די נמאס לייי

Natali Milano

New member
../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif די נמאס לייי../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אני חייבת לשתף אותכם שלי ואדם נמאס לי מהתלונות של גליה היא אומרת שפורום יבש ולא פעיל מה היא שכחה שהיא ראתה תתמונות אתמול? היא אומרת שאני לא עושה מספיק אז למה היא שמה אותי אדומה שאני אבין
ממש כבר נמאס לי ממנה

always be me mc

New member
תגידי מה שתגידי

אבל הפורום באמת יבש הוא לא בדיוק שוקק חיים כרגע!
ונכון היו אתמול תמונות אבל איפה היו השרשורים שלך לפני אתמול? אה?
בתור אדומה אני מצפה שתפעילי את הפורום אבל כל מה שעשית היה לצפות בו מת! וכן שרשור אחד בשבוע או שבועיים לא מספיק לי בכלל! וכאילו שזה לא מספיק שאת מזיזה את התחת פעם בכמה זמן ובאמת עושה משהו את גם מתלוננת עלי על גבי הפורום? תתביישי לך! כאילו לא חסרים לי צרות בחיים שאת באה ומתלוננת עלי פה. ומה לך נמאס? יודעת מה לי נמאס כבר מכל הקיטורים שלך שרק אני צריכה לשמוע! לי נמאס שאת חייבת לדחוף את המריבה שלנו לתוך הפורום כדי שכולם ישמעו חשבתי שאת יודעת יותר טוב מזה באמת. אוף!

Natali Milano

New member
מה מה?

אני לא מוזיזה תתחת שלי
כל פעם שיש מה לעשות להשים אני עושה אז בבקשה אל תחשבי שאת היחידה שעושה משו ואם ממש לא הולך לך לשקר את תנסי יותר טוב אוקי? כי לא עשיתי כלום רק כמה ימים כי באמת לא היה מה לעשות ומה את חושבת שאכפת לי מהצרות שלך? אכפת לי משלי ותאמיני לי שיש לי מספיק ואני "דוחפת" תמריבה שלנו כי די נמאס לי לספוג כמו ספוג תמריבות שלנו את האי סיפוק שלך לא מרוצה ממני? סבבה תזיזי את תתחת שלך גברת מנהלת יקרה

always be me mc

New member
כן את לא מזיזה את התחת שלך

או למעשה כל חלק אחר בגופך! עלק כל פעם שיש מה לשים את שמה, את יודעת כמה דברים תפסתי באינטרנט בזמן האחרון שאת לא שמת? ואלו עוד דברים מהימים האחרונים! אז עלק שמה כל מה שאת מוצאת אבל באמת עלק. אם כבר מישהי פה השקרנית(והעצלנית) מבינינו זו את!
הסיבה שאני לא מפעילה את הפורום הרבה זה כי נמאס לי וכי אני רוצה שגם אתם תריצו אותו קצת אבל הסיבה שלך? עצלנות לשמה כמה נוח לחכות איזה שבוע שבועיים ואז לעדכן במכה. את קוראת לזה השקעה ואני קוראת לזה עצלנות כי זה מה שזה
אז אל תגידי לי להזיז את התחת כשאת בקושי עושה זאת בעצמך יא צבועה! ותאמיני לי שרק מהשרשור הזה אני יודעת שלא אכפת לך ממני מגרוש כי את מתעקשת להוציא את הכביסה המלוכלכלת בפומבי אז הנה עשית את זה מרוצה? את יודעת אני מנסה לשמור על סבלנות אבל אחרי מה שאמרת לי באיי סי קיו, במסרים ופה זה פשוט הקש ששבר את גב הגמל! אה ואם כבר ציינת מקודם את האדום אז אל דאגה! את באמת לא מזיזה את התחת אז כבר אין טעם להאדים אותך נכון? תגידי שלום יפה יפה לאדום ואני מודיעה לך מראש שאם תמשיכי להתחצף אני אחסום אותך מהפורום הזה.. ועל אמת! כי כמה אפשר כבר? כל הזמן רק תלונות ותלונות לכי לכי את. ביץ'
כאילו שהיום הזה לא היה לי מספיק זוועה גם ככה

