אלה שמתחמקים מעבודות בחווה!!!

doron225

New member
../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif אלה שמתחמקים מעבודות בחווה!!!

נכון יש את הרוכבים האלה בחווה שלכם שהייתם מתים להוריד אותם מהתחרויות? והם באים רק לשיעורים שלהם ולא עוזרים לאכף ולנקות ובלה בלה קיצר עבודות של חווה... ובתחרויות יש הם באים רק למקצה שלהם והולכים הביתה.... כך שאנחנו תמיד נדפקים וצריכים לעשות מה שאחרים לא עשו... מה אתם אומרים על הילדים האלה? יש כאלה בחווה שלכם? מוזמנים לקחת לכיוונים אחרים :}

אצלנו אין פשוט אין מצב

שיש כאלה. אצלינו בחווה אחד התנאים להצטרפות לנבחרת זה: יש יום קבוע באורווה שבו אתה חייב לבוא לעזור, ואם אתה לא יכול אתה חייב למצוא מישהו שיחליף אותך. ככה כל אחד יודע גם עבודות באורווה ובחווה- אם הוא לא יודע הוא לומד. וגם כולם עוזרים ואין מצב שהכל מוטל על קבוצה קטנה וכל השאר לא עושים כלום. בתחרות יש פחות חיוב לעזור, אבל עדיין אין מישהו שלא עושה כלום. למשל שמירות כולם עושים- וזה נחשב ללעשות משהו. ושמירה זה כולל הוצאה של הסוסים למים אז זה עוד משהו. דיון מעניין

AnGi14

New member
ברור שיש!!!

אמ..לא התנסתי עוד בתחריות חח אבל בחווה יש כאלה ואני שונאת את זה! בזמן שאני וחברים שלי מאכפים,מברישים,מנקים ציוד לפני ואחרי שיעור יש את האלה לפני שיעור שכאילו בוהים באוויר כאילו הם רוצים כבר לעלות וללכת לשיעור וללכת ואני שונאת את זה למרות שנאי ממש ממש אוהבת לטפל בסוסים אותם אנשים שלא עושים את זה זה ממש לא בסדר אני חושבת שאם כרבת על הסוס אתה גם צריך לטפל בו יפה כמו שמגיע לו!!! ויש את האלה שאפילו לא שואלים אם אפשר לעזור! כי הם רואים שאנחנו עובדים ואנחנו גם שואלים תמיד אם אפשר לעזור במשו [ותמיד יש מה לעשות למלש לנקות את המזדרון באורווה או לנקות את החרא בתאים].... אבל זו בעיה שלהם חח..... [והפסד שלהם!!!]

אממ..

תמיד יש כאלה.. והאמת שבסוף הם אלה שמפסידים.. הטיפול בסוס, וכל שאר העבודות זה זכות ולא חובה.. זה תורם הרבה לידע,וזה מספק, כי אתה יודע שלא באת רכבת והלכת, אלא עשית גם משהו שיעזור.. בגדול, הילדים האלה לא באמת רציניים אם ככה הם מתנהגים

AnGi14

New member
צודקות

מוסיפה גם את זה לכל מה שאמרתי חח כלומר,חלק מהרכיבה וההנאה זה הטיפול בסוס

segev 007

New member
סליחה על השירשור שלא קשור לפה אב בכ זאת...

רציתי להגיד לכולם שיש לי ולאיתי קומונה חדשה כולם מוזמנים ליכתוב בה אז סליחה מראש.....

shirli0811

New member
עונה קודמת בתחרויות זה היה קבועע...:||

זה היה הכי מעצבן בעולם.. אני ועוד כמה ילדים היינו צריכים להגיע יום לפני+בוקר של תחרות+בערב בשביל לטפל בסוסים, וילדים אחרים לא באו אף פעם וזה הכי עיצבן בעולם.. היה ילד שהיה מגיע דקה לפני המצקה, הייתי צריכה לאכף לו תסוס ואחרי המקצה הוא היה חייב ללכת הביתה.. שנאתי את זה..!! בצח זה היה הרבה פעמים שפשוט חלק עושים את כל העבודה השחורה וחלק יושבםי רגל על רגל.. עכשיו בחוות הסטייל אין דבר כזה מישהו נדפק והשני לא.!! כולם מטפלים בסוסים שלהם לפני השיעור כי אין מי שיעשה את זה במקומם, אלא אם כן מבקשים טובה מחבר לשטוף אחרי השיעור תסוס/לאכף כי יש מבחן או משהו יום אחרי.. מי שלא יודע לטפל בסוסים-אלא רק לרכוב עליהם, לא אוהב אותם באמת, וזה עצוב שאני מכירה אנשים שרוכבים 5,6 שנים, ולא יודעים להבריש/לאכף/לשטוף/לפרק סוס/להיות עצמאיים ולטפל בסוס שלהם אחרי ולפני שהם רכבו עליו לבד ותמיד צריכים מישהו שיעבדו בשבילם.. ==>הם מפסידים, כי הטיפול בסוס חשוב לא פחות מהרכיבה עצמה!!! <<===

