תפוזזזז!!!!

suki da yo

New member
../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif תפוזזזז!!!!

תסלחו לי על הכותרת הבת 16'אית, אבל אני מעוצבנת. יש לי פרסומת במסך הניהול. למה? הבטיחו שלא יהיו פרסומות במסך הניהול (טל לוין הבטיחה, למעשה...), יש לי פרסומת בבלוג כדי שזה ישתלם לתפוז. נעמה ונועה- אני מעריכה את הרצון שלכן להרים את הבלוגיה בחזרה, אבל אני חושבת שלכל הפחות, לפני שדורשים מאיתנו לספוג עוד פרסומת, מן הראוי באמת לראות איזה שיפור לטובה בבלוגיה קודם. אני מרגישה שממש משתדלים לדחוף אותי מהקצה, וכל פעם שאני מקווה שהבלוגיה מתחילה להרים את הראש, תפוז עושים עוד משהו.

suki da yo

New member
ואני אוסיף ואגיד

נעמה- היית חביבה מספיק להיכנס לפה ולשאול לדעתנו בנוגע להחזרת עמוד הבלוגיה. באותה מידה אני חושבת שמן הראוי היה להודיע מראש- פה ובבלוג הבית- שהפרסומת הנ"ל תתווסף.

Tali1912

New member
חחחחחחחחחחחחחח...

יש לי הרגשה שבבלוגיה מעוניינים לאבד עוד בלוגרים מתפוז, או שיפסיקו לכתוב בבלוגים בתפוז, כמו שאמרתי הבלוגיה יורה לעצמה ברגל
ועוד איזה פרסומת מפגרת דפקו לנו במסך ניהול.

suki da yo

New member
הפרסומת הזו עדיין כאן

הייתי שמחה מאוד לקבל איזושהיא תשובה. (וגם, קפיץ קפוץ! מה אתם חושבים על זה, חברי לבלוגיה?)

Naama P

New member
בוקר בוקר

תוכלי לצלם מסך כדי שיהיה בטוח שאנחנו מדברות על אותה פרסומת? מתי התווספה הפרסומת הזו, אגב? תני לי לבדוק את הענין מול מחלקת המכירות. מבטיחה תשובה ברגע שתהיה לי.

Naama P

New member
האם אנחנו מדברים על הפרסומת הזו?

אם אנחנו מדברות על אותו דבר מדובר בפרסומת מוגבלת לצורך השתתפות של הבלוגרים בתחרות הבלוגים של בזק בינלאומי. האם במיקום הזה היו בעבר פרסומות לחברות אחרות? נעמה

wranger

New member
אתן מדברות על אותו דבר.

בעבר, למיטב זכרוני, לא היו במיקום הזה פרסומות. (או שאולי אני טועה? פתאום אני לא בטוח. סוקי?)

Naama P

New member
אז ככה

גם למיטב הבנתי וזכרוני מעולם לא היו במיקום הזה פרסומים. הפרסום הזה מופיע לצורך קידום הבלוגרים את עצמם בתחרות של בזק.

wranger

New member
כן, זה ברור. אבל זה לא בסדר.

ברור שהפרסום מופיע שם כדי שבלוגרים יוכלו לקדם את עצמם בתחרות של בזק. זו משמעותה של פרסומת. כאילו, דאה. והעובדה שמעולם לא היו במיקום הזה פרסומים לא אומרת שמישהו אי שם צריך לטפוח לעצמו בגאווה על השכם ולהגיד "הידד, מצאתי מקום שאף אחד לא חשב עליו קודם". אין לי בעיה עם שינויים - אבל נראה כאילו שכל שינוי בבלוגיה נעשה לטובת תפוז בלבד (או לטובת בזק, או מה שלא יהיה), ושמזמן לא נעשה משהו, אחד, קטן, מזערי בגודלו הבלתי רלוונטי, לטובת הבלוגרים. משנים עמודי שער, מורידים המלצות, מפריחים הבטחות באוויר (היכונו היכונו! שער חדש לבלוגיה באמצע אוקטובר!) - ואז עוד דוחפים פרסומת במקום האינטימי האחרון שנשאר לנו. לא יפה. בעיני זה סוג של ספאם. זה מוציא לי את החשק להיכנס למסך העריכה של הבלוג. זה לא גורם לי לרצות לפרסם רשומה חדשה. כמובן, למרבה הצער, אני גם מודע היטב לעובדה כל מה שכתבתי כאן הוא גם מלחמה בטחנות רוח. נו, מה לעשות. נספוג גם את זה.

suki da yo

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

suki da yo

New member
yes, this is it.

no, there weren't others there. can you give me your word it is only for a while , and not something that will stay?

suki da yo

New member
../images/Emo124.gif נעמה, אני מחכה להמשך השיחה

מחר או כשיהיה לך זמן...

Naama P

New member
יכולה גם יכולה

עד יום ראשון הבא לא אהיה כאן בשל עניינים בריאותיים. ביום ראשון אשוחח על כך באופן ברור עם מחלקת המכירות שלנו ואסגור את הפינה הזו. שיהיה לכולנו שבוע רגוע. נעמה

לילית462

New member
זה באמת תפריע ומיותר

בשביל מה זה טוב, מילה בבלוג, בפורומים בקומונות, אבל בדף שהוא אישי שלי לעיני בלבד... נו באמת מוכרים למפרסמים עוד ועוד שטח פרסום שלא רק שלא מגביר את החשיפה אלא עושה בדיוק את ההיפך.

noaost

New member
הפרסומת הוסרה ממסך הניהול../images/Emo43.gif

תודה על תשומת הלב וההערה. בברכה נועה מנהלת הבלוגיה

למעלה