דרגורן

New member
../images/Emo46.gif ../images/Emo46.gif ../images/Emo46.gif ../images/Emo46.gif ../images/Emo46.gif ../images/Emo46.gif ../images/Emo46.gif ../images/Emo46.gif

אוףףףףףףףףףףףף! הצעת ייעול לפורומים של תפוז: כאשר אתה/את/אחר לא מצליח/מצליחה/אחר לשלוח הודעה (מתקבל דף עם שגיאה), ואז את/אתה/אתר לוחצת/לוחץ/אחר BACK, שכן יופיע מה שכתבתה/שכתבת/אחר(כמו בפורומים אחרים כגון גיימר....)!!! ואחרי שפרקתי קצת עצבים ההודעה הייתה אמורה להיות על הסרט FINAL FANTASY, אנשים/נשים/אחרים, ראיתי אותו אתמול ופשוט חבל על הזמן!!! אני נהנתי מהעלילה, גרפיקה (פשוט מדהים!), דמויות משעשעות, פשוט כיף של סרט!! בתור חובב FINAL FANTASY ומנגה, כבר הזמנתי את הסרט באמאזון (PREORDER)... אני ממליץ בחום ללכת, עוד היום!!! נ.ב. המערכת עשתה לי את זה שלוש פעמים!! (אבל כבר בפעם השנייה העתקתי את הכל לפני שלחצתי "שלח/י")

Boojie

New member
זה מעניין, כי לי בדרך כלל כן נשמר

הטקסט כשאני עושה "back". נדמה לי שזה משהו שקשור איכשהו להגדרות של הדפדפן, אבל אני לא בטוחה. ואגב, אני כבר מזמן רגילה שלפני שאני משגרת הודעה ארוכה ומושקעת במיוחד (ולפעמים גם כאלה פחות מושקעות) אני מעתיקה את התוכן שלה. יותר מדי פעמים יש תקלות (לא כאן ספציפית, בכל פורום שהוא). ואגב, סתם בגלל שהתעצבנתי: נמאס כבר מפרסומות הפלאש המחורבנות שקופצות על המסך!!! פיכסה, פויה וקקה!!!

preacher

New member
נו, סלאגי פרילנס!

הקומיקס און-ליין הכי טוב באינטרנט, רץ כבר כמה שנים, ומלא בפרודיות ז´אנר (כרגע יש שילוב של מלחמת הכוכבים, וולטרון וג´י פורס). מומלץ בטירוף, אם כי עדיף להתחיל מההתחלה, כי זה בהמשכים פחות או יותר. היתה להם בעיית pop up ads שהם הצליחו לפתור אבל כאן מדובר על פרסומות פלאש שזה דבר אחר - ותפוז לא מתנגד לפרסומות כאלה (כנראה הדרך היחידה להרוויח כסף מפרסום אינטרנט בימים אלה)

דרגורן

New member
בוג´י, לגבי ההודעות הקופצות,

אני נכנס ישר לפורום (יש לי לינק ישירות לדף של הפורום...) והן לא מופיעות......

דרגורן

New member
טוב אז הפתרון האחרון הוא:

Intimidation - כפי שחברתי תמיד אומרת: "הדבר היחידי שהמחשב שלך מבין זה Intimidation, אני נועצת בו מבט מאיים, נוהמת באיום, חושפת שיניים ואז האי-מייל עובד!, והמחשב מתנהג כמו כלבלב צייתן...." ולמרות העובדה שאני מהתחום, ושאני מבין במחשבים, משום מה המחשב עובד קצת יותר מהר בשבילה, וכאשר יש שגיאה בוורד (לאחר שלוש שעות עבודה שלה) איכשהוא כאשר היא מעלה אותו מחדש (כמובן לאחר שאני אומר לה שאבוד לה כי היא לא שמרה והשמירה האוט´ STINKS) היא מגלה שרק נמחקה לה מילה אחת בסוף המסמך (אבל אני עושה BACK פעם אחת וכל העמוד וחצי שכתבתי נעלם....) ................
דרגורן - שנואש מלנסות להסביר את כוחותיה העל טבעיים של חברתו.....

הייזל

New member
אלו אלילי האינטרנט

הם שלחו את מפלצת ההודעות אחרי בוג´י ועכשיו גם לנו יש.

דרגורן

New member
אההההה זהו מאבק בין אלי האמת לאלילי

השקר!!! האלה הורלונית Boojie מצד אחד ואלילי האינטרנט מצד שני.... Boojie, פה אני מתייצב לימינך! (אם הוא לא תפוס, אם כן אז שמאל....) אלילי האינטרנט - ובעיקר האלילים הבאים הזהרו! אליל מחיקת ההודעות אותך אנו נשפד!
אני מציע שאת אליל עמודי השגיאה - נשגע
דרגורן מתלבש לקרב ומכין את דרקונו הנאמן

moses

New member
יש גם משחק

אני משחק בו עכשיו והוא לא רע בכלל קצת ישן אין דיבורים אבל גרפיקה מעולה במיוחד בסרטי המעבר

דרגורן

New member
משחק אחד?!?!?!?!?!?!? יש כבר מעל 10

שהחדש מביניהם הוא FINAL FANTASY X, ובו כן יהיה דיבור!! יש לי (וגמרתי) את 7,8 ו-9.... באיזה מהם אתה משחק?

GK_FF

New member
חחחחחח

כן, אפילו יש חוזים על 12... :) (ועוד יש 1- 2- 3-, אני חושב, שלוש מישחקיי FF שלא היה להם מספר - רק שמות, חחחחחח)

דרגורן

New member
וכמובן יש את:

Final fantasy tactics chocobo duengeon Final fantasy anthology והבעייה הגדולה ביותר במספור זה שהגרסאות ביפנית לא תואמות את הגרסאות האנגלית! לדוגמא FF3 היפנית = FF4 אמריקאית....

למעלה