לדעתי מי שלא מטפל בסוס ורק רוכב עליו- זה לא

אומר שהוא לא אוהב אותו באמת. יש כל מיני דרכים להביע אהבה. יש אנשים שלא אוהבים לטפל בסוס והם כן אוהבים אותו. אי אפשר לקבוע מדד של האם האדם אוהב/לא אוהב את הסוס לפי כמות טיפול או אם הוא מטפל/ לא מטפל.

../images/Emo45.gif

אני לא מטפלת כי ההורים שלי לא שמים אותי ומחזירים אותי... וזה לא שאני לא יודעת לטפל, אני יודעת מלא דברים.. אבל בקרוב זה עומד להשתנות

AnGi14

New member
צודקות ../images/Emo127.gif

אצלנו יש די הרבה כאלה וגם אם אני והחברים שלי שמטפלים לא רוכבים בשיעור אחרון אנחנו תמיד נשארים עד לסוף השיעור האחרות כדי לפרק את הסוסים ולנקות קצת את החווה ולעזור למדריכה שלנו... ואני חושבת שחלק מהרכיבה זה גם הטיפול בסוס כי לפי מה שאני יודעת לפחות ומגיע לסוסים אחרי 4 שיעורים [בערך] ביום לקבל את הטיפול המתאים [גזר-אני מביאה תמיד או ירק או תפוח,הברשה וכל הדברים האלה]... אני פשוט לא מבינה את אלה שלא עושים את זה מילא אלה שלא יכולים אבל אלה שיכולים ותקועים בחווה אחרי השיעור כמחו לא יודעת מה ולא עושים כלומר אני ממ שלא מבינה אותם...

shirli0811

New member
מלא אם לא יוצא להגיע מוקדם..

אבל יש כאלה שמגיעים חצי שעה לפני השיעור, יושבים רגל על רגל, דקה לפני השיעור מוציאים את הסוס לרכיבה.. ואחרי השיעור נשארים עוד שעה בחווה אבל יושבים ולא מטפלים בסוסים ולא רוצים ללמוד לטפל בהם ולא אכפת להם אם הסוס מטופל או לא..!!

Ticklish

New member
נכון

נכון אני ממש מסכימה איתך. מי שאוהב את הסוס שלו באמת רוצה שלסוס יהיה טוב. לסוס טוב כשהוא מטופל כמו שצריך. לא חייבים טיפול 80000 מברשות וכל זה, אבל העיקר שהסוס נקי בריא ושמח, והוא צריך את הטיפולים לפני ואחרי הרכיבה בשביל זה.

ווינגז

New member
אני לא בטוחה שזה 100% בשליטה ומבחירה שלהם

יכולות להיות בעיות שונות שמונעות מאנשים להשאר בחווה אחרי השיעור או לבוא מוקדם לחווה, כמו שיש אנשים שלא יכולים להיות בתחרות מהבוקר או להשאר אחרי המסלול שלהם. הרבה פעמים זה נובע מהעובדה שההורים לא תומכים או לא מבינים כמה זה חשוב לך, ולפעמים גם קשור לאנשים שלא אוהבים או לא מתחברים אל הסוסים מעבר לספורט (גם כאלו יש), ואז מספיק לבוא, לרכב וללכת הביתה. חוסר תמיכה מההורים משתנה במשך הזמן בד"כ, וגם אם לא - ככל שמתבגרים, מבינים שלא חייבים לעשות בדיוק את מה שההורים חושבים, או שפשוט מפתחים עצמאות כזו או אחרת. בקשר לחוסר אהבה לסוסים - אין מה לעשות, הפסד שלהם, אין בשביל מה להתעצבן.

למעלה