פשוט עשו לו עין מסכן

../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif פשוט עשו לו עין מסכן

מי צריך את כל הדיווחים האלה בחדשות שטוחנים את זה בלי סוף על הצינתור שהוא היה צריך לעבור כל היום דיברו על הצינתור הזה, ותראו מהיצא בסוף הוא הובא במצב קשה לבית החולים, זה כל כך מעצבן כל התקשורת הזאת עם כל הכבוד שזה ראש הממשלה ואישיות חשובה שאין כמותה אבל למה לדבר על זה כל כך הרבה???????????????????????????????? אוף פשוט מאוד כואב לי הלב, כי לא מזמן קרה לקרוב משפחה שלי כזה מקרה של דימום מוחי בכל המוח, ולא היה כבר מה לעשות ולצערי הוא כבר לא עימנו שזכרו יהיה ברוך. הלוואי והוא יצליח לצאת מזה אבל התחושה שלי שהוא בן אדם מבוגר והוא עבר הרבה אני לא יודעת איך הוא ייצא מזה הוא בטח יהיה צמח או עם איזה מום מוחי כלשהו והוא לא יוכל לתפקד כראש ממשלה אחרי מקרה זה נקווה שייתפקד כבן אדם רגיל, שהשם יעזור לו. ועוד משהו כאילו הקדוש ברוך הוא נתן לו שבוע שבוע וחצי של זמן מעין אזהרה כזו ואולי הוא היה צריך לעשות משהו לא יודעת והוא לא עשה ולכן קרה מה שקרה , קשה קשה המצב הזה כל כך כואב לי עליו ועל מדינת ישראל כי באממת הוא ראש ממשלה טוב וחזק בשביל מדינת ישראל מי ייתן ותישמע תפלתנו שם במרומים והוא יקום ממיטת חוליו

איציקB

New member
מצטרף

בוא לא נשכח את הפולסה דנורא שעשו לו!!! להוציא אותם להורג

../images/Emo45.gif../images/Emo4.gif איום ונורא...

כל כך עצוב....
אני באמת ובתמים מתחילה להרגיש שנאת אמת כלפי המדינה הזאת...

sknr 1

New member
ממש קישקוש !!

כאילו הקדוש ברוך הוא נתן לו שבוע שבוע וחצי של זמן מעין אזהרה כזו ואולי הוא היה צריך לעשות משהו לא יודעת והוא לא עשה ולכן קרה מה שקרה ???? מי שמקבל שבץ, זה סימן הזהרה..ו לאחד יותר חזק בדרך !! רק חבל שהרופאים של שרון לא ידעו את זה וכול מה שהיה להם לומר בתיקשורת, אחרי השבץ הראשון זה - הוא בריא לגמרי !! או שאולי הם ידעו אבל כדי להסתיר את המידע, נתנו לשרון מדללי דם כול כך חזקים ושיחררו אותו מחסותם !! מה שגרם לשטף הדם הקטלני !! בקיצור, אים הם היו יותר מיקצועיים הם היו ממשיכים להשפז את שרון, ואולי היו יכולים ליתפוס את הדימום יותר מהר ובכך לימנוע את הנזק ששרון סובל ממנו.

למעלה