תרשו לי לפרוק את התסכול שלי..

night mistress

New member
../images/Emo46.gifתרשו לי לפרוק את התסכול שלי..

אקס.. זה מה שיש לי אקס מסריח! אין לי מושג מאיפה להתחיל אני רק יכולה לומר שאני ממש שונאת אותו.. כל מי שמעט נותנת לו גמרנו, הוא מאוהב..אז יש לו חברה חדשה, סבבה, אבל למה לעזאזל הוא צריך לקחת גם את החברים שלי?!אין לה חברים משלה שהוא יכול להידבק אליהם? בהתחלה הסכמתי שהוא יצטרף אלינו כי ריחמתי עליו, כי אין לו אף חבר..אבל אחרי חודשיים נמאסה עליי המתיקות וביקשתי ממנו שיפסיק להצטרף כי זה מפריע לי, לא נוח לי עם זה.(אני מדברת על בילויים עם החברים שלי אחרי שנפרדנו) הוא הסכים.. אבל בשקט בשקט, הוא הלך והפיץ עליי ליכלוכים מאחורי הגב שלי..ונכנס לחברה שבה אני מסתובבת על חשבוני.. ועכשיו החבר הכי טוב שלי זרק אותי בגלל שלא הסכמתי שהמאנייק יבוא לטבריה,והמאנייק כל הזמן לוחץ עליהם להכניס גם אותו לשם..אז החבר הכי טוב שלי שאפילו ההורים שלנו גדלו יחד, שלא לדבר עלינו שגדלנו יחד.. העיף אותי וקבע לי עובדה שאם זה הוא או אני הוא בוחר ב"הוא".., כדי שהזבל הזה שטען (שאיכפת לו שאני לא אפגע ושאני לא אאבד את החברים שלי" והחליט לעשות את זה בצורה אסטרטגית טובה מאוד) יוכל לנסוע איתם ולצאת איתם ולהיות איתם.. אני ממש מבועסת, שלא לדבר על בוכה ובהלם טוטאלי. אני לא יודעת מה לעשות עם זה.. כל החברים שלי כאילו הקימו יד נגדי..אני לא מבינה איך אפשר להעדיף אדם שהם מכירים 4 חודשים על חברה טובה של למעלה מ10 שנים.. לא מבינה את זה..

k e r e n m

New member
אני יכולה..

רק להזדהות עם הכעס שלך שמאוד מובן,למה הם מעדיפים אותו על פנייך? אין לי מושג את זה תשאלי אותם,כי אם הם חברים טובים והם יודעים שלך זה מאוד מפריע ואולי גם כואב לראות את האקס שלך מול הפנים גם לאחר שנפרדתם,אז זו פשוט חוסר רגישות מצידם.יש לך שתי ברירות: או להתנתק מחברייך(ואת זה מן הסתם לא תעשי) או "להשלים" עם כך שחברך לשעבר מצטרף אליכם לעיתים,עד שיימאס לו.כי מאוד מוזר לי הקטע הזה שהוא מעוניין לבלות עם חברייך וזאת לאחר שנפרדתם,אולי כי הוא מעוניין לחדש איתך את הקשר וזו דרכו היחידה לעשות זאת.אם זה כך הייתי מציעה לך שתלכי "בהפוך על הפוך",תראי לו שזה ממש לא מזיז לך שהוא בסביבה תתעלמי ממנו,ואולי גם אם ינסה לדבר איתך "תכניסי" לו גם עקיצות מדי פעם שירגיש כ"כ לא נעים בחברתך,שהוא לא יעיז יותר לבוא כשאת נמצאת.וזאת בתנאי שאת באמת לא רוצה לחזור אליו.בהצלחה יקירתי.

night mistress

New member
ממ שלא רוצה לחזור אליו!

יש לי חבר מדהים עכשיו ואני לא אחליף אותו באף גבר..ואני מתכוונת לאף גבר.. וגם לאקס יש חברה חדשה, ככה שאני לא הסיבה.. שוחחנו בטלפון והוא טוען שהוא לא אמר כלום, שואם הוא היה אומר אז לא היו לי בכלל חברים.

k e r e n m

New member
אם כך..

זה הרבה יותר מסובך,לשניכם בני זוג,אבל הוא רוצה לבלות עם החברים שלך.גם אם אני מנסה להיכנס לתוך "נעלייך" לא מצליחה להגיע לפיתרון כלשהו,כי חברייך לא מוכנים לשמוע מזה שאת תחליטי האם הוא יבוא או לא.והוא בשלו.עם כמה שזה מכעיס לא שווה בגללו לאבד את חברייך.פשוט תצטרכי להתעלם מנוכחותו,ולקוות שהוא ייעלם עם הזמן.כי לריב עם חברייך ולהתנתק מהם זה הכי קל.וחוץ מזה אם שניכם עם בני זוג אז בעיקרון הוא לא אמור להטריד אותך כ"כ אלא אם כן את מרגישה אליו משהו,וכן גם כעס לפעמים זה סוג של רגש.אני באמת לא יודעת איך זה נגמר ביניכם אבל את צריכה לעשות "קאט" ולא "לראות אותו ממטר",גם אם יוצא שזה אכן כך במציאות.זהו, מה שכתבתי הוא לא מניסיון אישי אלא רק מתוך "תחושת בטן".

night mistress

New member
באופן מסויים את צודקת..

הבעיה היא ששמעתי כל כך הרבה דברים שהוא אמר עליי שאני מלאת כעס.. וזה לא קל להיות בסביבת אדם שמנסה לסכסך בינך לבין אחרים.

למעלה