שרשור עצבים תכתבו את הדברים המעצבנים שקרו לכם השבוע
ע עדן וונטז New member 12/9/08 #1 ../images/Emo46.gifשרשור עצבים../images/Emo70.gif../images/Emo46.gif תכתבו את הדברים המעצבנים שקרו לכם השבוע
../images/Emo46.gifשרשור עצבים../images/Emo70.gif../images/Emo46.gif תכתבו את הדברים המעצבנים שקרו לכם השבוע
3 3has3 New member 13/9/08 #2 כעכחלעמ גיליתי משהו שלא רציתי לגלות על מישהו והחלטתי לוותר עליו. איי דונט לאב יו לייק איי דיד יסטרדייייייי טמטמטמם
כעכחלעמ גיליתי משהו שלא רציתי לגלות על מישהו והחלטתי לוותר עליו. איי דונט לאב יו לייק איי דיד יסטרדייייייי טמטמטמם
N NoAmItA ChAn New member 14/9/08 #3 ככה: המחנכת שלי חושבת שאני צריכה לשנות את התדמית החיצונית שלי אני כל יום חוץ משישי מסיימת ברבע לשלוש-ארבע X_X; יש לי ש.ב מטומטמים במתמטיקה. צמח לי חצ'קון על הסנטר
ככה: המחנכת שלי חושבת שאני צריכה לשנות את התדמית החיצונית שלי אני כל יום חוץ משישי מסיימת ברבע לשלוש-ארבע X_X; יש לי ש.ב מטומטמים במתמטיקה. צמח לי חצ'קון על הסנטר
ע עדן וונטז New member 14/9/08 #4 כנסי במחנכת../images/Emo98.gif המורה שלי להבעה אמרה לי שבישיבה שלי אני מביעה לה שאני "שונה לא כמו כולם,לא מסודרת"בלה בלה בלה XD ועל הסנטר זה לא נורא לפני שבועיים היה ליחצ'קון משמאל לאף XD אחשלי צחק עלי
כנסי במחנכת../images/Emo98.gif המורה שלי להבעה אמרה לי שבישיבה שלי אני מביעה לה שאני "שונה לא כמו כולם,לא מסודרת"בלה בלה בלה XD ועל הסנטר זה לא נורא לפני שבועיים היה ליחצ'קון משמאל לאף XD אחשלי צחק עלי
N NoAmItA ChAn New member 16/9/08 #5 אני עוד אעשה את זה! או שאתן לאמא שלי <: ומה, תכי את אח שלך, מה זה @#$<^#<@$^?<#$@