תדעו לכם שאני ממש מאוכזבת

שלינקה

New member
../images/Emo46.gif תדעו לכם שאני ממש מאוכזבת../images/Emo70.gif

גל חדש של בלוגרים שטף לאחרונה את ישראבלוג (בעקבות הכתבות?!). טיילתי לאיטי בין הבלוגים (למרות שאני לא עושה את זה בד"כ. יש לי את הקבועים שלי, ורק לעיתים רחוקות אני מגוונת) והתאכזבתי. למה, למען השם, יושב בנאדם וטורח להקליד בדיוק אילו פריטים היו על שולחן העבודה שלו, מה אמר לו פלוני, ואיך הגיב אלמוני כשהוא פיהק בקול?! הוא חושב שזה מעניין מישהו?! כל-כך הרבה בלוגרים חדשים, וכל-כך הרבה שטויות מטופשות ששוחות במיץ של עצמן. אני חושבת שבלוגר אמור לשתף את קוראיו גם בקורותיו האישיים, א-ב-ל במידה, בטעם ובעניין! קרה לך משהו מעניין? - יופי, תספר עליו. רק תבדוק קודם אם זה עשוי לעניין עוד אדם אחד (אפילו אחד!) מלבדך, ובעיקר - תכתוב גם מה המחשבות שלך על זה, מהן הדעות שלך. תעלה נקודות למחשבה. אל תהפוך את הבלוג שלך לגיבוב טרחני של מילים בלי שום עניין לציבור! אתה עושה עוול למוסד הבלוגים בישראל! (מממ...
יש דבר כזה?!)
ההודעה נכתבה בלשון זכר, אך היא פונה לשני המינים כאחד. אולי זה נשמע כמו התפרצות, אבל רק פרקתי תסכולים אחרי שיטוט עקר ומייאש בישראבלוג. שלי.

איה@

New member
שלי - אולי נספר להם על *נושא השבוע*

כך יהיה להם נושא לכתוב עליו? האמת - שטוב ופרקת תיסכול... אבל שוב עולה השאלה - האם הבלוג נועד לקוראים? - או לעצם הכתיבה האישית של הכותב, והקורא בעצם "מציץ"..... מה את אומרת? אני מאמינה שאחרי כל חשיפה כזו מגיע גל של מתלהבים, והזמן עושה את הניפוי הטבעי שלו. תני להם זמן, לקלוט להבין, להשתכלל - אני בטוחה שיהיו כמה שישתלבו ונהנה לקרוא אותם (...אם הם ירשו לנו
)
איה. נ.ב. - את לא הולכת לישון??.....

שלינקה

New member
זה רעיון. איך נעשה את זה?

הבלוג נועד לקוראים. נקודה. מי שכותב לא צריך להילחץ מזה שאין לו קוראים, אבל כשהוא כותב הוא צריך לקחת בחשבון שקוראים אותו. אחרת, למה שלא יכתוב לעצמו בWORD? זה מה שאני אומרת. ייתכן שלאנשים אחרים יש דעות שונות. האמת היא שאפשר לסמוך על הזמן במלאכת הניפוי. הוא עושה את זה מצויין... נ.ב. אני?! מה זה לישון בכלל?!?!? ונ.ב.ב. look look who is talking
לילה טוב! (או אולי
בוקר?) שלי.

לא מסכים../images/Emo88.gif

תראי..לדעתי..אם זה נותן לאדם תחושת סיפוק לספר על מה שיש לו על השולחן שיעשה את זה..אחרי הכל בלוג זה לא בשביל אחרים, זה בשביל הבנאדם שכותב אותו..את הופכת את קהילת הבלוגים לאיזה אנשים מאוחדים שחייבים לעניין אחד את השני, כותבים מה שרוצים, אין גבולות ואין פחד שהנושא לא יעניין..זה פשוט מאוד: אם זה לא מעניין אותך, אל תקראי. לא -הכל- צריך להיות מעניין..

