איזה עצבים

r o i 1 9

New member
../images/Emo46.gif../images/Emo32.gifאיזה עצבים

לפני שבוע דיברתי עם הסגן מנהל של בית ספרי לשעבר בקשר לבגרויות שאני מתכוון להוסיף בקיץ. כששאלתי מתי ההרשמה,הוא אמר לי שיש עוד זמן. היום התקשרתי למזכירות ואמרו לי שאתמול הסתיימה ההרשמה ואין שום אפשרות להוסיף אותי. מה עושים? ניסיתי להפעיל את השטיק "אני חייל,סוגר בבסיס..." וגם שהסגן מנהל היטעה אותי,וכלום! שמעתי שיש דבר שנקרא מרב"ג .מישהו מכיר ויכול להסביר לי? אסור לי לפספס את הבגרויות האלה! אני כבר שעתיים מנסה להתקשר למס' שמופיע באינטרנט 03-6164022 ואין מענה. האם עכשיו אהפוך לאקסטרני? תודה לכל מי שעוזר רועי

בוקסה

New member
../images/Emo10.gif

באקסטרני אפשר להרשם יום לפני הבגרות אבל ככול שנרשמים יותר מאוחר משלמים יותר לגבי בגרות אינטרנית, אני לא יודע

הימליה

New member
אפשר להירגע.

חבל שלא הסתכלת באינטרנט.הכל כתוב כבר הרבה זמן. אין אפשרות להירשם בבית הספר אחרי ה11.3.לבי"הס אין אפשרות ואין סיבה להמציא סיבות. אבל,אפשר להירגע: פשוט צריך להירשם במרב"ג בשעות הפעילות. בסך הכל הבחינה עולה קצת יותר.לא נורא. אבל,אם היו לך התאמות בדרכי ההיבחנות("הקלות") אז לא תקבל אותן. בהצלחה. ולא לפספס את מועד הבחינה

r o i 1 9

New member
שאלה קטנטנה

הבחינה במרב"ג תהיה באותו תאריך של שאר האינטרנים?

הימליה

New member
תשובה

כשתירשם במרב"ג יגידו לך באיזה מקום אתה ניבחן.לא ניבחנים במרב"ג אלא, בדרך כלל, בבית הספר התיכון שבו למדת. יש רק תאריך ושעה אחת לכל בחינה.אין מועד נוסף. זו אותה הבחינה. פשוט ה"עונש" שלך על האיחור הוא בתשלום מעט גבוה יותר ושאולי לא תיבחן בבית הספר שבו למדת. בשבוע הבא יהיה מיקוד.למד לפי המיקוד. בהצלחה.

למעלה