../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo31.gif../images/Emo188.gif

אם זה לא היה מעלה בי קבס... זה אולי יכול היה להיות .. מצחיק. קנדה מחקה את ישראל וארה"ב מרשימת המענים (19/01/2008 21:11) משרד החוץ של קנדה נכנע ללחציהן של ארה"ב וישראל והודיע (שבת, 19.1.08) כי ימחק אותן מרשימת המדינות החשודות בעינוי נחקרים. שתי המדינות הביעו מורת רוח לאחר ששמותיהן הופיעו במסמך שהוא חלק ממדריך לדיפלומטים קנדיים על מודעות לסוגיית העינויים. שב"כ ?! עיראק ?! אבו ע'ריב ?! ANYONE ?!

KingTino

New member
בעצם שלומית השמפניה

לפעעמים את וכוכב הצפון הדיעות שלך כל כך מפחידות אותי, שאני חש שזה אתם שומצאים את האפצ'י של חייל להאוויר בשביל לחסל פעילי טירור מה הסבירות שהרגשה שלי נכון 110 %

טוב.. נשארים בשרשור הזה כדי לא למזמז

אותו לריק חחח שאלות של אמת , [בלי חובה]... לגבי זמן עבר... הולך ?

עינוי זה דבר לא מספק לעשות לטרוריסטים חלאות

מה גם תראי לי הוכחה שזה קורה.. "חשד" זה פרובוקציה ותו יותר לא.. כל עוד זה יהפך מ"חשד" לאמת אין להם שום זכות לכתוב משהו כזה במסמך כל שהוא.. מה גם שוב, כמו שאמרתי מקודם אם לענות טרוריסט שהיה מת לראות איזה גן ילדים יהודי הרוס כשהילדים בתוכו זה מה שיעשה שהדבר הזה לא יקרה, אז יש פה בכלל שאלה שזה מה שצריך לעשות? אוי איזה התייפיפות נפש.. אני רוצה לראות מישהו שעונה על זה לא.

fifanowftw

New member
מבחינתי

שיתלשו למחבלים את הידיים כדי להציל נפש של יהודי אחד.

לעומת הסיכונים והצרכים הביטחוניים שלנו אנחנו

יפי נפש לאללה (הרבה הרבה יותר מידיי) לא מענים ולא בטיח, ואם אנחנו עושים משהו כדי להשיג מידע כלשהו ומישהו קורא לזה "עינוי" אז כנראה לאותו אדם מגיע אותו "עינוי". אין שום זכות!, שום זכות! לאף מדינה שאינו במצבינו לשפוט אותנו, לגרום לנו להראות רע ואז לכבול את ידינו!, יש מחבל, הוא יודע משהו - הוא יזמר בחקירה...ימות העולם הוא יזמר בחקירה!

למעלה