סיפור קטן על "מערכת החינוך"...

אנגלה3

New member
../images/Emo46.gif../images/Emo46.gifסיפור קטן על "מערכת החינוך"...

היום, לגמרי במקרה נודע לי שאחת המורות קיללה את אלמוג במהלך שיעור התעמלות...קללה מאוד עסיסית הייתי אומרת - "... אמא שלך"...והנקודות נתונות למילוי כיד הדימיון החופשייה - כן כן - מערכת החינוך גבירותיי ורבותיי...
. אני, כמובן, הגעתי בדהרה לבית הספר, לאחר שיחה טלפונית עם המנהלת כמובן, ודרשתי שיעשה ברור מול אותה מורה (לבדוק את לה יש פטנט אחר...
)אבל לצערי הגעתי לבית הספר אחרי שהיא כבר עזבה הביתה (בשעה 11:00, מסכנה - עובדת קשה...). לא ויתרתי - ומחר אני הולכת מוקדם בבוקר לשיחת ברור מול אותה מורה ומחנכת - לתפארת מדינת ישראל. אני אדרוש מכתב נזיפה לתיק האישי שלה - מה יש הם יודעים לנזוף רק בילדים שלנו?? ומכתב התנצלות רשמית כלפי אלמוג - והתנצלות בפרהסיה - באותה הצורה שהיא ידעה לקלל...
הילדים שלנו צריכים ללמוד מהו צדק...לא רק עליהם צריך לנזוף כשהם מתנהגים לא כשורה, ואם מבוגר עשה טעות - הוא צריך לדעת להתנצל ולהנזף, אם צריך... זהו - הוצאתי קצת קיטור... אנג'לה

אנגלה3

New member
אין לי מושג באיזה הקשר זה נאמר...

אבל באיזה הקשר שלא יהיה - ויהיה זה הגרוע מכל - לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא מקללים!!! מחר אני אדע בדיוק... תודה על הקישורים - אחשוב על זה ברצינות

סבתא53

New member
בלתי מתקבל לחלוטין

את עושה טוב מאד שאת הולכת לבית הספר. אין שום סיבה בעולם שלמורה מותר בגללה לקלל. מורה צריכה לתת דוגמא אישית. תסבירי למנהל או למנהלת שאם הם לא יתיחסו בחומרה לענין את תמשיכי לדרגות גבוהות יותר. אם בארזים נפלה שלהבת..מה יגידו הילדים... תעדכני מה התגובות של ההנהלה בי סבתא

אנגלה3

New member
הקטע הכי הזוי זה שבתקנון בית ספר השנה

הם אימצו להם משפט (צוות ההוראה וההנהלה - כמובן) "אפס סובלנות לאלימות" - והיום שאלתי את המהנלת - אם זו לא אלימות אז מה כן???? ומעניין מאוד מה היה קורה אם הבן שלי היה מקלל מורה?? - הוא היה מושעה באותה השנייה!!! וכמובן שלא היה לה הרבה מה להגיד - חוץ מהעובדה שהיא תעשה בירור...

מזעזע!

פעם גרתי ליד גן של קטנטנים. כשאחת האמהות רק עזבה בבוקר הגננת רצתה להכניס ת'קטן לגן והוא לא רצה. אחר כמה פעמים שביקשה ממנו לבוא והוא לא הסכים מה היא אמרה לו "שאמא שך' תמות". עד הים יש לי צמרמורת נוראה מיזה.

למעלה