../images/Emo46.gif../images/Emo46.gifסיפור קטן על "מערכת החינוך"...
היום, לגמרי במקרה נודע לי שאחת המורות קיללה את אלמוג במהלך שיעור התעמלות...קללה מאוד עסיסית הייתי אומרת - "... אמא שלך"...והנקודות נתונות למילוי כיד הדימיון החופשייה - כן כן - מערכת החינוך גבירותיי ורבותיי...
. אני, כמובן, הגעתי בדהרה לבית הספר, לאחר שיחה טלפונית עם המנהלת כמובן, ודרשתי שיעשה ברור מול אותה מורה (לבדוק את לה יש פטנט אחר...
)אבל לצערי הגעתי לבית הספר אחרי שהיא כבר עזבה הביתה (בשעה 11:00, מסכנה - עובדת קשה...). לא ויתרתי - ומחר אני הולכת מוקדם בבוקר לשיחת ברור מול אותה מורה ומחנכת - לתפארת מדינת ישראל. אני אדרוש מכתב נזיפה לתיק האישי שלה - מה יש הם יודעים לנזוף רק בילדים שלנו?? ומכתב התנצלות רשמית כלפי אלמוג - והתנצלות בפרהסיה - באותה הצורה שהיא ידעה לקלל...
הילדים שלנו צריכים ללמוד מהו צדק...לא רק עליהם צריך לנזוף כשהם מתנהגים לא כשורה, ואם מבוגר עשה טעות - הוא צריך לדעת להתנצל ולהנזף, אם צריך... זהו - הוצאתי קצת קיטור... אנג'לה
היום, לגמרי במקרה נודע לי שאחת המורות קיללה את אלמוג במהלך שיעור התעמלות...קללה מאוד עסיסית הייתי אומרת - "... אמא שלך"...והנקודות נתונות למילוי כיד הדימיון החופשייה - כן כן - מערכת החינוך גבירותיי ורבותיי...