל תשים מכשול! צריך להתחיל בלמזער מגע עם מושא הבעיה. גם מנותחי GBS, אין שם קסם, הם עוברים גמילה ביהוויוריסטית. דיברנו על זה כבר. התניה אופרנטית. ניתן לעבור תהליך על ידי החלפת הניתוח במשהו אחר. הקיצקץ, יש עוד הרבה דרכים אפשריות, הענין הוא שכולן מערבות עבודה קשה של האדם. הרי כולנו עוברים את זה יום יום מאז הניתוח. כל אחד עם הגולגלות שלו.

הדרומי*

New member
טוב בלי להגיד המון תודות לכם\ולכן

אני רק רוצה להתכן שבשלב הזה הורדתי את "הליכה" אין לי יותר כוח אחרי יום עבודה מפרך ולא שאני מקנא קצת לפעמים באנשי המשרדים מזגנים וכו לגבי השוקולד אני יותר לה מתקרב לאזור המתוקים נגיד כמו היפר סופר קוסמוס חוצות להב ועזרין עוד שמות לגבי האוכל ככה שאצלנו יש 365 יום בשנה כולל יום הכיפור וזה עדין בחינם האוכל אני נסתי ותאמינו לי שנסתי דברים כגוןמוצרי חלב ושות. לא עובר לי ניתקע לי כן נכון אני אוכל לאט לגבי שתיה מה גם להוריד אוכל וגם לשתות דאיט עד כאן אני שותה ממותק לא סופר קלוריות ולא מבין בזה אני מה שעובר לי אני "רץ" איתו עד שנמעס לי ולגבי חופש למשל לא בבית אני לוקח איתי אבקות מרק כי זה מה שאני יכול להכניס ויותר טוב לקנות עוד בגד ולא לסמן עוד מקום שאכלתי שם נ.ב שחכתי להגיד שלחדר כושר לי זה לא מתאיים . אז בתקווה שב"ה נרד עוד קצת "והרבה" במשקל הדרומי

הדרומי*

New member
../images/Emo52.gif ו ../images/Emo51.gif עבור ה ../images/Emo53.gif

כי זה מה שהיה צריך להות בכותרת
ממני הדרומי

gal33

New member
בהצלחה חמוד!!!

החוכמה אחרי שנופלים, היא לקום, ואתה קם, ועל כך כל הכבוד לך!

למעלה