אני כ"כ כועסת

• פותח הנושא fila
  • פורסם בתאריך

fila

New member
../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gifאני כ"כ כועסת../images/Emo46.gif

יצאתי עכשיו מפגישה של יותר משעתיים, ואם נעזוב את זה שהבוס שלי קבע את הפגישה לעצמו ואז קרא לי תוך זילזול (ככה אני רואה את זה ) בזמן שלי! כי אם אני צריכה להיות בפגישה אז אני מארגנת את הזמן שלי בהתאם, ולמה הוא חושב לעצמו שאני זמינה כדי להצטרף לפגישות שלו בכל עת........ ולא רק זה, זה היה החלק הטוב כי הוא ציפה ממני בפגישה לתת לו נתונים על כל מיני דברים שלא ממש יושבים לי בתוך הראש ואני צריכה להתארגן מראש לקראת פגישה כזאת , בקיצור הוא הוציא אותי מטומטמת ! וזה ממש מעליב, הוא גם העיר לי על פריט אחד בהצעת מחיר שלא עידכנתי- בטעות, ליד הספק! בא לי לחנוק אותו!!!!

dorlim

New member
לצערי הרב אני בדיוק במצב דומה לשלך

וכ"כ מזדהה עם הרגשות שלך
יצאתי עכשיו מפגישה עם הבוס שלי בדיוק עם הסוג הזה של רגשות... גם אני הרגשתי זלזול מוחלט בעבודה שלי, שהוא לא מבין בה כלום!!!!!!! יש לו רעיונות שבמקום לשאול אם אפשר, אולי, ליישם אפילו חלק מהן, הוא כופה את דעתו - זה הרעיון שלי ואת תדמודדי איתו - לכי תסבירי שאין קשר בין המושג הראשון שהוא השתמש בו לבין המושג השני ומשפט הגיוני בכלל אין פה...אבל העיקר שתיישמי את ה"רעיונות" שלו....
אז פילה יקרה קבלי
גדול והזדהות עמוקה

rona25

New member
מכירה מקרוב את התחושה שבא לחנוק

את הבוס לי לצערי יש בוסית מניפולטיבית ותככנית שממרת את חיינו... מסוג האנשים שמטפסים על גב עבודה קשה של אנשים כמוני וזוקפים לזכותם הצלחה ועבודה של אנשים אחרים (ומפילים אשמה של עצמם על אנשים אחרים).... ואני חושקת שיניים בשקט ומורידה פרופיל לא להתעמת איתה, אפילו שזה עולה לי בבריאות (מה לעשות המיתון) מה שנישאר לי זה רק לחזק אותך FILA יקרה....

fila

New member
תודה בנות!../images/Emo24.gif

אפרופו רעיונות ויישומים...... חוץ מזה שיש לו מליון רעיונות לא רלוונטיים לחלוטין איך לייעל את תחום היבוא - התחום בו אני עוסקת, שהוא תחום שהבוס שלי לא מבין בו אפילו 1/2% ממה שאני מבינה, אז הוא מפיל עליי את הרעיונות שלו ואני אמורה "לזרום" איתו........ ולמה הוא כעס עליי בשבוע שעבר? כי המנכ"ל שלנו קא לו ונתן לו איזה חוברת שמתוכה רצה לרכוש משהו , אבל מה הכותרת באיטלקית וגם בפנים כתוב באיטלקית אבת מי שטורח להסתכל ממש רואה שיש שם גם תוכן באנגלית, אבל האינטיליגנט ראה אנגלית וישר זרק את זה עליי ואמר לי לעזוב הכל ולהתעסק רק בזה! עזבתי התעסקתי והיו לי תשובות אבל הוא לא מצא לנכון להגיע למשרד יומיים שלמים אח"כ ואני כי זה היה דחוף וגם מקובל העברתי נתונים למנכ"ל , אז מה הוא אומר לי החוצפן? "זה לא בסדר היית צריכה לתת לי את זה" (הקרדיט אליי- כאילו) עניתי שזה היה דחוף אז הוא פתאום אומר לי "זה יכול היה לחכות לי"........ בקיצור איכס!

