לדרומי,נראה לי לא טוב... ../images/Emo4.gif
בעצם הארוחה הראשונה שלך ביום היא בשעה שבע בערב !!!!! כל כך לא נכון לפעול כך,לא לאכול עד שבע בערב מי שמע על דבר כזה? קודם כל כדי להבין למה אני מתכוונת,זה כמו שתיסע במכונית ללא דלק,אז אולי אתה שותה מיץ (אני מקווה ללא סוכר כי אם כן אז 5-6 כוסות מיץ עם סוכר זה המון קלוריות...ואם לא אז אל תתייחס. שנית,תקח בחשבון שהגוף שלך מוציא אנרגיה מהשעה 5:00 בבוקר ולמעשה אתה לא מכניס לו שום אנרגיה זמינה אחרת. אני לא אומרת שתתחיל לאכול ארוחת בוקר כארוחת מלכים אלא משהו בעל אנרגיה,או פחממה או חלבון (ביצה קשה עם קרקר וגבינה +ירק) יותר מאוחר תאכל פרי או מעדן ללא סוכר כמו שגל כתבה. ואין דבר כזה לא לאכול צהריים- זה פשוט לא נורמלי הגוף מנצל מעט אנרגיה וחוסך ,אז איך אתה רוצה לרדת במשקל ??????. אף אחד לא ביקש שתעשה דיאטה פשוט תאכל מסודר ,נכון שעובדים קשה בחום ובשמש (טוב שאתה שותה לפחות-שלא תתיבש לנו בטעות,שמעת?) אבל עבודה זו לא סיבה להרוס את הגוף שלנו,מה עוד שאתה עובד בעבודה פיזית וגם בערב אתה שורף קלוריות . תתחיל לעשות שיעורי בית,למרות שאין מבחן בסוף הסמסטר,תתחיל להכין לעצמך אוכל לעבודה...אולי בערב לא תצטרך את השוקולד שאתה כל כך רוצה. תדאג לעצמך זה הכי חשוב !! הגוף שלך אור להיות הדבר הכי יקר לך אל תהרוס אותו,תאהב אותו,תכניס לתוכו דברים בריאים,דברים שאתה אוהב,אחרת הגוף יבגוד בך !!!! ולא רק שלא תרזה אלא תמצא את עצמך במח´ קרדיולוגית בסורוקה...וזה לא נעים. מצטערת אם אני מפחידה אותך או כותבת בקיצוניות אבל נאה לי מוגזם לא לדאוג לעצמך ולא לאכול עד הערב !!! שיהיה ב-ה-צ-ל-ח-ה !!!!!! שלגיה