Natali Milano

New member
חחח

חיחיחי רואים מרוב ההשקעה שלך כמה חברי פורום יש פה הפורום פשוט מפוצץ כזה מפוצץ שתפוז בהלם את קוראת לי בשמות? מה קרה על התיסכולים שלך את מוציאה עלי? תרגיעי אוי אוי כולם לרחם על גליה היא יום זוועה כולם להוציא תטישו ים של דמעות בשתי עיני יאללה את חושבת שאכפת לי ממך זה שאת מנהלת לא עושה אותך אלוהים את ועם הדרישות שלך שומדבר לא מרצה אותה ואת יודעת אל דברי איתי בחיים שלך מגעילה אחת איצ' גליה ביצ'? יססססססססס בעע עלייך

always be me mc

New member
יו עכשיו באמת נעלבתי!

זו מכה מתחת לחגורה אפילו לך, את יודעת שמצב הפורום מעיק עלי בכל יום ויום ולא משנה מה אני עושה הוא מתרוקן בכל זאת! אבל מה אני מתפלאת? את באמת ילדה מגעילה שאני מצטערת שאי פעם הצטרפה לפורום ואם באמת לא אכפת לך ממני ואת שונאת אותי אז לא רק שאל תדברי איתי את גם מוזמנת לצאת מהפורום לנצח! אז ביי ביי ילדה מטומטמת אם אין לך עוד משהו לומר אני מציעה שתעופי מפה במהירות הבזק לפני שאחסום אותך(ותאמיני לי שכרגע אני בכלל לא מהססת לעשות זאת)

חח..אבל יפה הצללחתן..

רק פעם הבאה תנסו פחות לקלל זה ממש ממש הפחיד.. בטח כתבתם את הקללות וחשבתן עלי?לא?חחח

always be me mc

New member
חח הרגת אותי XD

אל דאגה ממש לא חשבנו עליך כשכתבנו את הקללות. הסיבה שאני לפחות הוספתי קללות או ואטאבר כדי שזה באמת ישמע כאילו אנחנו כועסות אחת על השניה ואני שמחה לראות שזה עבד

always be me mc

New member
אוי תעשי טובה../images/Emo3.gif

בהתחשב בכל הריבים שהיו על גבי הפורום הגיע הזמן שאחד מהם לא יהיה אמיתי ודווקא לי ולנטלי הוא היה מאוד משעשע

spelling

New member
וואו בנותתתתתתתתתתתתתתתתתתתת

עם כמה שאני אוהב צ'יקס פייט זה לא נחמד במיוחד:( קודם כל לא צריך לרדת לרמה של קללות וגידופים כי זה מוריד מהערך של שתיכן... ולא על גבי הפורום כי זה חוסר כבוד אחת לשניה.. אני בכלל לא מתערב ולא לוקח חלק ולא מצדד באף אחת.. אבל לדעתי כדאי למחוק תשרשור הזה ושתפתרו תבעיה בצורה אישית... מה גםש תכננתי התפדות של 1 באפריל ותכננתי פעילות למחר אבל נא לפתור בעיה ונעשה הכל ברוח טובה... ועכשיו דעתי על הפורום: אני אישית לא כתבתי בגלל פציעה בברך שהייתי חייב לטפל בה.. אבל אני סמכים עם שתיכן שהוא ריק מידי! אז קודם כל תשלימו ואז נעשה שירשור המלצות:) חבל..כל כךה רבה זמן כולנו נהנים פה.....

אני בהחלט מסכימה עם אדם...

לדעתי אתם צריכות להשלים..ולמחוק את השירשור.. אז אדם,אני מוצאת בינינו עוד מכנה משותף.חח
ותרגיש טוב

always be me mc

New member
יו איזה פתי אתה!../images/Emo2.gif../images/Emo6.gif

אבל כפרה עליך שניסית לעזור
אני מקווה שאתה לא כועס עלינו יותר מדי על המתיחה שעשינו(כן, כן מתיחה. אפילו דיברנו יחד באיי סי קיו כשעשינו זאת :) ) ומקווה שהרגל שלך תחלים במהרה

Natali Milano

New member
הכל היה מתוכנן

אפילו כל זמן של תגובה היה מתוכנן חח וכפרע תרגיש טוב

למעלה