אתי@

New member
ליבי איתך ../images/Emo24.gif ועם לימור../images/Emo24.gif

כל כך מכעיס שיש בוס חסר רגישות מינימלית...
או סתם בוס טמבל (על זה עשיתי דוקטורט)
יש טעם לדבר איתו להסביר לו למה הסיטאציה נוצרה, ואיך למנוע אותה להבא
(לפעמים הם פשוט לא חושבים וזה לא מתוך כוונות רעות)

fila

New member
.......

כנראה שאדבר איתו, לפחות על נושא הפגישות שהייתי רוצה לקבל הודעה מראש כדי שאוכל להתכונן.

אוי כמה שאני מבינה!

היה לי פעם בוס שהיה שילוב נדיר של טמטום ותחמנות.... ובנוסף לכך הוא היה רכיכה... בעל הבית שמעליו היה עושה ממנו דייסה ואנחנו היינו מקבלים את כל הריקושטים... כמה פעמים ישבתי עם השניים (הבוס ובעל הבית) ויצאתי אידיוטית כי שאלו אותי שאלות שלא זכרתי את התשובות להן בעל פה.... והוא היה יכול לכעוס עלי בצורה מפחידה על דברים שלא בשליטתי... פעם אחת הוא אפילו בא אלי בבוקר למשרד כועס על שטעיתי וכתבתי בנייר מסויים 2 במקום 4 (טועים! מה לעשות! כשעושים עבודה של 3 אנשים זה יכול לקרות פעם אחת במשך 3 שנות עבודה... בשביל זה אמורים להיות מנגנוני ביקורת במקום נורמלי... כאלו שיעלו על טעויות אנושיות...) ואמר לי ללכת הביתה ולחשוב על מה שעשיתי ושביום ראשון אחזור ונדבר על זה.... (הייתי בטוחה שביום ראשון אפוטר ועבר עלי סופשבוע נוראי...)... כשבאתי ביום ראשון הכנסתי לו בתקיפות אך בנימוס והסברתי לו שאם יש טעויות אז צריך למצוא דרך אינטליגנטית ובוגרת למנוע אותן אבל שהוא לא אבא שלי ואנחנו לא בגן אז לשלוח אותי "לפינה" לעונש זו ממש לא דרך מכובדת להתנהג עם עובד נאמן.... נו טוף.... חושבות שזה עזר?...איפה?!?.... כשמישהו דפוק הוא דפוק.... הכי חכם זה לנסות לפתח עור של פיל ולא לוותר כשדורכים עליך (למרות שאני דוגלת בלענות בצורה מתורבתת ובוגרת ולא לרדת לרמה של האחר...) מקומות עבודה כאלו רק מפסידים... הם הופכים את העובדים המסורים שלהם לכאלו שבאים לעבודה ועושים את המינימום שהם חייבים... הם מקטינים לנו את הראש וחבל.... בשבילם.... שורה תחתונה - לא להתעצבן! להיות אסרטיבים ולדאוג לעצמך!

fila

New member
תודה על העצה../images/Emo13.gif

זה בדיוק מה שאני יעשה אני מתכוונת לדאוג לעצמי !

שמופית

New member
יקירתי ../images/Emo24.gif

הבנות כבר כתבו הכל, ולא נותר לי אלא להזדהות עם התסכול והעצבים שלך. אם יש משהו שאני שונאת (ותמיר יודע את זה מתוך שינה כבר
) זה שמתייחסים בזלזול לזמן שלי !!! אז קבלי ממני
ענק ומקווה שנרגעת כבר ודיברת עם הבוס.

fila

New member
תודה שמופית../images/Emo24.gif

עוד לא דיברתי איתו אין לי זמן בשבילו עכשיו......

dorlim

New member
תודה לכל המגיבות ותודה על העיצות

למרות שעוד לפני שהספקתי לקרוא כבר הספקתי לפעול (מי שמכיר אותי יודע שאני לא יכולה לשתוק....) אבל להגיד לכם שהוא הבין ?!?!?!? הלוואי .... לא נראה לי .... לא יודעת עוד כמה זמן אני אוכל לסבול ככה, אני מקווה למצוא משהו טוב ומהר...

למעלה