Mika מיקה

New member
מה את מציעה שלי ? ועדת קבלה ../images/Emo35.gif

הרשת פתוחה לכולם וכל אחד ואחת יכולים לכתוב בלוג, האם יש חוקים לכתיבת בלוג ? לא בפעם האחרונה שבדקתי. אם מישהו רוצה לכתוב על איך שהוא מתעורר בבוקר מצחצח שיניים ומתנגב במגבת הכחולה עם הכוכבים הצהובים - מה ´כפת לך בעצם ? כל אחד יבחר לכתוב על כל מה שירצה, אין הגבלה והיתרון הגדול הוא: ב-ח-י-ר-ה ! זו הזכות שלנו, לבחור מה לקרוא וכאן לדעתי נפתרת הבעיה. לדעתי כל אחד יכול לבחור איך יראה הבלוג שלו, אם זה בשיתוף חוויות אישיות, אם זה בתיעוד חיי היומיום, אם זה רכילות על מה שקורה בבלוגספירה, אם זה לדבר על דברים ברומו של עולם או להתייעץ, מה זה בעצם משנה ? הרי את תבחרי את מה שמעניין אותך לקרוא וזהו. מישהו אחר יבחר לקרוא דברים אחרים שאולי פחות מעניינים אותך ויהיו גם כאלו שיכתבו רק לעצמם - אז מה ? בלוג אינו פורום, אין הוא מיועד להעלות נושאים לדיון או ´נקודות למחשבה´ כפי שהגדרת את זה, אולי בין השאר אבל לא רק ולא בהכרח, כולנו אוהבים טיפת חשיפה ולכן הרבה כותבים ברשת ולא במחברת הפרטית אישית שלהם. "עוול למוסד הבלוגים בישראל" ??? זו הסחפות ... אינני רואה כאן תחרות (מי יעדכן יותר, מי יהיה יותר שנון, מי יצחיק יותר, מי יהיה יותר מקורי ....) אך לצערי יש הרבה שכן, אישית מעדכנת מתי שמתחשק לי ועל מה שבא לי, לא איכפת לי מה קורה מסביב ומי שבוחר לקרוא - מוזמן בשמחה, מי שלא ... מוזמן להתקדם, ככה זה בכל בלוג, אני חושבת, אז מה זה משנה מי נמצא שם בחוץ אם את לא קוראת אותו ? למה זה מפריע לך בכלל ? ואחרי כל זה, שיהיה שבוע מצויין ומוצלח במיוחד
(השבוע האחרון של השנה, אז כל מה שלא הספקתם כל השנה - זה הזמן
) מיקה

שלינקה

New member
זה דווקא יכול להיות רעיון מצויין!

וברצינות: בכלל לא דיברתי על ועדות קבלה או כללים למיניהם (שימי לב איך הגבתי על הכללים שכתבה אילנה. די הלחיץ אותי לכתוב לפי כללים נוקשים). דיברתי במקרו, בכללי, בגדול. לא שהולכים להוקיע אל עמוד הקלון את אלה שכתבו על הכוכבים הצהובים. ממש לא. אני גם לא מרגישה שאני חייבת לקרוא אותם (ואני אכן לא עושה זאת). רק העליתי תמיהה מתוסכלת מעולמם המצומצם של האנשים, שחושבים משום מה שהריבוע-חסר-המעוף שלהם אמור לעניין אנשים אחרים (והרבה פעמים גם לא מבינים למה כמעט אין להם תגובות. מה הם רוצים שאנשים יגיבו?! - שכוכבים אדומים זה יפה יותר?!
) עוול למוסד הבלוגים בישראל זו אכן היסחפות, ולמרות זאת אני מניחה שהבנתם למה התכוונתי. תחרותיות - מישהו דיבר על זה בכלל?! דיברתי על עניין של כל בלוג לעצמו, בלי כל יחס לבלוגים אחרים. שיבחרו כולם על מה הם רוצים לכתוב, ואני אבחר ממה אני רוצה להתאכזב. מוסכם?
אני מקווה שאכן השבוע שלנו יהיה מוצלח ומלא הספקים
. שלי.

למעלה